Fredag

Fredag idag, äntligen! Hoppas att ni mår bra. Jag hämtade hem Moa från dagis för en liten stund sen så snart ska vi äta mellis.

I tisdags gjorde jag en "To Do:-tavla" där det står vad som ska göras varje dag. Det gör att det blir enklare för mig att se vad som ska göras, nu när jag går hemma hela dagarna och så är det utspritt över hela veckan så att sakerna blir gjorda men så att man inte känner att man måste ta allt på en gång. Ibland är jag så himla smart, right? Hehe.

Idag stod det alltså att det skulle plockas undan och dammsugas och torka golven. Det gjordes på förmiddagen så nu när Marcus är iväg på jobb och jag är ensam med tjejerna så kan vi bara bry oss om att mysa! Köpte lite gotta på MAXI förut också.

Jag hoppas ni alla får en fin fredag, det ska vi ha!


Vi har förresten köpt guldiga bestick. De köpte vi innan vi flyttade till huset men det är först nu vi börjat använda dom. Men vilken SKIT. Redan efter första disken i maskin så släpper färgen... Vi får använda dessa så länge och köpa bättre bestick senare helt enkelt. Men så himla tråkigt. Det står dessutom att de ska hålla för Maskindisk, men icke sa nicke!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer