Elefantöra och Dbkd cloudy

Idag åkte jag till en av våra lokala blomsterbutiker i stan. Jag har aldrig tidigare varit där men så fick jag ett presentkort av mina chefer i samband med att jag gick hem föräldraledig och Millie föddes på den butiken. Sen såg jag på deras Instagram att man fick kruka till halva priset om man köpte kruka och växt samtidigt så vi åkte dit. Jag har länge drömt om en Cloudy kruka i nån av alla färger som finns och där fanns dom. Det fick bli en vit kruka och en elefantöra som växt att sätta i. Det blev så fint. För att komma upp i summan som jag fick på presentkortet köpte jag också en annan söt liten växt som jag inte minns namnet på men den fick ingen kruka. Det hade jag hemma redan. Allt som allt betalade jag själv förutom presentkortet endast 13 kr. En bra deal tycker jag.

Cloudy krukan och elefantörat hamnade just nu i hallen och den andra växten jag inte kan namnet på hamnade på sidobordet vid soffan. Kanske att jag flyttar runt dem lite.

Ja passar på att visa mina andra växter i två av alla våra fönster. Jag älskar gröna växter. Det är luftrenande och de är harmoniska att se på. Här kommer sovrumsfönstret just nu:

Sen ser det ut såhär i fönstret i trapphuset.

(Det tar sig med lite inredning (absolut inte klar eller 100% nöjd, men det kommer) och renoveringar även om vi absolut inte gjort ett dyst i sovrummet. Vi funderar på att eventuellt byta sovrum så det är något vi får tänka på INNAN vi börjar greja.

Gillar

Kommentarer