DRINKVAGN

God kväll! Har precis kommit ur duschen så jag ligger i sängen i mörkret med Millie sovandes i sin säng bredvid. Idag är jag trött. På förmiddagen idag var vi till ishallen med kompisar. Premiär på skridskor för Moa. Jag kommer rikta ett inlägg om det imorgon tänkte jag när mer tid finns.

I går var Marcus till Netto och köpte en drinkvagn som fanns i annonsbladet. Idag satte vi upp den. Det var så himla svårt att få grejerna att passa och vissa saker gick sönder och träskivorna passade knappt. Men vi fick ihop den tillslut. Tur den endast kostade 279 kr. HAHA! Men jag tycker den är fin. Jag ska hitta något fint att ha på den. Då vi inte dricker nästan någonting, någon gång per år kanske så vill jag inte gärna ha sprit på den. Inte bara iallafall. Marcus provade med sin wiskey han hade och ett par glas. Så nu ska här letas snygga grejer att ställa på!

Får rulla runt den tills den hittar sin rätt plats också. Det är inte bara inte.

Förresten ser ni nya färgen bättre på bilderna längst ner nu efter vi har målat. Och så har vi testat att lägga listen längs kanten för att se hur slutresultatet kan komma att se ut.

Ha en fin kväll så kommer inlägg om Moas första tur på skridskor imorgon!

  • Hemmet

Gillar

Kommentarer

nathalielennemar
nathalielennemar,
så snygg 👏 va också sugen på den. ågrar nu att jag aldrig köpte 😩😍
nouw.com/nathalielennemar
emmafrykman
emmafrykman,
Ja den är snygg 😌 måste hitta något att ha på bara 😘
nouw.com/emmafrykman