dopet närmar sig

Hej!
Ligger i sängen och ska kolla på ett avsnitt av Homeland. Barnen sover och vi har förberett allt inför morgondagen med jobb och dagis.

Idag har vi tagit det lugnt nästan hela dagen. Förutom i eftermiddags. Då grannarna frågade om vi ville med ut och åka pulka. Det ville vi ju självklart. Moa börjar bli förkyld och denna gången verkar det ha satt sig på rösten för hon är väldigt hes men hon var pigg som vanligt så vi följde med!

Asså hörrni, dopet närmar sig med stormsteg. På lördag är det dags och vi har inte bakat någonting. På tisdag ska vi träffa prästen och gå igenom allt. Sen fyller min pappa 45 på onsdag så den här veckan blir nog full med saker att göra! Jag måste också hitta något att ha på mig på dopet. Får gå ner imorgon när stora tjejen är på dagis!

Titta så goa tjejer jag har! Håller handen till och med. Ha en fin avslutning på helgen fina ni!

Gillar

Kommentarer

amandawikstedt
amandawikstedt,
Vi har också funderat på dop nu när W inte är lika rädd för folk & jag mår bättre, det verkar så himla mysigt! Skulle älska om du gjorde ett inlägg med förberedelser & vad som behövs göras för att ge mig lite inspiration! 🌸💗
nouw.com/amandawikstedt
emmafrykman
emmafrykman,
Vad skönt att du mår bättre! 💕 Jag kan absolut försöka få ihop våra förberedelser och så inför dop! Så kanske du får tips 😚
nouw.com/emmafrykman