Bröllop i London

Jag har inte berättat det här än. Tiden räcker inte riktigt till om dagarna så jag har inte haft tiden att sitta ner och berätta.

Den 31 Augusti reser jag och min sambo helt utan barn till London. Barnen ska vara kvar hos morfar i tre nätter. Det är första gången som vi lämnar bort barnen så länge. Det kommer förhoppningsvis bli en mysig helg men jag kommer självklart att sakna mina tjejer!

Vi ska nämligen på bröllop i London. Det är Marcus bror som gifter sig. Vi fick inbjudan för några veckor sen och inbjudningskortet var så fint! Jag längtar tills det blir min tur att skicka ut inbjudningar för bröllop. En vacker dag! För en dag ska jag gifta mig!

Vi är 13 personer som flyger till London och det ska bli så roligt. Att få träffa brudparet och att få besöka London. Jag har aldrig varit där tidigare så det blir en upplevelse i sig. Dessutom är ju bruden inte svensktalande så under middagen så kommer vi sitta blandat vår släkt med hennes släkt. Dvs att vi behöver prata engelska. ÅH jag suger på engelska. Men det kommer gå bra men är så nervös!

Nu letar jag klänning att ha på mig. Har beställt några från Nelly.com som jag ska hämta ut idag faktiskt. Kanske finns DEN klänningen med där. Annars får jag leta vidare. Håll tummarna för mig att jag hittar en klänning!

Gillar

Kommentarer