Besök och presentsökning - STUDENT, Födelsedagar

Hej på er! Idag har det varit riktigt kyligt. Eller kyligt, jag vet inte.. Eller jo förresten, jag tycker det stundtals. Det har blåst jättemycket och varit runt 12 grader. Hela Maj månad har vi ju haft typ 25 så det känns när temperaturen sjunker.

Idag har vi haft besök. Min tremänning Sofie kom med sin fina goa Ellen. Vi har inte setts på flera år och nu har även hon fått en liten bebis så det var roligt att vi kunde ses en stund.

Framåt eftermiddagen åkte jag med min syster till stan för att leta presenter. Pappas sambos dotter tar studenten nu i veckan så henne skulle vi ha present till och på lördag har min mamma och hennes man fest. Båda har fyllt jämt, 45 respektive 50 år så det är klart att det ska firas. Jag och min syster är personer som inte kan bestämma oss så ni kanske kan tänka er hur lång tid det tog innan vi kom fram till vad vi skulle köpa till dom. Jag tror dock att de kommer att bli väldigt nöjda. Det skulle jag bli i alla fall!

Nu ska jag vänta på att sambon ska bli klar så att vi kan se något avsnitt av 13 skäl varför på Netflix! Ha en fin kväll allesammans.

  • Vardag

Gillar

Kommentarer