Header

Livet är en trots allt en gåva, det är någonting man måste ta till vara på. Man lever bara en gång och då gäller det att man lever fullt ut, vill man göra någonting då ska man göra det. Det är den inställningen jag har till min Australien resa. Jag kommer plugga vidare när jag kommer hem, jag kommer jobba i 40 år, så varför stressa med det nu. Man är bara ung en gång så varför inte se till att njuta av det och göra allt det där som man älskar?

Livet är även för kort för att vara arg och att inte må bra. Alla människor passar inte ihop och så får det väll vara då, men man får ALDRIG vara elak och taskig mot någon. För det mår ingen bra av. Jag har aldrig varit någon Drama Queen, utan jag har alltid tagit avstånd från sådant, vilket jag är gladare än någonsin över. Alla människor har ups and downs i livet, men det gäller att hitta det positiva och glädjen ändå. För som sagt livet är underbart, så NJUT AV DET!! 

Så ta nu en funderare om vad just DU vill med ditt liv, och när du ha svarat på den frågan; se till att förverkliga dina drömmar.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments