Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

I tisdags fick jag två tjejor upp till stugan. Varför undra ni?! Jo för att åka zipline. Vilket var precis det vi gjorde i Onsdags. Jättekul aktivitet juuuuu. En bra dag helt enkelt.

Likes

Comments

Började dagen med avocadomacka med tomater för att ladda upp inför en heldag på Ikea och Birsta. Alice hämtade upp mig kl 8 och nu kl 16 är vi äntligen på väg hem. Blev mer shopping än vad jag tänkte och för pengar jag kanske inte har! Men då blir det ibland. Dock är inte shoppingen klar, nu när vi kommer tillbaka till Östersund ska vi börja handla inför lördag.

Likes

Comments

För att fira Lina som fyllde 25 i söndags så gick vi på brunch kl 18. Trattorian nere vid Strandvägen i Stockholm erbjuder på söndagar brunch mellan 12-21. Det var hur gott som helst och vill verkligen dit igen. Maten var underbar, allt var gott. En stor buffé erbjöds, sen en efterrättsbuffé och en glassbuffé. Vid 19.45 gav vi upp, sprängmätta och belåtna.

Vi började faktiskt dagen med fattiga riddare som jag och Viktor slog ihop och sen tittade vi på ÖFK matchen, som de självklart vann. Och sen vet ni ju vad som hände. Trattorian. En superbra dag, vilket jag hoppas Lina också tyckte.

Likes

Comments

Valde att åka ner till Stockholm i lördags för att överraska Lina. Hon hade ingen aning att jag kommit hem i torsdag så det blev minst sagt en liten chock för henne. Så skönt att få krama om henne igen. Och vi lyckades så himla bra med överraskningen!!!!

Egentligen skulle jag varit kvar i Asien tom den 14 april, eller det trodde familjen iaf. Jag och Alice har planerat sen resans början att komma hem tidigare så vi skulle kunna överraska dem.

Vi hade en sån himla trevlig och rolig kväll, för min del slutade den kl 02 men för Lina och Viktor så var kvällen inte slut förrän kl 05. Så kul hade vi!

Likes

Comments

När vi kom in till Franz Josef hostel, blev jag och Alice lite till oss. Kändes som ett hotell hemma mitt bland fjällen. Dessutom hade de en gigantisk jacuzzi som vi gick till direkt. Första natten gick vi även på pizzafest. Det kom ut pizzor var 5-10 minut, och innan det fick vi även vitlöksbröd och pommes till förrätt. AMAZING

Likes

Comments

Maskerad, fylla, skratt, dans och bästa sällskapet. Det summerar vår kväll i Lake Mahinapua.

Likes

Comments