-Du får nog kanske tänka lite på att det syns rätt bra in i ditt hus på kvällen! sa den smala brunhåriga tonårsflickan Malin till mig, när jag gick ut för att slänga soporna. Hon såg ut som om hon skämdes och efter en sekund stod det klart för mig vad hon hade menat. Jag fick inte en chans att svara henne, eftersom hon snabbt gick in igen.

Men där stod jag! Alldeles blek och förstummad. Hon måste ha sett mig sitta i soffan framför TV´n och runkat. Något jag gjorde lite för ofta kanske. Men efter en lång dag och när familjen gått och lagt sig, så slog jag ibland på satellitkanalen och smekte mig sakta och skönt tills det gick för mig och jag sprutade ut den varma sperman på min mage med ett stönande.
Jag satt ju rätt lågt ner i soffan och TV´n syntes inte utifrån, men tydligen hade Malin ändå på något vis sett mig. TV´n lyste kanske upp mig mer än jag trodde?


Malin var en av döttrarna till grannen, en kvinna i min egen ålder som faktiskt såg rätt bra ut med stora bröst och en benägenhet att sola mycket. Tyvärr inte i trädgården dock. Jag vet att det är fel att tänka så, men min fru har faktiskt sagt att jag gärna får reta aptiten borta, bara jag äter hemma.
Vilket jag gärna också gör!

Dottern har jag däremot inte tänkt på, då jag sett henne växa upp samtidigt med mina egna barn. Hennes unga ålder jämfört med mig gjorde ytterligare att jag aldrig kunde tänka mig ha sådana tankar om henne, även om hon nu gick i gymnasiet och hade både former och attityd som en ung kvinna.
Så det var ju självklart väldigt pinsamt att hon nu antytt att hon sett mig dra i skinnflöjten, något hon inte borde fått se. Efter det så var våra kontakter begränsade till ett hej, när vi snabbt såg varandra och jag försökte låta bli att runka framför TV´n och när det väl skedde så satt jag med det ena ögat ut genom fönstret.

Så här fortgick det ett halvår och sakta började pinsamheten lägga sig och jag hoppades bara att hon inte skulle berätta för sin mamma, eller någon annan som kunde misstolka det som att jag gjort något riktat mot henne.
Men så fick jag en läcka i golvvärmesystemet och händig som jag är beslöt jag mig för att bryta upp golvet själv och laga det hela, för att sedan ändå byta golv. Men det innebar att resten av min familj gärna bodde hos mina svärföräldrar tills det var klart och det passade mig bra, eftersom jag jobbade bäst när jag var ensam.

Det var faktiskt inte så dumt! Pizza, öl och musik så det dånade! Jag jobbade hårt och länge med golvet och på den andra dagen hade jag tagit upp hela golvet, hittat läckan, sågat upp det skadade materialet och höll nu på att göra klart underarbetet för att kunna lägga det nya golvet jag köpt.
Klockan var väl ca halv tolv, när jag hörde dörrklockan. Musiken var så hög, så hade jag inte stått under den, så hade jag aldrig hört den.

Vem fan kunde ringa på så här sent? När jag öppnade dörren såg jag till min stora förvåning att det var Malin som stod där med det bruna håret hängandes ner över axlarna och ett litet leende på den söta munnen.
-Hej? sa jag frågande.
-Hej! Alltså jag ville bara typ påminna lite om att klockan är rätt mycket!
-Ja? Ojj! Musiken!
-Typ! Du har nog fönster öppna eller så!
-Ja! Förlåt! Jag ber om ursäkt! Jag ska genast stänga av! Klockan är ju rätt mycket! Fan vad tiden springer iväg! försökte jag nervöst dra till med.
-Mmm!

Sen stod vi tysta i några pinsamma sekunder.
-Var det något mer? frågade jag till slut.
-Ähh! Förlåt för . . . . .
-Va?
-Ja, för att jag sa så till dig då du vet!
-Oj! Jaha! Jag tror nog att det kanske är jag som är skyldig dig en ursäkt! sa jag generat.
-Kan jag komma in? frågade hon så. Nu tänkte jag att hon kanske ville prata ut lite, så att ingen skulle höra vår konversation. Det började kännas jobbigt nu, för jag hade gärna velat ha det hela ur världen, men samtidigt var det skönt att hon inte visade rädsla eller obehag tillsammans med mig.
-Öhh? Jaa, visst! sa jag och klev bakåt så att hon kunde komma in.
-Ursäkta röran! Jag håller på . . . . .
-Att lägga om golvet! Din fru sa det innan hon åkte! avbröt hon mig.
-Och jag är inte speciellt ren heller! sa jag sanningsenligt och inbillade mig att jag luktade enormt av svett just nu. men hon verkade inte besvärad, utan stod mest och skruvade på sig.

Hon tittade sig lite omkring och verkade inte vilja komma till skott, så jag fick väl inleda det hela.
-Ja, som sagt så ber jag om ursäkt! Det ska inte hända igen! Hade jag vetat att du kunde se . . . . .
-Tyst! sa hon knappt hörbart och jag tystnade direkt och tittade undrande på henne. Hon tittade ner i golvet och jag såg hur hennes små händer rörde sig i slow-motion och tog tag i den nedersta delen av tröjan med vristerna korsade. Sen drog hon upp tröjan och jag såg den mycket smala midjan, hennes revben och innan jag visste ordet av hade hon dragit upp tröjan så att jag nu såg hennes unga bröst.

-Malin? Vad . . . ? fick jag ur mig. Men hon fortsatte och drog av sig tröjan över huvudet och höll den i den ena handen. Jag stirrade på hennes nakna överkropp, trots att jag visste hur fel det var. Just nu fungerade jag inte som jag skulle.
-Tycker du jag är fin? sa hon så.
-Vad . . .Vad gör du? Varför tog du av dig? frågade jag tyst och backade ett steg.
-Du får titta på mig! Tycker du jag är fin? ¨
Hon såg väldigt blyg ut och ville inte titta upp. Det gjorde det ännu lättare för mig att titta på henne. Hon var verkligen vacker. Huden var så slät och nästan blank. Brösten började likna en riktig kvinnas och hon hade rosa runda vårtgårdar med en liten knopp perfekt centrerad inuti. Hon hade knappt några födelsemärken och inga ärr jag kunde se.
Jag fick ta ett djupt andetag innan jag kunde prata.

-Malin! Vill du vara snäll och ta på dig igen!
-Du har inte svarat!
-Ja, du ser väldigt bra ut! Grattis till pojkarna i din ålder! Ta på dig nu! försökte jag beordra henne, men hon lyfte bara huvudet och tittade på mig.
-Vill du ha mig?
-MALIN! Vad är det här! Vad är det du håller på med? NEJ!
-Jag tror dig inte! Jag tror att du vill ha mig! Eller hur?
-Jag har aldrig tänkt på dig på det sättet, Malin! sa jag sanningsenligt. Du måste ta på dig och gå hem! Det här kan bli väldigt allvarliga följder av det här om någon skulle se dig såhär hos mig!
-Jag vill inte! sa hon tvärt.
-Vadå, vill inte? Är du inte klok? Du är vad? Sjutton eller nåt? Du är min granne och jag är gift och har barn! Det här är bara så fel på så många sätt!

Malin rörde sig knappt, utan såg i stället allt mer beslutsam ut. Den tidigare nervositeten hade still stor del försvunnit och hon verkade växa i takt med att hon nu stolt visade upp sin kropp.
-Du är ensam hemma! Jag är ensam hemma! Ingen kommer få veta!
-Det ändrar ingenting! Så här gör man bara inte! sa jag och började nu faktiskt bli riktigt arg.
-Ingen kommer få veta! sa hon igen.
-NEJ! GÅ HEM!

Hon lade huvudet lite på sidan så att håret föll lite annorlunda nu. Fan, vad hon var söt i skenet från bygglampan som belyste henne snett underifrån!
-Du . . . . . får . . . . . . . ta . . . . . . min . . . . . . .oskuld! viskade hon sedan och jag såg hur hon fick gåshud över kroppen.
Det fick mig stum. Givetvis är jag en vanlig man med alla sunda värderingar som medföljer. Jag hade aldrig varit otrogen, eller ens försökt vara det! Men hennes starka vilja och den förmodligen urgamla driften att få ta en oskuld fick mig som sagt att bli stum.
-Tänk på det! Första gången jag . . . . . . .
Malin! vädjade jag nu tyst. Du måste gå hem! Förlåt, men det bara är så! Du kommer hitta en riktigt bra kille, jag lovar!

Men istället tog hon tre steg fram till mig, så att hon stod lite snett framför mig. Hade jag velat hade jag kunnat lyfta mina händer och tagit hennes bröst i dem.
-När jag såg dig sitta i soffan med din stora kuk i handen och till slut spruta med det där stora leendet, visste jag att jag ville ha dig som min första. Jag har grunnat och tänkt på det här varenda dag sedan dess, kan du tro och vägt alla risker mot varandra. Jag är nu arton år gammal sedan förra veckan och jag har bara väntat på ett tillfälle att komma dig nära! Jag har ingen återvändo! När jag går härifrån kommer jag inte längre vara oskuld! Så är det bara! Ingen kommer någonsin få veta! Bara du och jag!

-Du är sjuk i huvudet! sa jag spontant.
-Åh, vilken romantisk sak att säga till en halvnaken kvinna! skojade hon.
-Men förstår du inte? Det går ju inte!
-Det har du sagt nu! Jag har noterat det och skiter faktiskt i det! sa hon och började nu knäppa upp sina jeans, medan hon petade av sig skorna.
-NEJNEJNEJNEJ! Lägg av! sa jag och backade.

Men hon drog ner jeansen och stod nu endast i vita trosor. Snabbt tittade jag bort och visste nu verkligen inte vad jag skulle ta mig till. Varför kunde hon inte bara gå sin väg? Det hade varit bättre innan, när vi inte pratade med varandra. Det här hade jag väl aldrig kunnat förutse!
När jag till slut tittade på henne, stod hon med den ena foten ovanpå den andra. Trosorna smet tätt åt om hennes underliv och jag kunde riktigt se framför mig hur mjuk och vacker hon skulle vara inunder.

-Vad kan jag göra för att du ska gå din väg? Vill du ha pengar, eller något?
-Inga pengar! Jag vill ha dig i mig! Sedan går jag och det blir vår lilla hemlis, liksom!
-Vad i helvete vill du att jag ska göra?
-Gör bara som jag säger, så blir det bra! Jag kan ta initiativet om du tycker det känns lättare, fast jag är ju som sagt inte så erfaren!
-Men, jag menade för att få dig att gå!
-Jag har sett din kuk! Jag vill ha den uppe i mig! Jag vill få dig att komma! Sedan går jag! Du får det som många män nog vill ha och jag lovar att du kan lita på mig! Gör det här, så kommer jag vara dig evigt tacksam!

Hur kunde hon vara så envis? Förstod hon inte allvaret i det hela? En liten jävla bortskämd tonåring! Fast hon gav ju faktiskt inte riktigt det intrycket, utan hon verkade faktiskt ha tänkt igenom det hela precis om hon sagt.
-Du vet att jag kan förlora allt, va? Fru och barn och hus!
-Ja, men du har också en hel del att vinna! Och jag kan svära på min mor och syster att jag aldrig kommer att berätta för någon levande själ så länge jag är i livet!

Jag tittade ner i golvet och skrattade till!
-Varför tar jag inte bara och kastar ut dig härifrån?
-För att jag är naken och för att du kanske vill få uppleva hur det är att bli en flickas första man? sa hon sött med huvudet på sned. Fan! Jag kunde inte tycka illa om henne! Tvärtom fick jag allt större lustkänslor för henne. Inte bara det att hon var naken, utan också säkert för att hon smickrade mig med att vilja ha mig! Något jag inte direkt var bortskämd med efter flera års giftermål med samma kvinna.

-Okej! Okej! sa jag och hon sken upp som en sol.
-Fan! Fan! Hur kan jag? Nej, alltså! Vi kan inte! ångrade jag mig direkt, sliten mellan svåra känslor.
-Jo, det kan du! Ta av dig tröjan!
Jag tittade tvekande på Malin och skakade på huvudet. Min hjärna fick allt svårare att tänka och det kändes som allt blod gick rakt ut i kuken nu! I vilket fall som helst så styvnade jag så det gjorde ont i arbetsbyxorna.
-Kolla! Jag visste väl att du ville ha mig! sa hon och sträckte sig efter mitt skrev.

-Hallå, där! Sakta i backarna!
-Sluta krångla nu! Av med tröjan och byxorna, så ska jag se till att du får det bra!
Med en stilla vädjan till högre makter jag ändå inte trodde på, drog jag av mig tröjan och lät mitt förtroende till min fru försvinna därmed. Nu var jag på extremt god väg att bli en bedragare, en lögnare, ett kräk!
Men tröjan åkte av och byxorna och skorna med. Strumporna flög och kalsongerna gled ner till golvet, där jag klev ur dem och stod nu naken och lät Malins ögon vandra över min kropp. Jag var vältränad och min kuk stod rakt upp. Bitterheten över mitt personliga nederlag sved och jag kände mig usel, trots att jag kände många som varit otrogna.

-Du är fin i alla fall! Tycker du jag är fin?
-Ja! Du är fin så ini helvete! Jävlar också, Malin! Tänker du verkligen göra det här?
-Nej! Vi ska göra det här! Och det kommer att bli ett av de finaste ögonblicken i mitt liv! Vad som än händer kommer jag aldrig glömma dig! Mannen som blev den första att älska med mig! Mannen jag valt ut, inte mannen som råkade stoppa in den på fyllan i någons lägenhet på någons fest! Kan du förstå vad det betyder för mig?

-Nej, det kan jag nog inte! Det här är mest en plåga över att behöva välja vad jag ska göra!
-Tänk inte så mycket! Bara följ med och njut!
Malin sträckte fram handen och kupade den under min pung, jag blundade och höll andan. Sakta klämde hon undersökande på den och verkade fascinerad över de två kulorna som gled runt inuti. Sen flyttade hon handen uppåt och grep mjukt tag om skaftet och smekte mig lite för försiktigt. Hon var verkligen inte van vid det här!

Jag hörde henne svälja ljudligt och såg sedan hur hon satte sig ner på knä och stirrade på min kuk som verkade se enorm ut i hennes ögon. Hon böjde kuken fram mot sig och öppnade sin mun. En ilning for igenom mig när jag såg hur ollonet gled in i munnen och hennes läppar slöts om skaftet. Malin blundade och började sakta och forskande röra sig fram och tillbaka.
Hon andades snabbt genom näsan och faktumet att jag var ett otroget kräk till karl, stod nu klart för mig! Det kvittade hur lockande Malin varit! Ansvaret var ändå mitt! Men min kropps reaktion stod inte alls i paritet till min moralkänsla. Kuken blev stenhård och jag njöt verkligen! Samvetet fann sig knuffat allt längre bak i min reptilhjärna, medan grannflickan sög av mig.

Att hon inte var van gjorde ingenting, det var snarare upphetsande! Men hon slutade plötsligt att suga och ställde sig upp och torkade sig om munnen med baksidan av handen. Ett busigt leende och en knyck med huvudet, fick mig att följa henne bort mot soffan i vardagsrummet. Hennes lilla runda rumpa guppade i trosorna och håret hängde ner på hennes rygg.
Med sprängande kuk gick jag efter och ställde mig intill henne vid soffan. Hon vände sig mot mig och tog tag om mina armar.
-Jag vill känna hur det känns att bli slickad! Vill du göra det?
Jag bara nickade stumt och Malin drog snabbt ner sina trosor och tog dem av sig. Hon hade brunt hår mellan benen som på sin höjd var bikiniansat, men det var tunt och låg tätt mot hennes hud. Hon lade sig sakta ner på rygg i soffan och såg nu faktiskt nervös ut.

Så lyfte hon på benen och särade dem så att jag nu såg hennes unga fitta i alls sin prakt. Man kunde tydligt se både de inre och yttre blygdläpparna genom håret. De inre stack ut en aning och låg klistrade mot varandra. Längst upp såg man hennes klitoris som såg svullen ut.
Jag satte mig ner på knä utan att släppa hennes sköte med blicken för en sekund. Hon verkade nästan hyperventilera av nervositet, men visade ingen ånger alls. Hon ville verkligen detta och jag kunde inte hindra mig nu! Det fanns inte en chans!
Snabbt böjde jag mig fram och lade min kind mot hennes underliv. Håret och värmen kändes så inbjudande och när jag drog in luft genom näsan så kände jag den underbart upphetsande doften av hennes mest privata. Jag log av ren reflex och kände lycka en sekund innan jag slogs av insikten av det hela.

Fast det lyckades ändå inte hindra mig från att vända på huvudet och kyssa henne på den mjuka mattan av brunt hår. Men så tittade jag upp.

Av någon anledning förstod hon vad jag skulle säga innan jag ens öppnat munnen.
-Jag sa ju att jag planerat det här! Jag tar piller, så om inte du har något att dölja, så är det fritt fram!
-Men det kanske gör ont?
Hon satte sina händer mot mina kinder och log mot mig.
-Jag har en kompis i en låda därhemma, som är döpt efter dig! Du behöver inte oroa dig för den biten! Jag vill ha dig i mig, men först vill jag att du slickar mig! Jag vill känna din tunga mellan mina ben!

-Som en zombie vände jag ner ansiktet och såg nu hur Malin förde ner sina fingrar mellan benen och med en liten rörelse särade på sina inre blygdläppar så att de lade sig åt sidorna. Genast sjönk jag ner och kysste henne. Så härligt hon smakade! Starkt, men underbart! Min tunga gled genast längs fittan och jag slickade henne så skönt jag kunde.
-Åååååhhhhhhhhh! stönade hon och grävde ner fingrarna i mitt hår. Hon stönade allt mer och jag gjorde henne inte besviken, utan slickade henne där det var som skönast.
-Nnnnnngghhhhhh! ÅååhhhJJJAAAAAAAA! JAAAA!JAAAAAAAAA! skrek hon dämpat när det gick för henne efter ett par minuter redan. Hela hennes smala och späda kropp skakade och hon var verkligen inte blyg, när hon tryckte upp fittan mot min mun.

Hon kunde inte låta bli att tränga undan min tunga från klittan med sina fingrar och smeka sig hårt och snabbt. Jag flyttade snabbt mitt fokus till att sticka in min tunga i det rinnande hålet och kände hur fittan drog ihop sig i hetsiga spasmer.

-Mmmmmmmmmm, det var sköööönt! stönade hon när hon lugnat ner sig. Hon log verkligen med hela ansiktet och drog fingrarna lite mjukt i fitthåret. Jag ställde mig upp och tittade ner på henne med kuken darrandes av återhållen åtrå. Det rann redan genomskinlig försats från ollonet och när hon såg det, spärrade hon upp ögonen.
-Är du kåt? frågade hon. Jag svarade inte utan lade mig ner över henne och lade hennes ben över mina axlar, medan hon trevade efter min kuk och styrde den mot sin fitta.
-Försiktigt! Försiktigt! viskade hon nervöst och jag tog god tid på mig att reta henne med ollonet, innan jag lät henne placera mig mitt för fitthålet.
-Shiiiiiiiiit! sa hon nervöst när hon insåg att det hon längtat efter just skulle ske.
Jag tryckte mig ner och spetsen på min kuk trängde sakta och lite ryckigt in i hennes värme. Jag höll mig stilla medan hon hämtade andan. Så fort hon nickade började jag röra mig lite fram och tillbaka, medan hon tittade nedåt med en tydlig grimas.
Så fort jag kände att jag hade fått ett ordentligt glid, tittade jag henne i ögonen och log lite elakt, innan jag stötte mig hårt in i henne så att hela kuken nu gled upp i hennes fitta och både ögon och mun spärrades upp av smärtblandad njutning och chock!

-Gggaaaaahhhhhhhh! Ooooof-ooooofff! Nnnnggaaaaahhhhhh!!! skrek hon och skakade huvudet från sida till sida, medan jag fortsatte att stöta mig in i hennes unga kropp. Hennes ljud var svårtolkade, men jag tog det ändå som om hon verkligen njöt av min behandling och mycket riktigt så stönade hon allt mer njutningsfullt efter ett par minuter.

-Jävlar vad sköööönt! stönade jag, medan svetten började samlas på min hud på allvar nu. Det var verkligen skönt. Fittan var så trång och varm! Hennes lidelsefulla stönanden fick också mig att verkligen njuta av det hela och av dåligt samvete fanns det nu inte ett spår.
Nu kunde jag köra på med full styrka och kraft och Malin var som en docka under mig. Hon grep krampaktigt om sina bröst och smekte dem hårt. Jag vet inte om det här var vad hon hade väntat sig, men jag tänkte i alla fall ge henne något ordentligt att komma ihåg resten av sitt liv!

När jag kände att jag inte längre kunde hålla ut i det här tempot, drog jag mig snabbt ur henne och såg hur fittläpparna sakta slöt sig om hålet, röda och svullna. Malin tittade djuriskt på mig och hennes ögon brann!
-Lägg dig ner! Jag ska rida dig! sa hon bara och flyttade sig snabbt. Jag slängde mig ner på rygg och hade inte mer än hamnat där, förrän Malin flög på mig och grenslade mig. Hon tog tag om min kuk och satte sig snabbt ner över den och sjönk med ett utdraget stön, ner på mig.
-UUUnnnnnnhhhhhhh!

Hon började röra höfterna som en dansare och det var väldigt skönt att ha kuken i henne när jag kände alla musklerna arbeta och göra det än tightare där inne i hettan. Hennes smala kropp med de mognande brösten belystes av gatlampan utanför och jag smekte hennes härliga tuttar, under tiden hon jobbade med fittan och underlivet.
Hon verkade inte vara ute efter en orgasm, utan verkade bara vilja dra ut på det härliga ögonblicket. Hon ville inte att jag skulle komma för snabbt! Jag försökte jucka uppåt i henne, men det var inte helt lätt, så jag vräkte ner henne på sidan och körde på allt jag kunde, medan hon plutade surt med läpparna. Men hon hindrade mig inte.
Snart hade jag dragit upp henne på knä, medan hon begravde huvudet i en kudde, samtidigt som jag knullade henne hårt bakifrån. Jag såg hennes lilla aptitliga rövhål, men nöjde mig fullt med den trånga musen!

I snabb takt knullade jag henne och just som jag var på väg att komma, drog jag ut kuken och vände snabbt på henne. Hon såg chockat på mig och sedan på kuken som hastigt närmade sig hennes ansikte. Hon knep ihop läpparna och blundade när hon drog den korrekta slutsatsen av vad det nu var som stod på spel.
Jag runkade min hala kuk snabbt och grymtade högt, när jag lät sperman spruta rakt i hennes ansikte. I princip vare del av ansiktet träffades och hon fnissade till, vilket fick henne att snabbt spotta ut den sperma som råkat komma in i munnen på henne.

När jag var färdig torkade hon nödtorftigt bort sperman som täckte hennes ögonlock till viss del och skrattade spontant och härligt över den oväntade upplevelsen. Hon fick visserligen spotta ut lite mer sperma efter det, men hon klagade verkligen inte.
Jag såg stolt på mitt verk och var verkligen tillfredsställd nu. Moralbiten fick komma senare!
-Hahahaha! Jääävlar! Uääärkhahaha! skrattade Malin när hon sakta satte sig upp och försökte torka bort sperma från ansiktet.
-Tänkte att du skulle få något att komma ihåg!

Vi reste oss och hon gav mig en enormt hård kram. Hon var verkligen glad över det som hänt! Min egen syn på det hela började så sakteliga återfå sin ursprungliga position och jag kände mig allt mindre stolt över det jag gjort! Nu var det damagecontrol för hela slanten. Jag lyckades bli av med henne till slut efter att hon tackat mig gång på gång!
När jag väl var ensam, gick jag och hämtade en öl och en till och en till, tills jag tuppade av i bara kalsonger på soffan, med min hjärna alldeles slut av bryderier över vad jag gjort! Hur kunde det ha skett? Hur kunde jag inte ha stoppat henne? Måtte det aldrig komma fram!

När jag illamående hade stoppat i mig en knäckemacka, insåg jag att jag skulle må väldigt mycket bättre av en dusch, svettig och ofräsch som jag var. Jag hade inte ens tvättat bort Malins safter från min kuk!
Jag stod i duschen länge och lät bara vattnet stråla ner i pannan på mig och kände mig till slut aningen bättre. Jag fick väl tiga stilla och hoppas att Malin höll sitt ord och aldrig berättade. Kanske var det som hon sa, att hon hade blivit av med oskulden på ett bättre sätt än väntat, ur hennes synvinkel åtminstone?

Just som jag drog på mig ett par nya kalsonger, ringde det på dörrklockan igen och skräcken slog genom kroppen på mig och jag kröp nästan ihop. NEJ! Inte hon igen?
Sakta gick jag till dörren och tittade i skvallerkikaren. Det var inte Malin! Det här var tusen gånger värre! Det var hennes mamma, Therese!!! Va, faaaan? Hade hon redan fått reda på det? Hon skulle mörda mig! Men jag öppnade ändå, för jag tänkte att kanske polisen ännu inte fått reda på det hela! Jag kunde kanske ljuga mig ur situationen?

-Ehh, hej? sa jag och öppnade lite grann.
-Får jag komma in? sa hon bestämt och jag kände p åmig att det nog var bäst att ta det här inomhus och inte på gatan.
-Vist! Visst!
Hon klev snabbt in och drog igen dörren bakom sig.
-Sååå?
-Jag kom hem i går natt och när jag körde förbi ditt, så kan du väl aldrig gissa vad jag såg! sa hon bestämt. Men något stämde inte!
-Neeej? Vadå? sa jag oskyldigt och falskt.

Hon var inte tillräckligt arg för att känna till det hela! Hade hon vetat vad jag gjort med hennes dotter, hade hon inte stått så här och pratat. Hon hade antingen mördat mig som sagt, eller så hade det varit polisen som stod här nu.
-Jag vet att Karin är borta!
-Jaa? Jag lägger om golvet!
-Jag såg klart och tydligt igår, att du hade en kvinna här! Jag såg hur ni höll på i soffan, även om jag inte såg vem du hade här! Skäms du inte? sa hon ilsket.

-Helvete! svor jag, men kände ändå en oerhörd lättnad över att hon inte kände till allt.
-Hur vill du ha det? Ska jag berätta för Karin? Hon kommer bli förkrossad!
-Ja, det kommer hon! Så, snälla, gör inte det! bad jag uppriktigt.
-Varför i hela världen gjorde du så här? sa hon undrande och satte händerna på höfterna så att brösten studsade till i hennes tröja.
-Jag . . . . Jag har . . . . lite svårt att få nog! ljög jag. Det blir liksom inte så ofta och inte så roligt!

Kanske hon kunde känna någon form av sympati eller förståelse? Det var värt ett försök.
-Är det så? Att du inte får knulla tillräckligt?
-Jaa! ljög jag igen och tittade ner i golvet.
Jag ville gå och ta på mig något mer, men jag var tvungen att vänta på hennes svar. Hon såg länga och väl på mig, som om hon funderade på vad hon skulle ta sig till. Men så gick hon fram till mig och satte ansiktet bara några centimeter från mitt. Jag var beredd på att hon skulle skrika åt mig, men det gjorde hon inte.

-Jag kan hjälpa dig! Får jag det? viskade hon.
För helvete! Nu gick det inte att göra fel! Om jag gjorde det, skulle det hela säkert eskalera.
-Jaa! viskade jag tillbaka. Hon kramade om mig och kysste mig samtidigt som hennes högerhand gled rakt ner i mina kalsonger och grep tag om min kuk. Hon runkade mig snabbt hård medan vi kysstes och till min förvåning svarade jag lika hårt som igår natt.
Therese var inte blyg, utan drog sedan snabbt ner mina kalsonger och tryckte upp mig mot väggen, medan hon satte sig ner på huk och sög in mig i munnen. Det här gick alldeles för fort, men synen av min kuk som nästan helt försvann ner i Therese´s hals gjorde mig galen av kåthet igen.

-Nomnomnom! lät det från henne och hon sög mig som ett riktigt proffs.. Hennes korta, mörka hår slängde och hennes mun slöts hårt om kuken, det pirrade redan lemmen och hon kände det. När hon lät kuken glida ur munnen, log hon pilskt och gick bort till stapeln med golvbrädor som jag skulle lägga.
-Ta mig bakifrån! Bara ge mig allt du har! sa hon och ställde sig bredbent över stapeln och lutade sig framåt, efter att ha dragit ner sina shorts och sparkat dem av sig.
En bulle syntes med en smal springa mitt i som hon redan hade börjat smeka med sitt långfinger.
-Kom nu! Knulla mig! Malin väntar på mig därhemma! väste hon aningslöst.

Jag tvekade, men besinnande mig och ställde mig bakom henne och siktade in mig på fitthålet. Jag träffade rätt på första försöket och efter några hårda jucka var jag inne i hennes varma fitta. Hon var inte i närheten av att vara lika trång som sin dotter, men det kompenserade hon med mer erfarenhet. Jag knullade henne så hårt jag kunde och det smackade rejält när mina lår slogs mot hennes, när mina ljumskar slog mot hennes mjuka skinkor. Utan vidare satte jag även tummen mot hennes rövhål och tryckte provande på det. Therese stönade, men hindrade mig inte när jag sakta jobbade in tummen i det härligt trånga hålet.
Jag ville bara knulla henne så fort som möjligt och bli klar. Hon började smeka sig själv och kom ganska fort, erfaren som hon var. Hon stönade högt och jag tittade ner på min kuk som försvann in i hennes fitta.

-Jag vill se dina stora pattar! sa jag och vände på henne. Jag gled ur henne, men kom snabbt in i henne igen. Hon drog upp sin tröja och tog tuttarna i sina händer och smekte dem. Kåtheten brann i hennes ögon och jag såg varifrån Malin hade fått sin drift!
Jag tog ett par djupa andetag och satte sedan igång att jucka så snabbt och hårt jag kunde. Therese hade svårt att vara tyst och slog med benen när jag penetrerade henne så hårt och länge. Hon fick en orgasm till och slog då benen om mig, just innan jag skulle komma.
Det var inte ens lönt för mig att försöka komma loss, så jag körde på och stönade högt när jag sprutade min heta sats långt upp i hennes fitta. Våra stönanden och gnyenden avtog gradvis och Therese tryckte till slut upp mig och satte sig upp med sperma rinnande från fittan, ner på de plastintäckta förpackningarna med golvplankor.

-Åhh, guuud! Det här behövde jag! Och du med, eller hur?
-Ja, fyfan! sa jag, men var inte lika övertygad som hon. Jag ville bara klara livhanken just nu!
-Jag hjälper dig gärna fler gånger om du vill! Jag brukar titta på dig då och då, men har inte vågat något förrän idag! Om du vill, alltså?
-Jadu! Shit, alltså! Öhh, det är kanske inte otänkbart! Men våra familjer då?
-Det man inte vet har man inte ont av! Så ser jag på det i alla fall!
-Ja! Jo, det kan ju komma väl till pass ibland! sa jag ironiskt och tog snabbt på mig mina kalsonger innan nån annan jävel fick syn på mig!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

”Samma undersökning utsåg de eldiga spanjorerna till de bästa älskarna.”

. Det finns män och kvinnor som kan få orgasm bara genom att spänna rump- och/eller bäckenmusklerna.”

”. Har du blivit förrådd i kärlek? I Hong Kong är straffet för en otrogen man kan inte bara saftiga böter , utan hans fru har också rätt att ta livet av honom. Dok måste hon klara detta med sina bara händer.”

. En man som kysser sin fru varje morgon lever i genomsnitt fem år längre än män som inte gör det. Visa den här artikeln för din kille, pronto!”

Tycker du att sex när du har mens är äckligt? Tänk om! På grund av det ökade blodflödet i kroppen får du orgasm mycket lättare.”

Likes

Comments

Nu ska jag ta mig ann o berätta en grej som hände mig en vacker sommardag! Ett minne jag ALDRIG kommer glömma och aldrig låtit andra ta del av! Ja, vi kan ta o kalla mig PlayBoy som jag heter här :o) Nu börjar det! Jo, det var under sommarlovet då jag hade gått ut nian. Precis den här dan var en vanlig dag, MYCKET varm och jag hade inget speciellt för mig så jag tänkte mig att gå och hälsa på farsan.Jag kunde sommarjobba på pressbyrån där han jobbade. Så jag tog bussen och åkte i väg mot jobbet, när jag var framme steg jag in och såg farsan rusa fram och tillbaks i affären och jag frågade vad är det som har hänt?


Han sa snabbt att han måste göra ett ärende och sa åt mig att göra Lina sällskap. Jag blev rätt paff när farsan kutade ut från affären och jag stod ensam kvar med en tjej bakom disken. Jag kollade på henne och frågade vad det hade tagit åt honom? Hon svarade bara att det var ett ärende han skulle göra och det hjälpte inte mig alltför mycket. Så kom jag på att hon var ju ny där och Robert inte va kvar. Jag frågade henne vart han var och hon sa bara att han var bortrest. Jag frågade om hon behövde hjälp med något? Hon svarade att det fanns inget speciellt att göra, så jag hoppade upp på disken o satte mig tyst o stirrade in i väggen. Sen fick jag plötsligt tanken, vad fan gör hon här? Jag frågade henne vad hon gjorde här. Hon sa bara att det var hennes första dag på sitt sommarjobb.

Jag såg lite fundersamt på henne och frågade hur gammal hon gentligen var, hon såg ut att vara i 17-års åldern men sen kom det fram att hon var 15 cirka. 1,60 lång eller kort rättare sagt. Hon hade långt blont hår, blåa ögon,och en mycket tajt t-shirt med knappar med ett “kiss me baby”-tryck på. Rätt över brösten och en rätt kort svart kjol. Brösten va inte så värst stora, men rumpan va nått helt annat det, det var ingen dålig grej det där! Man blev ju lite somrigt kåt av henne. Själv så är jag 1,70 lång och svart hår och bruna ögon. Jag sysslade med styrketräning på fritiden så muskler var det ingen brist på och det gillde ju brudarna. Jag hade bara dragit på mig en t-shirt och ett par mjukbraller. Det var så varmt ju. Tillslut sa hon att hon skulle in på toaletten, och jag sa okej och började titta runt i butiken. Tillslut fick jag syn på porrtidingarna. Jag ryckte snabbt ner en tidning o satte mig bakom disken o kollade på bilderna. Jag fastnade för en bild när det var två inbrottstjuvar som knullade ägaren av huset.

Det såg lite våldsamt ut för hon försökte åla sig i väg såg det ut. Men det gjorde mig kåt och jag fick genast bonge och började smeka kuken utanför brallan. Jag vågade ju inte stoppa in den för att hon kanske skulle komma ut. Tillslut kom hon tillbaks och jag slängde bort tidningen under disken. Jag kände hur det bultade i brallan o jag kände mig tvungen att göra något åt saken. Jag fick göra mitt på toa. Jag trängde mig förbi Lina och råkade ha ner nåra choklad bitar. Hon böjde sig ner och tog upp dem från golvet. Då såg jag stringkanten. Det var som allt gick i slow motion. Jag visste inte vad jag gjorde, men när hon stod där o plockade upp bitarna, så gick jag bara fram o klämde henne på rumpan. Hon flög upp direkt o skrek VA FAN GÖR DU!? Jag hoppade till o skrek tillbaks TYST SLYNA!! Själv så fattade jag ej hur jag kunde säga det men det bara kom ur mig. Hon stirrade arg på mig, och sa vem fan… Då hände det min hand flög upp mot munnen på henne o jag tryckte henne upp mot disken.

Vid detta tillfälle kände jag mit jävligt kåt och taskig samtidigt vad var det jag höll på med? Jag tog tag i hennes t-shirt o slet upp den med ena handen. Knapparna flög över golvet. Jag såg hur rädd hon såg ut och jag släppte taget lite om henne. Då kom direkt en örfil och ett “ge fan i mig bögjävel”! Nu var det bara att få det gjort som jag ville få gjort. Jag ville knulla henne! Jag trycke upp henne hårdare mot disken, med skrik och slag som skulle få i en gamling och tro att det var 3:e världskriget. Så var det som jag ej hörde det. Jag börjde mig ner o slet sönder den lilla kjolen, sen snabbt upp och slet av bh-n “scraatch” så gick den sönder och hon stiradde på mig med rädda ögon. Hon skrek “fan lägg av nu du går för långt”, men jag snappade inte upp det utan tog tag i bröstvårterna o rullade dom mellan fingrarna och märkte efter ett tag att dom va hel styva nu. Jag satte munnem mot dem medans jag tryckte upp henne mot disken, medans hon skrek o slog mig allt vad hon kunde, efter ett tag fick jag ett grepp runt henne o slängde henne ner på det hårde golvet. Hon slog i huvet lite grann i disken och blev lite flummigt tyst. Och då gjorde jag rycket, jag slet av henne string troserna snabbt,o innan hon hade fattat nått låg hon helt naken o kollade på mig. Efter ett tag vaknade hon till lite o böjade skrika, men hon började bli lite hes nu s¨å efter ett tag viskade hon “sluta för fan”. Men jag brydde mig ej. Jag tog ett finger o började smeka fittan medans jag höll ner henne. Hon sa “fan lägg av” men jag tryckte sakta in det och märkte att hon va riktigt blöt. Jag fick ur mig “din slyna det är ju det här du vill”. Hon kollade förskräckt på mig o bara gnydde lite medans mitt finger körde snabbare in och ut. Tillslut va jag trött på det och ställde mig över henne och drog av mig brallerna och tog fram kuken som nu var stor som den aldrig vart förr. Jag tog henne om nacken och tryckte kuken mot läpparna men hon stretade emot bra tills jag tog o gjorde ett ryck då for den in. Jag tog henne huvud o mun knullade det snabbt, det var sååå skönt. Efter ett tag kände jag hur det började rycka och jag kollade ner på henne.

Hon märkte det också o försökte säga nått, men det var försent jag tryckte ner kuken så långt jag kunde och kom i en härlig orgasm i henne mun. Den fylldes helt o vit sperma sipprade ut från mungiporna. Jag släppte henne o tryckte ut det sista. Men nu tänkte jag testa nått jag aldrig testat det var o slicka. Hon låg helt utmattad på golvet o hostade. Jag kröp ner o kysste hennes bröst. Sen gick jag ner o satte tungan mot fittan. Hon ryckte till och stönde lite. Jag svängde runt snabbt med tungan över hennes nu plask våta fitta. Hon gnydde och njöt verkade det som. Efter ett tag började jag knulla henne mot tungan den gick in en bit men inte särskild långt. Efter ett tag började hon skaka och jag hörde hur hon stöna mer o mer och såg hur det började rinna mer o mer. Tillslut kändes som om jag dränktes när hon tryckte mitt huvud mot den bultande fittan o jag slickade i mig det mesta. Nu var det dags för knull tänkte jag och satte mig på knä o runkade lite, medans hon låg o halv sov verkade det som. Jag smekte fittan lite, nu gjorde hon ej nått, men när jag tryckte ollonet mot, spärrades ögonen upp o hon skrek “NEJ! Jag har aldrig gjort det förut!” Jag tänkte ej på det o tryckte in kuken o smet in lätt pga av alla fittsafter. Jag knullade rätt lätt först sen blev jag som vild o knullade hårdare o hårdare hon skrek “faan det gör ont sluta. Sluta nu!” Men jag fortsatte hårdare o snabbare kändes som om jag var superman på o knulla. Skriken slutade o stönen blev allt högre tillslut.

Så sa jag åt henne o ställa sig på alla fyra. Hon glodde på mig och sa ALDRIG! Jag ryckte upp henne o vände henne om och tryckte ner henne. Nu låg hon på alla fyra och jag stod bakom och förde in ollonet igen och knullade för fullt. Jag blundade och det kändes som en dröm att få denna trånga fitta om kuken. Jag såg hur rumpan skuttade runt där nedanför mig och kuken flög in och ut. Sen kom det bara upp analsex? “Nej det kan man inte ha eller?” Jag började smeka henne runt anus och hon verkade ej märka något så jag tog o tryckte in fingret. Då skrek hon till och ögonen spärrades upp och hon sa “fan inte där e du galen eller”?Jag tog ett till finger och tryckte in och det försvann med hjälp av alla fittsafter o sperma vi hade på oss. Nu pullade jag henne i anus medans jag knullade henne. Hon gjorde ej så mycket förutom o skrika och stöna en fin blandning. Jag tog tag om kuken och satte den mot anus. Då skrek hon “Om du gör det där då fan, det går inte och fan gör det inte” Jag tryckte ollonet mot anus och hon skrek “NÄÄÄÄÄÄÄ INTE DÄR! VAD GÖR, DU FÖR I HELVETTE SLUTA DIREKT!” Jag tryckte sakta in den mot hennes vilja, medans hon skrek. Och när den var till botten hade hennes tårar kommit och hon låg och slog handen i golvet.

Sakta började jag jucka och hon skrek, och grät. Jag juckade snabbare och snabbare. Tillslut skrek hon lite smått men stönade också. Hon började för första gången skrika snabbare o jag körde på för allt var jag var värd. Snabbare in och ut. Jag drog ner ett finger och tryckte in det i fittan. Nu stönade vi både hurhögt som helst. Jag knullade och knullade och tillslut började jag känna hur vi började rycka båda två och vi kom i en gemensam orgasm. Jag i hennes anus och jag kände hur vått det blev om fingret. Vi ramlade ihop helt utmattade. Jag kröp fram och kysste henne ett långt tag. Sen tryckte jag ner henne och sa sug. Hon svarade med ett “haha det skulle du allt bra villja va”. Jag tryckte till och den va mellan hennes läppar. Jag såg att hon pinade sig när hon slickade den ren, men när hon va klar så drog jag på mig mina kläder medan hon samlade i hop alla knappar från t-shirten. Men hon fick minsann dra på sig en pressbyråndress för det fanns ej mycket kvar av hennes kläder. Jag vände mig om och såg stringen på golvet. Jag böjde mig snabbt ner tog upp dem och stoppade ner dom i fickan. Hon verkade ha glömt bort dem. Hon gick in på toa, och efter 5 min kom hon ut i en pressbyrån dress.

Hon sa “vad tycks?” lite skrovvligt. Jag sa skitbra. Speciellt den nya gångstilen och ett extra plus för sperman i ansiktet. Hon for direkt in på toa igen och kom ut helt ren. Jag sa tack för i dag och tog upp en chokladbit och stoppade den också i fickan som ett minne av den dag som chokladen avgjorde. Jag sträckte mig fram ör o ge henne en puss innan jag skulle hem o dusha av mig. Hon sa “nej du”. Jag såg på henne och vände mig om och sa tack för allt hon svarade inte utan bara vände sig om. Jag gick mot bussen och tänkte “faan va skönt livet kan vara ibland”. Nästa dag kom jag dit igen. Hade klätt upp mig och allting och gick in ståtligt och sa hallå? Jag hörde ett “hejsan” av farsan som stod o rensade bort gamla tidningar.

Jag frågade honom var Lina var. Han sa “hmm nej hon var bara här i går, hon bor inte ens här i närheten hon skulle bara vara här en dag ju…visste inte du det?”. Mitt ansikts uttryck blev direkt förändrat och jag såg ut som en citron och sa “fan då!”. Farsan frågade: “vadå jag har ju hennes nummer om det skulle va nått + att hon lämnade en lapp till dig”. Jag blev genast glad o läste lappen. Det stod en stor smile gubbe, sen i den stod det: “jag var oskuld så du vet”. Jag stod o grabblade en halv sekund innan jag tog telefonen och slog numret. Men ingen svara. Jag har fortfarande kvar numret, men ingen svarar. Jag har aldrig sett henne sen dess. Hon har aldrig heller hört av sig, men hon var underbar, min lina…bara MIN lina!


Likes

Comments

För femton år sedan bodde jag granne med Hasse som hade en liten gård, höns får och grisar, samt en häst bestod gården av.

Förresten, jag bor fortfarande granne med honom.
Själv bodde jag ensam efter en skilsmässa för några år tidigare.
Hasse hade en dotter som vid detta tillfälle var 28 år och som hette Sara.
Enligt snacket på byn så skulle hon vara jäkligt kåt av sig, hon var ganska mullig, bred över baken och med kraftiga ben, förmodligen kraftiga lår när man väl kom dit upp.
Ibland hjälpte jag Hasse på somrarna, främst när han skulle bärga hö.
Den här dagen var jag uppe tidigt och skulle hjälpa honom med höet, han hässjade fortfarande höet och körde in det i ladan när det torkat.


Går över till Hasse vid sjutiden denna strålande morgon, varmt och skönt var det.
Han sitter vid köksbordet och äter frukost med Sara som för dagen är iklädd en arbetsrock.
Får mig en kopp kaffe och en smörgås samtidigt som jag tittar lite närmare på Sara, ser lite av hennes bröstskåra där hon sitter framåt lutad.
Hasse säger att Johan skall hjälpa till med höet, Johan är en annan granne i sjuttio årsåldern.
Han undrar om jag och Sara kunde vara uppe på höskullen och ta emot höet när dom kommer.
Inga protester från Sara och jag blir förväntansfull av dagens arbete.
Så kommer Johan, får en kopp kaffe och så bär det iväg för dom båda.
Jag säger till Sara att jag går upp på höskullen och inväntar det första lasset.
Klättrar upp på höskullen och väntar, så kommer Sara upp för stegen och sätter sig bredvid mig i höet.
Så kommer det första lasset, Johan står på vagnen och lastar upp det till oss uppe på skullen.
Så har han lastat av och beger sig åter till gärdet, vi uppe på skullen får undan höet.
Så lägger jag mig ner i höet, Sara står bredvid mig medan vi pratar om ditten och datten.
Så lägger jag min hand runt hennes ben, strax nedanför knäna, vad gör du säger hon, så får du väl inte göra.
Håller fast min hand på insidan av hennes ben och när hon står kvar så för jag upp handen så den hamnar på insidan av hennes kraftiga lår, lena och goa är dom.
Nya protester från henne, så kan du inte göra säger hon, står fortfarande kvar i samma ställning, endast verbala protester.
Fortsätter med handen upp efter låren, sträcker ut långfingret och smeker henne utanpå trosan, nya muntliga protester.
För in ett finger under hennes trosa och känner hennes sträva hår under trosan.
Nu står hon blick stilla, kommer inte ett ljud över hennes läppar.
För in ytterligare fingrar under trosan och känner att hon har en ordentlig behåring på fittan.
Eftersom hon nu tystnat så tar jag tag i trosan och drar den ner till hennes fötter, hon lyfter på sina ben och jag stoppar ner den i höet.
Lyfter på arbetsrocken och ser nu hela fittan på henne, en stor svart buske har hon mellan benen.
För in ett finger i hennes fitta och fingerknullar henne och just då kommer nästa lass med hö.
Svär lite för mig själv över detta men det är bara att acceptera läget.
Nu får vi jobba på bra så vi får undan höet säger jag till Sara som hugger in rejält.
Hasse återvänder till gärdet och vi får undan höet på rekordtid.
Lägger mig åter ner i höet och Sara står som tidigare bredvid mig.
För åter upp handen mellan låren på henne och nu är det inga protester.
Smeker fittan på henne samtidigt som jag knäpper upp mina byxor och skjuter ner dom till knäna.
Ser att Sara tittar på min kuk som står som en batong på mig där jag ligger.
Så plötsligt så ställer hon sig gränsle över mitt bröst, drar upp arbetsrocken till midjan och sjunker ner över mitt bröst.
Har nu hela hennes lurviga fitta framför ansiktet, så kryper hon ännu närmare.
Sträcker ut tungan och börjar slicka fittan på henne, hon lägger sin hand på min nacke medan jag slickar henne.
Försöker att se hennes ansikte medan jag slickar henne, svårt i den ställningen jag ligger i, ser i alla fall att hon tittar rakt fram medan jag slickar.
Hör hur hon stönar framför mig och så blir hon stel i kroppen samtidigt som hon gnyr högt.
Så kliver hon sakta bakåt, tar tag i min kuk och sjunker ner på den, jävlar vad skönt det är.
Hon börjar att rida mig och precis då kommer nästa lass, hon kliver snabbt av min kuk och rosig om kinderna tar vi emot nästa lass.
Vi får snabbt undan höet och Hasse ropar att efter nästa lass så går vi in och fikar.
När vi är klar med lasset så puttar hon mig bakåt i höet, böjer sig ner och drar ner mina byxor.
Kuken har åter gått i stridsställning, rakt upp står den.
Hon ställer sig på nytt gränsle över mig, drar upp arbetsrocken till midjan och sjunker sakta ner över mig.
Hon tar tag i kuken och sjunker så sakta ner på den och så börjar hon rida mig.
För upp händerna till hennes bröst utanpå arbetsrocken, hon kommer till hjälp och knäpper upp knapparna längst upp.
Tar ut dom stora brösten ur sin bh och börjar åter rida mig, ser hennes stora bröst som slänger framför mitt ansikte samtidigt som hon rider mig hårt.
Nu kan jag inte hålla mig längre, det går för mig och jag satsar in allt i hennes unga fitta.
Hon fortsätter att rida mig en stund till och hon är helt röd i ansiktet.
Så stönar hon högt medan jag smeker hennes bröst, sjunker ihop över mig och sitter helt stilla, kuken är fortfarande begravd i hennes fitta.
Så kliver hon av mig och börjar rätta till sina kläder medan jag står bredvid och smeker hennes fitta.
Hon frågar efter sin trosa men den har försvunnit i höet.
Jag går ner och sätter på kaffe säger hon och lämnar mig ensam på skullen.
Så kommer nästa lass och jag säger att Sara gått in för att sätta på kaffe.
Både Hasse och Johan hjälper till att få undan höet på skullen.
Nu tar vi en halvtimme innan vi fortsätter säger Hasse.
Så kommer vi in till Sara som dukat vid köksbordet, Hasse frågar Sara om hon har lust att hjälpa till även efter kaffet, absolut svarar hon.
Efter kaffet går vi åter upp på skullen medan Hasse och Johan återvänder till gärdet.

Likes

Comments

Saga var inställd på att det skulle ske ikväll. Hon var tvungen om hon någonsin skulle bli kvitt känslan hon burit på i nästan ett halvår. Han hette Jonas och var både manlig och trevlig. Snygg häck hade han också och gav intryck av att ha tillräckligt mycket erfarenhet för hennes syften. De hade träffats ett par gånger utan att det blivit fysiskt, men hon visste precis var hon hade honom. Alltså ringde hon snabbt och lämnade ett kort meddelande på hans telefonsvarare. Han skulle infinna sig hos henne nyduschad och helst iklädd de gamla slitna jeans han brukade ha.


Dessutom var han tvungen att lyda henne blint ikväll annars blev det ingenting. Jonas följde spänd av förväntan instruktionerna och gav sig iväg på utsatt tid. För ett halvår sedan, på Sagas 21-års dag, hade hon och hennes dåvarande kille Mats haft en underbar kväll som dock slutade riktigt illa. De hade båda varit lite onyktra och börjat älskogsakten mer hetsigt än vanligt. Mats hade vid något tidigare tillfälle frågat henne om han fick ta henne i det bakre hålet. Hon hade undvikit ämnet och det hade inte kommit upp igen. Under födelsedagskvällen hade han plötsligt dragit sig ur henne och försökt lirka in den där bak. Hon njöt i fulla drag och märkt e inte förrän han började tränga in vad som höll på att hända.

Saga drog sig snabbt undan och de grälade häftigt en kort stund. Efter det tog det bara ett par dagar så var förhållandet slut. Egentligen var hon inte alldeles emot tanken. Hon brukade själv tycka att det var skönt att med ena handen bearbeta klitoris och med den andra försiktigt smeka sig runt anus när hon onanerade. Det hade bara känts så förnedrande. Det var som en manlig maktdemonstration istället för en del i kärleksakten. I sex månader hade känslan av förnedring malt i henne. Nu hade hon sedan en tid tillbaka en idé om hur hon skulle bli kvitt den. Jonas knackade på och blev insläppt av Saga som var klädd i tajta svarta aerobicsbyxor och en t-shirt. Det han först hade fastnat för hos henne var de sensuella fylliga läpparna. Hon var söt i övrigt och vältränat slank med små bröst och ärligt leende ögon med en ständig glimt av något hemlighetsfullt. Hon sa åt honom att snabbt dricka upp vinet hon hällt upp så att han skulle komma ikapp.

Han tog emot glaset som säkert innehöll tre deciliter och svalde innehållet i tre snabba klunkar. Sedan tryckte hon honom baklänges in i sovrummet och kysste honom uppfordrande. Han svarade snabbt och lät sig villigt tvingas ned i sängen. Hon tecknade åt honom att ta av sig tröjan och njöt av sin maktposition när han blixtsnabbt gjorde som hon sa. Hon tryckte ned honom på rygg och kysste honom på bröstet, l ät tungan sakta leta sig ned mot naveln samtidigt som hon beordrade honom att knäppa upp gylfen. Det var gjort innan hon ens hunnit prata färdigt. Hon drog ned jeansen till knäna och masserade varsamt hans vibrerande kuk under boxershortsen. Jonas såg hur Saga sakta lirkade fram hans kuk ur öppningen på shortsen och drog några långsamma drag med handen innan hennes fylliga läppar närmade sig ollonet. Han var nära att komma bara vid tanken på hennes mun runt sin lem. Precis innan läpparna nådde sitt mål slutade Saga och tecknade åt honom att lägga sig på mage.

Han lydde darrande av upphetsning och Saga drog av jeansen hela vägen. Hon njöt i fulla drag och tittade beundrande på hans symmetriska rygg och fasta stjärt under shortsen. Hon drog med naglarna från nacken och nedåt och såg hur han fick gåshud på armarna. Sakta stack hon in handen mellan hans ben och masserade pungkulorna utanpå shortsen och hörde hur han stönade in i kudden. Saga började själv bli riktigt upphetsad och kände fukten och värmen tränga ned i underlivet. Hon drog sakta ett finger över sitt kön samtidigt som hon iakttog Jonas som nu väntade spänt utan att våga röra sig. Saga stack in handen under madrassen och drog fram en liten silverfärgad massagestav. Hon drog med den över ryggen på Jonas och hela vägen ned till stjärten. – Ställ dig upp på alla fyra beordrade hon snabbt och han gjorde som hon sa. Saga var otroligt uphetsad, både av denna välbyggda kille och av känslan av makt.

Hon smekte sig själv utanpå byxorna som nu fått en våt fläck i grenen innan hon ställde sig på knä bakom honom, tog tag i hans höfter och juckade mot hans bak några gånger. Jonas visste inte hur han skulle tolka vare sig situationen eller sina egna känslor men han visste att han aldrig varit så här upphetsad förut. Han kände plötsligt hur Saga fortfarande på knä drog av honom shortsen. Ena handen knådade hans skinkor medan den andra letade sig in mellan benen och sakta runkade hans nu stenhårda kuk. Saga lät ena handens pekfinger sakta glida från korsryggen ned mellan hans skinkor, över anus och till pungkulorna som hon sakta masserade. Plötsligt kunde Saga inte bärga sig längre, hon drog av sig byxorna, ställde sig på alla fyra framför Jonas anskite och beordrade honom att slicka hennes stjärt. Jonas var hög av upphetsning och lät sin tunga glida upp och ned mellan Sagas skinkor. Samtidigt smekte hon in två fingrar mellan blygdläpparna och lät tummen cirkla runt klitoris.

Hennes safter formligen rann nedför låren och hon var nära att försvinna in i en orgasm men lyckades hejda sig. Hon drog sig undan och betraktade Jonas ett ögonblick medan underlivet lugnade ned sig något. Han darrade av upphetsning och hade helst av allt velat vräka ned Saga på rygg och knulla tills det svartnade för ögonen. Samtidigt gav spänningen av att hon bestämde och var helt oförutsägbar en ny dimension till njutningen som han aldrig upplevt förut. Han ville veta fortsättningen. Alltså förblev han stående på händer och knän med kuken som ett spett mellan benen och en glänsande droppe av upphetsn i ng längst ut på ollonet. Saga drog fram en liten plastflaska som det stod vegetabilisk massageolja på ur madrassen och lade sig på rygg bakom Jonas. Hon beordrade honom att sära lite på benen och ålade sig in under honom så att hon hade ansiktet rakt under hans kuk. Hon sträckte ut tungan och slickade i sig droppen som smakade fränt och friskt.

Hon lät läpparna sakta sluta sig runt ollonet samtidigt som hon drog längs skaftet med handen. Den andra handen kunde inte motstå frestelsen utan lät massagestaven försiktigt g l ida upp och ned över klitoris och springan. Fortfarande med läpparna runt ollonet men utan att suga riktigt klämde hon ut lite olja i handen och masserade Jonas pung och kukskaft. Hon klämde ute lite till och smorde in honom en bit ned på låren och upp över skinkorna. Oljan var smaklös men hade en upphetsande effekt på henne när hon sakta drog sig nedåt och sög i sig den ena pungkulan. Saga lät ena handen långsamt glida upp mellan Jonas skinkor och noggrant smörja in varje centimeter av hans stjärt. Hon stannade upp vid anus och kände h u r ringmuskeln instinktivt drog ihop sig när fingrarna fjäderlätt gled över. – slappna av! Beordrade hon med hes röst och fortsatte försiktigt massera Jonas runt anus. Hon kände hur ringmuskeln släppte och tvingade prövande in spetsen på pekfingret. Genast stramade det år igen. Saga kröp ut och ställde sig åter på knäna bakom Jonas. Situationen hetsade upp henne otroligt.

Vilken känsla av makt det var att stå bakom någon som låg på knä. Och det här får killa uppleva hela tiden, tänkte hon fascinerat. Nu är det slut med ensidigt givande från min sida. Saga stack in handen mellan Jonas ben och började med bestämda tag runka den inoljade kuken. Samtidigt böjde hon sig fram och lät tungan börja vid korsryggen för att sakta leta sig ned mellan Jonas skinkor. Hon fortsatte nedåt samtidigt som hon med allt längre tag runkade kuken och drog undan huvudet någon centimeter när hon kom till anus. Jonas stönade högljutt och det kändes som om armarna skulle svika honom. De darrade av upphetsning och han hade svårt att kontrollera sina muskler. Saga andades ut fuktig luft och sköt fram munnen mot Jonas stjärt.

Hon tryckte dit läpparna och gav honom en våt kyss rakt på anus. Hon lät saliv rinna till och cirklade med tungan runt ringmuskeln. Hon spetsade tungan och körde bestämt in den i Jonas stjärt. Den här gången stramade det inte åt. Jonas höll på att svimma vid känslan av Sagas fylliga läppar runt sin stjärt. Tanken att stjärten kunde vara en erotisk zon hade aldrig slagit honom förut men nu var han beredd att spruta rakt ut om hon inte slutade. Saga märkte att Jonas var nära bristningsgränsen och beslutade sig för att tiden var inne.

Hon drog bort läpparna och lät olja rinna ur flaskan ned mellan Jonas skinkor. Hon runkade beslutsamt samtidigt som hon lade spetsen på massagestaven mot hans anus. Bestämt men långsamt tryc k te hon in den så långt det gick. Innan Jonas han fatta vad som hänt knullade Saga honom med bestämda tag i stjärten samtidigt som hon hårt runkade hans kuk. Han sjönk ned på armbågarna av utmattning och kände hur det svartnade för ögonen. Saga vräkte snabbt ned honom på sidan och över på rygg. Jonas låg med knäna uppdragna och kände hur varma vågor trängde upp från pungkulorna och spred sig ut i kroppen. Saga tog ett ordentligt tag runt kuken och runkade med hårda bestämda tag samtidigt som hon brutalt tryckte in massagestaven djupare för varje gång.

När hon kände att Jonas kuk började rycka lät hon massagestaven stanna i botten och drog kuken lätt utåt. Jonas hade aldrig upplevt en så stor sats och kände hur långa strålar med full kraft sköt upp genom kuken och ut i det fria. Saga siktade omsorgsfullt och sperman landade i Jonas ansikte, hår och på bröstet. Hon sjönk utmattad ned på rygg och log åt den känsla av lättnad som spred sig genom kroppen. Nu hade hon fått sin hämnd. Nu skulle hon åter kunna njuta av sex och eventuellt skulle Jonas kunna få ta henne där bak. Hon såg redan fram emot nästa kärleksakt och medan Jonas på hennes order halvt medvetslös krupit iväg för dagens andra dusch, smekte hon sig till en skälvande orgasm på bara ett par minuter med ena handen runt anus och den andra handens fingrar djupt instuckna i hennes sjöblöta grott a och tummen cirklande runt och klitoris.

Likes

Comments

– ”Det finns män i Guam som arbetar heltid med att resa runt på landsbygden och berövar unga kvinnor deras oskuld.. Dessa unga kvinnor betalar dem för att få ha sex för första gången. Anledningen är att enligt Guams lagar så är det strikt förbjudet att gifta sig om man är oskuld”

– ”Mängd sperma per sädesuttömning: 1-2 teskedar”

… porrskådisen Jon Dough har slagit det manliga rekordet för gruppsex? Han låg med 55 tjejer på en dag. ”

”… det, enligt beräkningar, utförs ungefär 100 miljoner sexakter varje dag? Inte illa. Å andra sidan är vi 6,6 miljarder människor på Jorden.”

”… för över 2 000 år sedan deltog 7 000 personer i en orgiefest i Rom?”

Likes

Comments

ag och min bror Mikael hade startat ett företag men kontoret behövde städas och vi var inga städare direkt så vi beslutade oss för att hyra en städerska. Vi letade runt och hittade en billig städerska vid namn Juliett.

Vi kontaktade henne och hon kom och inspekterade kontoret.
– Jag städar en gång i veckan, kan börja på fredag.
Vi nickade.
– Jag har en plan, sa Mikael och log.
På fredag kom aldrig Juliett.
Jag ringde henne
– Hej, du skulle ju städa, men du kom aldrig?
– Oj, jag glömde helt bort, min kille gjorde slut.
– Det har inte med oss att göra så du får komma imorgon och städa.


Nästa dag.
– Du kom aldrig igår. Behöver du pengarna?
– Jag behöver dom jättemycket, sa Juliett.
– Egentligen hade du 2 val, du jobbar idag utan betalt och får betalt nästa vecka för samma pris, eller så gör är du vår i en vecka.
– Jag hade såklart valt att jag är er i en vecka, sa Juliett ansträngt.
– Bra, städa nu så börjar veckan imorgon
Juliett städade och gick hem.
– Ta med dig något tight imorgon, och packa en resväska med tighta och stiga kläder ropade vi efter hon.
Vi ringde några samtal och sedan hade vi planen klar imorgon.

Juliett kom kl 7 som avtalat.
– Vi har en överraskningen till dig sedan, men den får du i kväll. Nu ska vi ha lite kul.
Vi gick till sovrummet och band fast Sophie med hjälp av handklovar. Sedan drog vi av henne kläderna och hade sex med henne, hon skrek av smärta men det brydde vi oss inte om.

Kl 9
Juliett’s perspektiv
Klockan var 9 och det var dags för min överraskning. Ta på dig sexiga underkläder stod det på lappen jag hade fått av killarna.
Jag bytte om och dom kom hem.
– Nu ska du agera hora, sa dom.
Jag nickade, vi hade ju trots allt ett avtal.
Dom satte en ögonbindel för mina ögon och ledde mig in i ett rum där det dunkade av musik.
Dom satte fast mina händer bakom ryggen med handklovar.
Jag kände en kuk mot mina läppar och lånande lydigt munnen och började suga som bara den, jag var riktigt kåt, dom turades om och jag tror att det var totalt 5 kukar jag sög av.
Dom drog bort ögonbindeln och jag gissade rätt, det var 5 killar. Dom drog upp mig och drog mig mot en soffa. Jag lade mig på den och dom drog av mig mina trosor. Var och en tryckte in sig i mig och jag stönade, men jag kunde inte stöna särskilt länge, jag fick en kuk i munnen samtidigt som jag blev knullad i fittan.efter att alla blivit avsugda och fått ha min fitta för sig själv en stund tog dom loss handbojorna.
– Din jävla hora, nu ska du få!
Dom ledde mig mot kedjor som hängde mitt i rummet, dom knäppte fast mina händer och fötter i kedjorna så att jag stod som ett krys, men innan det hade dom tagit av min BH så nu stod jag som ett kryss helt naken. En knullade mig bakifrån, en knullade min fitta och en sög jag av, sedan bytte dom medans jag blev allt kåtare och kom flera gånger.
Veckan fortsatte på samma sätt.
– Om du har sex på samma sätt varje vecka får du dubbelt så mycket lön, sa dom och jag gick med på det.

Likes

Comments

Det hade varit en våt kväll på stan och jag och min flickvän Marie tog en taxi hem. Utanför porten stod resten av gänget och väntade på att få komma upp på efterfest. Dunken med sprit kom fram och alla tog för sig till fram på småtimmarna när slutligen bara jag min tjej och min gode vän Hans var kvar. Hans är en lång man med en liten övervikt och ett baby likt ansikte, ingen skarmör alltså men en snäll och rolig kille.


Marie är 23 år och en mörk korthårig liten slyna som är notoriskt otrogen enligt hennes kompisar. Vi hade inte varit ihop så länge så jag kände inte själv till hur hon var men man hade väl märkt att hon var lite klängig på karlar på krogen när fått i sig lite. Hon är i alla fall väldigt smal med ganska fasta bröst. Hennes korta hår framhäver hennes söta ansikte och benen är långa och smäckra.

Vi fortsatte att festa och när hon skulle passera mig väldigt nära på sin väg ut till köket for fan själv i mig. Jag tog fram kuken och bad henne slicka på den, och jag sa att Hasse skulle visa sitt organ för henne för jag ville se hennes reaktion. Eftersom hon inte är bangen så slickade hon lätt på ollonet och blängde samtidigt på Hans snopp som var halvstyv. Jag sa åt henne att strippa för oss på bordet för jag hade hört rykten om att hon hade strippat på fester tidigare och jag som ändå var hennes pojkvän tyckte att jag om någon borde få se henne göra det.

Hans och jag satte oss i soffan och höll i våra snoppar när hon satte på en hård disco låt på jättehög volym och klev upp på soffbordet framför oss.Mitt hjärta dunkade så att jag trodde att det skulle ramla ur kroppen när hon började kroma sig till musiken.

Efter en stund knäppte hon upp en knapp i den lila blusen och fick hjälp av Hans att öppna den andra. När hennes mogna bröst ramlade ut frågade hon Hasse syrligt vad han stirrade på.Vi runkade sakta våra organ och både min och Hasses kukar stod som riktiga järnspett. Vi lade märke till att hon stirrade nyfiket på våra organ medans hon dansade så sexigt hon kunde.

När hon började att dra i byxlinningen så kunde jag inte hålla mig utan gick fram och tog tag i midjan på hennes brallor. Hon vände sig till mig och viskade att hon inte hade trosor på sig men jag tyckte att hon gott kunde visa oss kussimurran och drog resolut ner dom till hennes anklar. Hon accepterade detta och fortsatte att dansa naken för oss som om det vore den naturligaste sak i världen.

Efter en stunds stirrande på hennes läckra kropp och med tanke på att jag älskade henne så stod jag inte ut. Jag tog tag i henne och lade ner henne i soffhörnet. Med en hand särade jag hennes ben och med den andra styrde jag kuken mot hennes svullna venusberg. Jag hade inte en tanke på att Hans satt och tittade på oss. Sedan jag planterat min stake djupt i hennes blöta slida så vinkade hon till Hans och visade att hon ville suga på hans penis. Han var inte sen att göra henne till viljes. Jag knullade henne hårt och hänsynslöst medans hon snaskade på Hasses stenhårda snopp som den lilla hora hon var. Jag kände hur hennes fittsaft blev rikligare och snart rann den ner på soffan och en söt sliskig doft av fitta började kännas i rummet.

Ganska snart bad jag henne sätta sig på Hans och rida honom för jag hade en plan att ge henne en dubbelmacka. Hon hade tagit emot mig stjärten förut så jag visste att hon klarade av det och jag tänkte att när hon är full och avslappnad så borde det inte vara svårt att knulla henne båda två. Jag pillade in två fingrar i hennes bruna hål så snart jag konstaterat att hon styrt Hasse kuk rätt in i fittan. Hon stönade villigt när jag fingerpullade henne i analen. Det var en härligt syn att se hennes fittläppar krama och strama om en stenhård såphal stake.

Jag klev upp i soffan och placerade mig i läge. Sedan böjde jag mig fram till hennes öra och frågade om hon var beredd. Hon hummade till svart och jag lät min snopp tränga in i hennes arschle. Precis då stönade Hasse att han tänkte spruta henne full. Nej svarade hon, eftersom hon inte äter piller, och sen sa hon att hon ville ha våran sperma i ansiktet. Men Hasse svarade bara att det var försent och jag kunde med en snabb titt konstatera detta genom att det rann kladdig sperma ner för hennes lår.

Hon klev av honom och bad mig att vänta lite. Medan hon sprang iväg till sovrummet i något ärende så försvann Hasse med svansen mellan benen.

När Marie kom tillbaks var hon klädd i svarta nylon strumpor, lack höfthållare, lack kjol och en svart mc jacka också i lack material. På benen hade hon sina svarta ridstövlar. Hon klev åter upp på bordet och började att röra sig till disco musiken. Jag runkade febrilt i soffan medan jag beskådade scenen med hänförelse. Hon visste precis vad jag gillade.

Vi hade pratat om urin sex tidigare och jag tänkte att nu var det rätt tillfälle att kolla om hon verkligen var med på sådana noter. Jag bad henne att komma med till badrummet och hon frågade med ett dimmigt leende vad jag tänkte göra. Jag svarade att jag skulle pissa ner mitt lille kåtluder helt och hållet men jag visste samtidigt att jag aldrig skulle kunna det utan att tömma pungen först för det är svårt att kissa med hård kuk och det fanns ingens chans i världen att den skulle kunne slakna nu.

När vi kommit in i badrummet satte jag mig mot badkaret och bad henne att ställa sig över mig, hon lydde och jag fortsatte med att uppmana henne att pissa i mitt ansikte. Hon log lurigt och började att krysta. Jag hörde lackmaterialet i hennes kläder att prassla plastigt och metalldelarna på lack jackan klinga i den långsamma takt hon rörde underlivet ovanför mitt ansikte.

Ganska snart kände jag en varm stråle spruta rakt in i munnen på mig och jag förvånades över att det inte var otäckt utan bara upphetsande och skönt. Innan jag kunde göra samma med henne var jag tvungen att bära henne till sovrummet och slänga ner henne på sängen. Där satte jag på henne som aldrig förr. Jag knullade henne som en galning. När jag kände sperman komma frågade jag henne var hon ville ha det. “I fittan” var hennes svar. Jag tänkte en sekund på konsekvenserna som kunde blir innan jag släppte på strömmen. Det kändes som den skönaste orgasmen i mitt liv och min kärlek till henne började bli smärtsamt stark.

Nu var det dags för att ge henne det hon ville ha. Jag upptäckte att det var svårt att bara kissa när hon låg framför mina fötter. Det tog flera minuter när jag konstaterade att jag inte kunde kissa på henne. Hon såg besviken ut och jag insåg att hon verkligen ville bli förnedrad och behandlad som ett luder. Först när jag lade henne framför toaletten och lurade min kropp att jag skulle kissa som vanligt kom strålen. Jag riktade upp snoppen och gav henne det gula urinet mitt i ansikten. Hon stönade till och öppnade lystet munnen på vid gavel samtidigt som hon smekte sin fitta frenetiskt. Hon blev alldeles vild och kom i en vild orgasm innan dom sista strålarna tagit slut. Sedan skönk jag ihop över henne och kysste hennes underbara pissvåta läppar. Vi fnissade vilt över våra galenskaper och lovade att älska varandra så här hela livet.

Resultatet blev ett barn men tyvärr så höll inte förhållandet på grund av att hon låg med andra till höger och vänster bakom min rygg så snart hon hade chansen. Men jag älskar henne än och kommer säkert att göra i många år till och den här händelsen är en evig källa till upphetsning hos mig.

Likes

Comments