Hej och godmorgon. När jag loggade in på bloggen så märkte jag att gårdagens blogginlägg inte hade publicerats.. typiskt.
Jag som berättade om hur j*vla bra Fifty Shades Darker var!! Alltså OH MY *hjärtögon*. Den filmen är en av de bästa jag sett. Mycket bättre än ettan och åhh skulle kunna se den om och om igen.
Jag såg den tillsammans med Josefin i fredags på bio.

Igår (lördag) vaknade jag upp bredvid Valter, vi åt en sen frukost och sen körde jag till villan. Var där och åt med familjen och körde bil på isen. Haha vill ha kortet nuu!
Mot eftermiddagen åkte jag till Emma R på förfest med Helmi och Frida. Vi sminkade oss och taggade till. Halv nio kom Arthur efter oss så åkte vi till Helsingby där våra kompisar hade en lokal fest till deras utbyteselever. Hade såå kul när det var så blandat folk och inte bara samma gamla gäng.
Kom hem med Frida allt för sent på söndags morgonen, haha.

Vaknade för någon timme sedan och nu har vi ätit morgonmål. Resten av dagen ska jag läsa lite psykologi och åka o träna mina Cenex flickor.

Vi hörs

Bilder från bion, min favo låt atm, min fina mamma som jag sminkade, brasan på villan och förstås från gårdagens bravader.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments