Godkväll på er! Hur har eran dag varit? Har veckan börjat bra? För mig är det lite sisådär.. är inte riktigt på topp men I'm trying my best.
Min vecka är helt fullspäckad med program, vill ni höra? Jo, imorgon skola ->kl. 14.30. Kl. 15.00 har jag kör lektion i en timme. Direkt efter det kommer Arthur och plockar upp mig för jag och resten av äldstes dans efterfest kommittén ska åka till vår uthyrda lokal för att mäta några bord och planera dekoreringen. Imorgon är det även Alla hjärtans dag/vändagen och jag har inga planer ännu.

På onsdag har jag skola ända tills kl. 13.00 då jag har Spraytan tid till Ihohud. Kl. 13.15-15.00 är det sista äldstes dans övningen innan fredagen. 15.00-16.00 har jag återigen körlektion.

På torsdag är det Penkkis och vi blir ABI:n, fatta??!! Efter skolan ska vi med ÄD kommittén åka och pynta vår fest lokal så den är färdig till fredag kväll!

På fredag!! (!!) är det den dagen jag har längtat efter såååå länge, nämligen De äldstes dans. Alla Vasas gymnasium firar att vi har blivit äldst i skolan. Vi börjar morgonen med träning i Ishallen kl. 07.30-10.30. Kl. 11.00 har jag, Jusu och Nellie tid till Label 4 för att fixa våra hår. När vi är klara åker jag och Jusu och sminkar oss och gör oss klar för att åka tillbaks till Ishallen för genrep. Kl. 17.00 är de inbjudna välkomna och vi dansar så fint haha.
Kl. 19.00 har Övis bord till Centralen för att äta middagen med vår härliga årskurs. Efter det åker jag till Sundom med Frida och fräschar upp oss, byter från lång klänning till kort kort och sedan åker vi och ställer till det sista innan Vg och Övis studerande kommer för att avsluta en förhoppningsvis perfekt dag.

Haha jaa så som ni ser så är det mycket på gång, men sånt gillar jag så att ;)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments