Hej på er & Ojj ojj vilken helg jag har haft! Väldigt galen och spontan.

Vi börjar med fredag, skoldagen var väldigt givande eftersom alla ABI:n från svensk Österbotten var vid Academill på fyra olika föreläsningar. 2025 hette konceptet och jag har nu då möjligtvis hittat det jag vill studera med i framtiden tack vare fredagens inspirations tillfällen. Efter Academill gick jag, Vickan, Emma & Emma till bibban för att läsa på stundenten i några timmar och efter de åkte jag och handlade vin och mat tills kvällen. Jag & Jusu hade planerat ostbricka med kräftskiva och vin. Gott och mysigt var det, haha och oj så vi skrattade :'D.

Vaknde upp på lördag morgon med Jusu, åt frukost och så åkte hon hem och jag läste vidare på studenten. Runt två tiden kom saknade, saknade Essi och plockade upp mig för att vi skulle catcha upp om allt. Hon bor ju nuförtiden i H-fors så tyvärr träffas vi typ aldrig något mera :( men de var sååå skönt att tala ut om allt och inget.

Jag kom hem runt fem tiden och började laga mig direkt inför kvällen & villaavslutnings planerna, okej här kommer det sjukaste... Jag & flickorna hade bokat bord till det nyöppnade Amarillo här i stan, för 8 personer, vi ville liksom ut o fira lite villaavslutning med god mat. Okej nåjå, Emma R bokade bord till oss på nätet och alla var taggade på mat och sällskapet. Några timmar före vi skulle åka iväg och äta, ringer Amarillo till Emma och frågar henne om vi skulle vilja ha dricka + tre rättersmiddag vid The table, GRATIS. Ööö självklart, så kl: 20.00 satt vi alla flickor samlade runt det största och mysigaste bordet med de vackraste stolarna i Amarillo. Vi hade vår egna kock & servitör. Förstår ni hur sjukt nice det var?! Maten, drickorna och hela stället var alldeles perfekt, det var livet hörni. Som vi flickor konstaterade, det här lever vi länge på!!

Efter middagen åkte vi till Arthur, som hade hemmafest, där resten av gänget var. Jag, Frida & Valter kom hem till mig runt fem tiden efter en rolig fest med raketer och dans.

Idag har vi tre ätit skräp mat och bara chillat. Nu ska jag lägga på en film och sedan hoppa i sängs. Vi hörs❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Sommaren 2017 förde med sig många motgångar..,men det är ändå inte de stunderna jag tänker på från i sommar.
Jag tänker på alla stunder jag har varit lycklig med mina vänner och min familj, alla de gånger jag ha skrattat så att magen krampar och lyckotårarna sprutar. Sommaren gav mig så mycket kärlek och så många fina minnen och dom minnen väger upp allt negativt som har hänt.

Sommaren var summa summarum väldigt bra, därför tänkte jag nu visa er mina bästa & värsta minne från genom några (läs flera) bilder.

Likes

Comments

Helgen susade förbi och nu är det redan tisdag. Jag hade en så bra helg med födelsedags firande och personalfest!

Min vecka startade bra med två träningspass i måndags och mycket läsning av samhällslära. Ikväll ska jag på bio så jag får en liten paus från läsandet för att tänka på något annat.

Bilder från helgen:

Likes

Comments

"Äntligen helg" de har jag inte sagt på hela sommaren eftersom jag uppskattar inte helger och speciellt inte fredagar under sommaren, men nu känns det bättre än någonsin att få ha helg och en paus från skolan.
Första veckan av skolan gick bra och jag gillar mitt schema, många håltimmar och intressanta kurser. Jag har inte fått läst så mycket på samhällslära som jag hade planerat den här veckan eftersom efter skolan så har jag antingen jobb eller tusen andra planer... så det suger lite men jag får bara läsa ikapp då.

Igår hade jag kvällsskift och nu är jag på morgonskiftet. Jag slutar 17.00 idag men det kan hända att jag måste stänga tidigare om det börjar regna.

Idag fyller Mina 18 år!❤️ så vi ska fira henne ikväll, först med förfest hos henne med flickorna och sedan har hon bokat bord till oss på Fontana. Kommer bli så roligt!

Den här veckan har jag tänkt och funderat väldigt mycket och speciellt under de senaste dagarna. Min magknip har kommit tillbaka som jag alltid får från skolans mat och stress. Sen har jag även tänkt mycket på hur mitt liv och jag har förändrats som person under de senaste månaderna. Igår gick även mina tankar till Åbo💔❤️. Fyfan för den här hemska världen och fyfan för negativa förändringar i mitt liv...

Ha en bra helg, det ska åtm jag försöka ha med mina bästa vänner.

Likes

Comments

Hej, oj gud så avslappnad jag känner mig. Jag kom nämligen just hem från finaste Michaelas och duktiga Ariela Atias Workshop to Wow yourself. Jag var där tillsammans med Emma, så skönt och utmanande.

Idag efter skolan har jag träffat Brille flickorna på mat i Sweeten, så gott, jag tog en wrap med kyckling och en pavlova bit till efterrätt.

Imorgon har jag fullspäckat schema men mera om det imorgon, puss och hej

Likes

Comments

Godkväll på er. Idag kickade skolan igång med en onödig men ändå rolig dag. ABI- året kommer bli så bra så!

Jag har inte fått gjort mycket idag men skönt så, jag har nappat, sett på resor med mamma och tränat Cenex tillsammans med Sandra. En chill måndag helt enkelt.

Imorgon drar skolan igång på riktigt, med riktiga timmar. Efter skolan ska jag träffa upp mina Brille fellas på Raawka, kommer bli mysigt. Senare på kvällen ska jag och Ralle, AKA Emma R, gå på Michaela Finnes Workshop to Wow Yourself, kommer blir så kul och väldigt intressant.

Vi hörs mera imorgon. Puss

Likes

Comments

Allt kommer från märket Tiger of Sweden, förutom skorna (Vagabond) & halsduken (By malene birger)

Likes

Comments

Idag är det sista sommarlovs dagen och jag känner mig allt annat än utvilad... jag kom hem 5.00 efter en lyckad kräftskiva med mitt älskade kompis gäng och en as kul natt på Fontana. Tillsammans med Vickan, Frida och Emma R dansade vi verkligen hela natten lång, så kul!❤️

Jag ligger fortfarande i min säng och ser på Youtube, jag ska äta något nu och sedan ta mig ut på en prommis för att få lite energi. På eftermiddagen (om vädret tillåter) ska vi flickor ha piknick i stan och njuta av de sista timmarna innan det är tillbaks i skolbänken och stress som gäller hehehe :))

Bjuder på några bilder från de sista dagarna av sommarlovet,

Likes

Comments