My brother told me a joke, I laughed to tears. He told me the same joke again and I laughed but not as hard. He kept repeating the joke and I stopped laughing. He said, "If you can't laugh at the same joke over and over again, why do you keep crying over people who hurt you over and over again?"Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

CommentsGodkväll mina läsare! Kom hem för en stund sen från Valter och nu ligger jag ner bäddad i sängen för att jag skall snart ta natten. Imorgon är det fredag och det betyder helg efter klockan två. Behöver verkligen helg nu, och jag har bestämt mig för att ta det lugnt i helg. Jag tycker jag är trött hela tiden och har antingen sjukt i halsen eller så värker det i magen (har en sträckt muskelbindning i magen som värker så in i helvetet!) så det känns som om jag går och lider av nånting hela tiden... Men som tur händer det massor med roliga saker i skolan nu, julfest övningar, musikal övningar, övning till självständighets mottagningen som är nästa veckas fredag EXITED!! Och mina förhör som jag har haft i olika ämnen har gått bra på sista tiden. Skrev en 10a i HK förhöret i måndags, whoppa. Till exempel.
Annars rullar livet på ganska så normalt. Men de skulle inte sitta helt fel om någon gulli pojke skulle kunna ligga och mysa med mig varenda november kväll då det är så mörkt och dystert där ute. Nåja enough about mina klagomål, haha. Jag är fan väldigt glad och lycklig nu på något konstigt sätt, hoppas den känslan håller i sig ett bra tag till.Bjuder på en bild från Halloween på mig och Vickan i brist på annatLikes

Comments

Julen är snart här, om 29 dagar om man skall vara exakt. Dock kommer min familj att fira jul den 21a eller 22a för att jag åker till Teneriffa tidigt dagen före jul och min familj kommer inte med (för de som inte har förstått det än, så åker jag iväg med Rosendahls och Harjus + Emil). 

 

Så tänkte laga ett collage på vad jag önskar mig. Jag vet redan att jag kommer få en Iphone 6, parfymen på bilden nedan och resan till Spanien men man kan ju alltid drömma om lite mer ;)

 

 

1. Är behövande av en ny väska och en Michael Kors skulle ju inte sitta helt fel. Har funderat på att köpa en vid flygplatsen eller i Spanien om inte jag får en till julklapp.

2. Iphone 6. And black is the colour! 

3. En lite "finare" halsduk. Den på bilden är av märket Filippa K

4. Parfym, Viva La Juicy. Mamma fick hem en liten test flaska eller vad man skall kalla den, från Kicks. Och gud så gott den doftade!!?

Och till sist en ny dator. Man kan alltid drömma, haha.

 

Nu skall jag stress läsa till ett matte förhör som jag har imorgon och sedan skall jag hoppa i sängs. Imorgon väntar skola, gympass, att börja min antibiotika kur + hålla träningar för Emerald. 

Godnattpussar

 

@EMMAFINNELikes

Comments

En ny vecka har börjat och det är inte många dagar kvar tills resan!! 

Började veckan igår med ett gympass efter skolan med Ellinor och på kvällen hade jag träningar i två timmar.

 

Nu idag så har jag bara slappat efter skolan tagit en dusch, druckit te och myst i min morgonrock tills mamma kom hem. Åkte in till stan med henne för att köpa en lilla julklapp till mig. Fick välja mellan nya gym/spring/tränings tights eller en ny parfym. 

Valde nya tränings tights för jag är verkligen behövande av såna och parfym tänkte jag köpa på flygplatsen. 

Efter att vi hade varit och shoppat mötte vi upp pappa för att gå och äta pizza tillsammans, mumma va gott det var!

Nu är jag hemma mätt och belåten men blir ingen slö kväll ikväll inte för skall om en halv timme och träna mina gymnaster.

 

Hörs en annan dag! Bild på mina nya 2XU tights: 

Verkligen värda priset sägs det så hoppas på det!

@EMMAFINNELikes

CommentsEn liten smickrande bild på mig och mina babes från igår vid Ellis villa. Vi fyra var där med Robin och Valter, haha överraskande visst? Blev en bra kväll/natt med de gänget! Älskar verkligen de där 3 tjejerna, alla tre är lika underbara och är helt otroligt tacksam för att jag har fått lära känna de.

Ligger i skrivande stund hos mig med Elli och inväntar Robin & Valter. Resten av kvällen är oklar men vi får se. Ha det braLikes

Comments

Three things cannot be long hidden: the sun, the moon, and the truth.Likes

Comments

Ja, det har väl varit några dagars uppehåll från bloggandet för jag har haft så många roliga saker på mitt schema. Kan berätta kort. Helgen spenderades med Elli i både Sundom och Vikinga. 

På söndag hade min trupp (de som jag tränar med) träningar som varje söndag. Dock satt jag bredvid och kollade på ,pga min hals. I slutet av träningen fick vi veta vår tävlings musik år 2015, och jag kan säga som så att jag absolut älskar den!
Har hört original versionen av låten men den här var så mycket bättre och så mycket "mäktigare". En riktigt trupp låt. 

Tänker dock inte ÄNNU avslöja vilken låt vi har 2015, så de får bli som en liten överraskning senare i år. 

 

På måndag efter skolan kom saknade Sabrina för att tillbringa några tal timmar hemma hos mig & många skratt timmar, Haha. På kvällen träningar.
Igår hände det inte så mycket.. Hade skola, skriba träff och på kvällen drog jag träningar åt Emerald.

Idag då, har det varit skola till klockan två, as always. Hände inte så mycket där, fick ut betygen för period ett, övade en dans till musikalen och hade tillvals ämnen. Efter skolan åkte jag och sju andra flickor från A-junnut in till stan för att gå på premiären av Mockingjay part 1. Stor älskade den precis som alla andra Hunger games filmer. 

Här på kvällskvisten har jag varit och träna Emerald i 2 timmar så är ganska trött i huvudet efter den här långa dagen! 
Ännu före jag går och lägger mig skall jag läsa till ett KH förhör som jag skriver imorgon. 

Gonattpussar

 

 

Trailern på The hunger games Mockingjay part 1

@EMMAFINNELikes

Comments

Var för någon vecka sedan på paintball med mina klass 9E efter skolan. Nellie tog foton och nu har jag fått dom så här är en snygg bild på oss.Vi är egentligen 15 i klassen men alla kunde inte komma den dagen.

Det var verkligen super kul att pröva på paintball. Man fick en sån "hungergames" feelis, haha :D

Kom just från stan där jag och Elli har varit och ätit till Amarillo. Är atm hos Elli och vi håller på att planera helgen. Ha det bra.Likes

Comments

Stannade hemma från skolan för jag hade extra ont i min hals idag. Har haft hela hösten lite ont i halsen som aldrig ha gått bort. Så jag åkte till sjukhuset idag och min läkare skulle laga mig i väntar listan för att operera bort mina tonsiller. Men om värken går bort av sig själv så behöver jag inte opereras, hoppas verkligen att halsen blir bättre av sig själv! Skall bara vila idag fram tills klockan sex nån gång för då ska jag och Becca planera vidare på Emeralds tävlings program. Ha en bra onsdag!Bilder från weheartitLikes

Comments

Second chances have never been a problem with me... I tend to give about 7 or 8 before I realize I'm a fucking idiot.

Stämmer in så himla bra på mig, haha!
Kom just in från en Pw med hunden och nu skall jag sova innan jag går på övervarv. GodnattpussarLikes

Comments