Gokväll finisar som ännu orkar titta in hit. Hade väckarklockan tidigt på väckning idag men steg upp först 10 tiden, typiskt mig. När jag väl hade stigit upp och lagat mig klar åkte jag och Melinda till stan och trängdes i alla butker var det var rea. Kom hem med de här älsklingrana ?. Träffade sedan upp Nellie och Sarah. 

Jag och Nellie tog bussen hem runt fyra tiden. Böt bara om och så körde mamma och pappa mig och Nellie till gymmet. Kom hem halv nio. Har just bytt nya sänglakan till sängen och bäddat ner mig ny duschad framför en film.

Har tagit några snabba bilder på nästan alla mina julklappar men ljuset blir sååå himla dåligt, så jag tänker ta nya bilder imorgon i dagljuset, men här får ni nu några iallafall: :)

 

Fick en ljus stake och två ljus av mamma.

Kalevala ring av pappa.

Valentina parfym av pappa.

 

Fick också pengar, gant klänning, strings, sockor, en kudde, sängkläder, bodylotion, tvål och andra dusch saker, morgonrock, EN RESA TILL DUBAI (vi far i februari), gymkort, en bok, Nike tränings väska, 3stycnka muggar, en Mumin kopp, choko, maskara och eyeliner, hörlurar, hårband och HDMI kabel. Men de kommer det bilder på imorgon :) Sussa sött. 

@emmamariiaBlog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej, Och God Jul i efterskott om man kan säga så(?). Julafton blev väldigt lyckad. Anton slapp civil från armén i torsdags som tur, så han int behövde fira jul i Dragan. Och min andra storebror Andreas kom också och firade jul med oss. Inte ofta man ser Han men när man väl gör har vi alltid så himla roligt tillsammans fast det är 12 års skillnad mellan oss. Och m&m kom till oss traditionellt. Åt julmat, såg Kalle anka som varje år! :)
Och jag hade tydligen varit väldigt snäll i år för jag har fått många fina julklappar som det kommer bild på snart. På julannandag hände inte så mycket. Men idag har det varit fart och på. Sovde lite för länge, åkte till gymmet och sedan fick vi gäster. När dom åkte så cyklade jag till Tim och var där resten av kvällen. Nu är jag hemma och de ska bli så skönt att sätta huvudet MoT kudden. Imorgon mellandagsrea i stan och jag skall springa på stan som en dåre med mina babes.

Hu har eran jul varit? Puss

Likes

Comments
Lördag igår och började dagen med skola i två timmar. Dansade ringlekar och satt i julkyrkan. När jag kom packade jag väska med gym kläder och åkte till Ladyline och drog ett mag pass.
Nellie kom till mig, Dennis tog upp oss någon nio tiden och så åkte vi till Nicke där några andra pojkar var. Tig bara det lungt tills mamma kom Efter mig och Nellie halv tolv. Stupade direkt i sängs då jag kom hem.

Idag då.. Ja har sovit länge, drog till gymmet sedan vidare till Josefin. Nu är jag hemma och skall sova. Imorgon jobb, sedan till stan på jakt efter sista julklapparna till bror, gymmet å sedan till Paula. Gonatt.Likes

Comments

Hej! Var inatt och sov hos Nellie, ett tag sedan sist. På kvällen for vi till Emil med Essi och andra pojkar. Kom hem idag från Nellies halv 4 och lagade mej till skolans julfest som var klocka 18 och slutade 21. Skulle ha farit på fest men nej här ligger man ensam i min stora säng. Skola IMorgon och sen tar jag påriktit jullov! Puss

Likes

Comments

skoldagen gick väl okej. Inga träningar från truppen idag. Far kanske till gymmet. Hejdå

@emmamariiaLikes

Comments

Halo fina! Söndag idag och jag sitter hos M&M i Nykarleby och snart far jag till Bennes och firar kusinen.

Helgen har varit heltokejbra. På fredag sovd jag hos Sabrina med Paula. Då jag kom hem från Sabrina på lördag bytte jag kläder och sedan åkte jag till Minas nya takvåning med mina babes. Hade en så himla bra kväll!! Kom hem elva tiden. Anton kom hem en stund men sen lämna han mej å jag satt ensam till två på natten, inte världens roligaste lördag kväll att spendera den ensam men skönt att ta det lugnt nån helg också.

När jag kommer hem härifrån skall jag ta itu med läxor och fa till gymmet. Puss

Likes

Comments

Har varit till gymmet idag efter en bra skoldag! Har sedan dess sett på "White House Down". Bästa filmen jag har sett, aah och det som gjorde det extra bra vara att hetingen Channing Tatum var huvud personen. 

Nu skall jag sova, Gonatt fina.

@emmamariiaLikes

Comments

Hejsan! Har varit en lugn helg. Var i dag till stan och såg på nå julklappar till Anton och nå vänner. Sedan kom Robert efter mej å vi körd till Sabrinas, färgade håret hennes osv, hann dock inte vara där nå länge men ändå alltid skönt ti få träffa henne! Robert förd mej till Noras och dit kom halva truppen. Satt och pratade om morgon dagens planer. Vi har julfest i Övis klockan 18 den som har orken att komma dit så är välkommen! :)
Kom just från duschen, skall läsa igen en gång franska läxan och sedan sova, Natey.

Likes

Comments

Hejsan! Skoldagen kändes konstig och snabb. 9orna hade självständighets bal och alla var sååå fina!! Längtar tills nästa år då det är våran tur. Hade tillval gymppa de sista blockens och sedan gick jag & Paula hem heder hundarna, gick ut och gå i 2h i skogen. Kom just hem så jag skall äta nu, hoppa i duschen och sedan skall jag spendera resten av kvällen med Paula. Imorgon ledigt! Puss

(Hahaha random bild på mina sticka tröjor)

Likes

Comments

Sommaren 2013 var de bästa månaderna i hela mitt liv. Allt var bra precis allt! Man kunde smyga ut på natten för man var inte rädd för mörkret, det kom aldrig. Man kunde göra dumma saker och inte åka fast. Man kunde gråta av skratt bara för att de var sommar. Man behövde inte gå igenom något drama eller något krossat hjärta för man brydde sig inte, man hade inte tid för de där negativa tankarna! Man kunde göra ALLT.
Jag är så himla trött på att det är mörkt hela tiden just nu.. Jag vill ha sommar!! Eller resa bort till något varmt land men nej här står man kvar med kalla fötter och darrande läppar. För det är då mörkret kommer så kommer också de där onödiga dåliga tankarna.. Ta mig till värmen eller något, gonatt.

Likes

Comments