Instagram emmafelsingInstagram emmafelsingInstagram emmafelsingInstagram emmafelsingInstagram emmafelsingInstagram emmafelsingInstagram emmafelsing

Söndagslistan #12

Varje söndag skriver jag en lista på min blogg över veckan för att se på allt fint jag har här i livet men även stanna upp och reflektera för att göra mina veckor som jag vill ha dem.

Hur mår du idag?
Jag känner mig utvilad och är redo för en ny vecka. Idag har jag tagit hand om mig själv och min familj, vi har ätit god mat, jag har tränat och fixat i mitt rum. En produktiv dag med mycket relax. Har dock känt mig lite förkyld i helgen så får se imorgon ifall det var rätt beslut att träna eller inte...

Hänt något kul i veckan som varit?
Min praktikplats är grymt rolig så det har varit så kul att få komma dit varje dag. Sedan har veckan rullat på väldigt snabbt och jag har fått hänga med på möten och agera fotograf. Jag är nöjd med veckan ett klart.

Något som varit mindre bra?
Inget direkt har varit mindre bra förutom att jag har blivit lite sjuk. Men annars så kanske vädret kunde varit lite bättre i veckan, men sol en söndag säger man ju inte nej till så jag ska inte klaga.

Vad vill du ta med dig tills nästa vecka?
Ååå jag ska göra så mycket kul i veckan. Så försöka slappna av och njuta för stunden, allt behöver inte gå som man tänkt sig. Jag ska försöka slappna av mer!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229