Instagram emmafelsingInstagram emmafelsingInstagram emmafelsingInstagram emmafelsingInstagram emmafelsingInstagram emmafelsingInstagram emmafelsing

Låt oss prata om kärlek

Låt oss prata om kärlek,

Jag har insett hur mycket kärlek betyder för mig och även vilka människor som betyder något för mig. Jag har haft många vänner som inte bryr sig om mig och det har lett till att de tagit mer energi än vad det givit mig. Så snälla jag vill verkligen att ni tänker efter vilka som ger er något, vilka vänner eller relationer som är värt att kämpa för.

För mig handlar det om så mycket mer än en kompisrelation. Det handlar om att finnas där i alla lägen och om att älska sina närmaste. För de vänner jag har känner jag att jag älskar dem så mycket så om det skulle hända de något vet jag inte vad jag skulle göra. Självklart har man olika slags relationer med sina vänner men jag känner ändå samma sak för alla.

Kärlek är så himla svårt att beskriva. Man kan ju ha kärlek till sina vänner, familj eller sin partner. Jag älskar att visa mina känslor för de jag tycker om, så att de vet. Något som betyder något här i livet är ändå kärlek.

Visa din kärlek till de du tycker om varje dag. Visa att du älskar dem
❤️

Likes

Comments

Faronsson
Faronsson,
Så fint inlägg💖nouw.com/faronsson
emmafelsing
emmafelsing,
tack sötis 💘nouw.com/emmafelsing
elvirarosenlund
elvirarosenlund,
Åh vad fint du skriver! nouw.com/elvirarosenlund
emmafelsing
emmafelsing,
åh tack fina du ❤️
nouw.com/emmafelsing
Write a comment...
IP: 82.99.3.229