Instagram emmafelsingInstagram emmafelsingInstagram emmafelsingInstagram emmafelsingInstagram emmafelsingInstagram emmafelsingInstagram emmafelsing

Detta visste ni inte om mig

1. Hur gammal är du?
21 år

2. Hur gammal känner du dig?
Jag känner mig som 24 år typ eftersom att jag alltid umgås med äldre och nu jobbar med de som är äldre än min ålder. Så för mig har jag alltid varit bland äldre människor i både jobb, skola och privatliv.

3. Vad har du gjort i dag?
Har jobbat hela dagen så det blev en tidig morgon för min del. Sedan har jag hämtat massor av paket, varit hos mina föräldrar en sväng och nu på kvällen ska jag spela lite golf.

5. Är du besatt av någonting?
Ja, nu när jag inte har förhållande längre är jag väldigt besatt av mina vänner och att alltid hitta på saker så jag inte känner mig ensam.

6. Nämn tre saker som man kanske inte vet om dig?
Jag skriver väldigt mycket anteckningar i min mobil för att påminna mig själv om saker men glömmer sedan av att jag skrivit upp det där så har typ tusen anteckningar med orelevant information haha.

Jag föredrar myskvällar hemma över att vara ute och dansa. Älskar kvalitetstid med mina vänner och att skratta om allt mellan himmel och jord.

Jag har sån grov fotfobi. Så fort jag ser fötter mår jag typ illa haha.

Gillar

Kommentarer

aqvistemilia
aqvistemilia,
åå så kul att läsa 💗nouw.com/aqvistemilia
emmafelsing
emmafelsing,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229