Godmorgon!

Nu börjar man verkligen längta efter våren☀️. Vintern är inte riktigt min grej känner jag. Iallafall inte den vi har här i Sverige. Här kommer ju aldrig snön riktigt (!).. iallafall inte i Göteborg 🙄. Och kommer den så är det ändå plusgrader så då blir det bara slask av det. Grått och trist är det också, solen ser man inte mycket av alls. Väldigt deppigt.

Men för att vara positiv så tänker jag nu på våren som så snart närmar sig😃. Januari gick ju trots allt fort. Så snart är det redan Mars, yey!!

Kollar runt lite på nätet för att hitta lite inspiration, vilket jag gör väldigt ofta för det är himla kul😁.
Plockade ut lite favoriter jag har just nu.
Sjömansmössan är det väl ingen som har missat vid det här laget. Jag har införskaffat mig både en blå som är från Åhléns, och en svart från Gina.
Väskan på bilden är från Zara🤩. Älskar färgen och modellen. Känner att jag äger ingen i den här typen, så en sådan får det nog bli.
Älskar också jumpsuits! Denna på bilden som är från Nelly är ju såå snygg! Klickade bland annat hem en sådan nu i helgen så den kommer vilken dag som helst!😍

Något jag även fastnat för den senaste tiden är örhängen. Eller iallafall mellanstora ringar. Har inte använt örhängen på många många år. Tog hål när jag var typ 8, och använde i några år. Men sen så sluta jag, och har inte använt på säkert 12 år. Minns inte ens senast.
Iallafall så börjar jag vänja mig lite att ha just tunna ringar. Har ett par i silver och beställde nu dessa i guld.

Skorna på bilden finns att köpa på Scorett.
Dessa skor har jag suktat efter ett tag, älskar den här typen av skor. Använder hellre sneakers än klackar alla dar i veckan. Så i vår blir det ett par sådana här.. och säkert några till i andra färger😁.

När det gäller håret är jag riktigt kass på att ens lägga tid på att fixa mitt hår. Går sällan till frisören, och gör jag det så klipper jag bara topparna. Har väl blivit att jag klippt av en rejäl bit någon gång för att fräscha till det. Men annars gör jag inte så mycket med det. Ska bli bättre på att lägga tid på mitt hår. Har nyligen köpt en ny locktång så den får jag använda. Har alltid varit mer för smink, så på morgonen lägger jag bara tid på det och aldrig på håret tyvärr.
Frisyren på bilden (som jag lånat från Google) är något jag är riktigt sugen på att fixa inför våren. Längden är ungefär som jag har nu, och även färgen hon har i botten är som min egna. Tänkte om man isåfall lägger i lite ljusa slingor i olika nyanser, så blir det nog jätte snyggt😍.

Ja, detta var lite inspiration just nu och några av mina favoriter. Kanske inte världens bästa bilder,
får jobba på det😄.

Hoppas ni får en härlig måndag!
/E

Likes

Comments

Hej.
Mitt namn är Emma och jag är 24 år gammal och kommer från Göteborg.
Jag har aldrig riktigt bloggat tidigare (bortsett från när man var typ 15 och gjorde ett tappert försök att börja blogga, men man la ner det ganska snabbt).  Är med andra ord väldigt ny på det här 😁. Tänkte iallafall ge det ett försök. 

Här kommer jag skriva om allt möjligt. Inspiration i form av mode, skönhet, inredning, träning och musik. Kommer även skriva om lite tankar, kanske ge råd och tips om saker och ting. Lite ris och ros om livet. För visst är livet inte alltid så perfekt som man vill tro?

Hoppas ni gillar ✨
/E

Likes

Comments