Här är min härliga beställning från Yves Rocher som jag skrev om här. (Jag glömde dock att ta med handkrämen på bilden.) Supernöjd är jag. ÄLSKAR serumet från Yves Rocher, Wrinkles & Radiance, heter serien. Det är det bästa jag någonsin testat. Det var min gåva gratis. Så jag är nöjd. Den kostade nämligen nästan lika mycket som hela min beställning gick på.

Jag fick ju även ett litet set med necessär för att jag handlade över 299:-. Så det var bara bra. Fri frakt och en fri produkt också. Värsta klippet.


Nu får du 100:- i rabatt vid köp över 399:-. Gäller fram till 21/2, sista chansen idag alltså!


Du får 600 ml duschcreme för endast 99:-. Det är billigt. Och jag brukar älska deras dofter. De har lite nya sorter nu har jag sett, så kanske ska ta och prova några.

Få även en gåva på köpet här.


Alternativt finns dessa erbjudanden. Klicka på bilderna för att komma direkt till erbjudandena.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag kom mitt och Emils brev från Datumlotteriet. De betalas nu vid löning, sen hoppas jag att premierna dyker upp fort. Får ju gärna vara vinstlotter med. Det skadar ju ingenting. Jag skrev om dessa lotter här.

Jag fick även mina premier från en prenumeration med Elle som jag tog för ett tag sen. Det är lite småtråkigt att det tar så lång tid för premierna att komma hem. Det är ju dom som är intressanta. Men i detta var det i alla fall en jättesöt necessär i praktisk storlek med tre produkter från Clarins. Jag provade ett läppglans/balm från Clarins för länge sen, blev såld på det, men är alldeles för snål för att köpa ett nytt. Kanske om man får gåvor eller med rabatt.

Likes

Comments

Igår åkte vi till Kisa. Vi slog några flugor i en smäll. Åkte skidor och myste i backarna. Som jag älskar att glida nerför. Mina älsklingar i storlek mini (syskonbarn) kom till mamma och pappa så de var ute och åkte pulka och snowracer. Sen åkte vi hem till mamma och pappa och åt lite mat och busade. På vägen hem så stannade vi tillhos min barndomskompis Lisa och hennes sambo och fikade. Vi har inte setts sen i somras så det var riktigt härligt faktiskt.

Det tråkiga var att när vi åkte till Kisa så var det soligt, men i Kisa var det mulet. Tänk så härligt det hade varit om solen hade värmt oss med.

Likes

Comments

Ibland är det tur att Emil är postiljon och delar ut posten hos oss. Annars hade mina premier hamnat på affärer och jag hade inte fått dom förrän imorgon. Men nu är dom här. Mina fina glas. Gentemot vad de kostar i vanliga fall så har jag sparat en maaassa cash. Nu är min samling av rödvinglasen full. Tänker mig 12 av varje. Så det får duga. Så nöjd.

Likes

Comments

Jag vann ju 200:- på min första kombilott. Så för 99:- fick jag en lott (värd 200:-), 4 st Iittala Essenceglas, ett presenkort på 300:- på Vinga Home och nu även den här vinsten på 200:-. Jag valde såklart Mon Amieskålarna. Jag samlar ju på Mon Amie. Dessutom så googlade jag och två skålar är värda mer än 200:-. Så jag kan inte vara mer än nöjd.

Likes

Comments