Header

Espen åkte till Martin i torsdags så då for jag och vännen Jannike in till Gävle och åt på Church street saloon. Så gott och välförtjänt. Sen gick vi till Allstars å tog oss en drink innan tåget gick hem igen. Sen på fredag blev de utgång med Ronja i Uppsala, och igår så åkte vi på innebandy sen myste vi bara innan de blev hemgång för mig. Idag har jag äntligen hämtat hem min lilla älskling, tänk att man kan sakna honom så mycket på så få dagar som han är borta. Jag tycker det är jätte roligt att vara ute och träffa folk när Espen är hos pappa men jag längtar till söndagen då han kommer hem igen. Nu blir de mys innan han ska sova.❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Dagarna rullar på som bara den. Espen upptäcker nya saker varje dag, han ålar å han springer med en väldans fart i gåstolen. Han har nu fyra tänder som har tittat fram, dom två mittentänderna nere och huggtänderna uppe. Men jag är så stolt över honom, han är bara mera mammig men de är jag så van med.😂 Nu sover han skönt efter ett besök på kvällningen, så roligt att se att han vågar närma sig nya människor (bara han har koll på att mamma är i närheten). Resten av kvällen spenderas i soffan för min del. 😄

Likes

Comments

Igår var jag och Espen och hälsade på min bror och hans familj. Då fick vi träffa lilla Tindra som bara är två veckor gammal. Så liten hon var jämfört med Espen.😄 Det är när man träffar så där små barn som man inser att tiden går fort och att det är viktigt att ta vara på tiden. Det blev så klart lek och bus med kusinen Hannes också, så roligt att se att Espen blir mer och mer lekfull när vi är borta hos andra människor.

Tindra två veckor och Espen 7 månader❤️

Likes

Comments

Fick ett samtal från ett nummer jag inte kände igen när jag och Espen låg och förberedde oss för natten. Svarade och det var räddningstjänsten som frågade om jag hade en ljus Volvo, och det har jag ju. Då blev jag lite orolig att den hade brunnit men så säger han att dom hade råkat repat och spräckt glaset på framljuset. Blev lite fundersam på hur stora skador det hade blivit med tanke på att ja vet vad lastbilar kan göra för skador, men när ja kom ut så var det bara två repor som var ungefär 10cm långa och glaset var sprucket. Så det var ju ganska lugnt, men det blir till att ringa försäkringsbolaget imorgon och se vad dom säger.

Likes

Comments

Idag har vi haft fullt upp hela dagen. Först så var vi på T-kids som håller till i kyrkan med Ella, Folke och deras mammor, där blev de sång och en lättare lunch. Sen hem och vänta på Martin men då han fick förhinder så gick vi istället till Espens sysslingar och träffade lilla Moa som bara är två månader. Tänk att Espen har varit så liten, kommer inte ihåg det. När vi väl kom hem därifrån så var det dags att fixa middagen och sen bara ta de lugnt en timme innan det var läggdags. Nu har lilleman somnat, disken är borta och tvättmaskinen är igång, så nu blir de lugnt innan de blir sängen så man orkar gå en morgonpromenad imorgon.

​                                                               Espen två månader

Likes

Comments

Jag har tänkt länge att jag ska börja blogga lite om mitt liv, så nu fick jag tid till att börja med det medan Espen tar en vila. Jag är en ensamstående mamma till Espen efter att förhållandet med hans pappa tog slut i mars förra året, efter 3 1/2 år tillsammans. Två veckor efter att det tog slut så gick mitt jobb i konkurs och någon vecka senare fick jag veta att vi var tvungna att sälja huset då jag inte fick något lån att lösa ut exet. Medan allt de här hände så var jag gravid i sjätte månaden. Så jag gick igenom mycket under 2015 men jag fick ändå det bästa i mitt liv när Espen valde att komma den 1 juli. Jag kommer skriva om vårt liv och mitt letande efter jobb.

Likes

Comments