VECKANS LISTA

Innehåller affiliate-länkar

VECKANS MÅENDE: Upp och ner, ner och upp. Varit sjuk men börjat komma på alla fötter stadigt igen!

VECKANS OVÄNTADE: Snön kom! Alltså i mitt huvud är det inte vintertid alls utan jag är kvar i drömmen om att sommaren ska komma snart, haha! Som alla kanske redan vet som jag gnällt över är att kyla/snö är bland det värsta som finns, men det är ändå himla mysigt på ett sätt!

VECKANS SHOULD-HAVE: Ha varit mer aktiv på la bloggisen! Alltså jag skäms vad oaktiv jag varit det senaste om man jämför med innan. Det beror förmodligen lite på att inspirationen inte varit 100% det senaste och mycket beror på att vädret heller inte tillåter det bästa när det gäller fotandet...

VECKANS VILL: Vill ha inte en utan två resor inbokade. Jag vill ha en resa inbokad att se fram emot nu när det är kallt. Känna peppen för att åka iväg och att kunna överleva denna vinter, haha!

VECKANS LILLA LYCKA: Att jag än en gång fick vara med i #bestofnouw med min sminkning! Tycker det är så himla kul att det uppskattas!

VECKANS MATERIELLA VILL-HA: Dessa & dessa vill jag SÅ gärna ha!! Hur fina?!

VECKANS MENTALA VILL-HA: (cred till Isa för denna!!) "Lugnet och det nedstressade" till att göra meditation eller yoga varje dag, det är något jag verkligen skulle vilja kunna göra!

VECKANS MYSIGA: Även här tog jag inspiration av Isa och känner att jag verkligen börjar smålängta till jul nu!! MYS!

VECKANS INSIKT: Livet är för kort för att slösa på onödiga saker. Gör för tusan det du alltid velat göra, finns ingen tid att spilla längre utan ta tag i saken NU!

VECKANS TIPS: Gör en sak varje vecka som tar dig ett steg till att bli en "bättre version av dig själv". Kan vara litet som stort. Hälsa på en okänd person, skicka ett meddelande till någon du länge tänkt på, gör slut med "må-dåligt" personer eller testa på något helt nytt! U do you boo!

VECKANS PEPP-LÅT:

XoXo

Xoxo Emma

Follow me on - ℕouw - Bloglovin - Instagram

Gillar

Kommentarer

Caroline
Caroline,
att ha en resa inbokad är verkligen livet... så tufft utan!carro93.se
lifeofkile
lifeofkile,
Livet är verkligen för kort för att slösa på skitsaker, man får se till o påminna sig det lite oftare!! xx Och va avis på att ha resor inbokade, när och vart åker du? Kram!!nouw.com/lifeofkile
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229