This Or That - Lista

Morsning mina fina vänner, hur mås det med er idag? Torsdag idag vilket inte alls känns rimligt, mer som att det är onsdag?! Kanske för att jag försov mig igår så hela dagen blev "förstörd" i huvudet... Men men, sånt som händer ibland! Befinner mig på jobbet idag i vanlig ordning så mer spännande än så blir det inte just idag, real life. Vi kör en lista idag som jag hittade hos fina Emelie häromdagen! Som jag älskar mina listor <3

This Or That

Choklad - Surt

Surt går aldrig före choklad, that's it!

Netflix - Youtube

Jag och serier/film är ingen bra kombo! Har dock börjat se Gossip Girl igen på Netflix och känner mig himla sugen på att börja fortsätta med 13 reasons why nu när det kommit nya avsnitt. Jag är ändå mer för Youtube då "avsnitten" inte är så långa, om ni förstår hur jag menar haha!

Kaffe - Te

Inget slår den första koppen kaffe på morgonen!! Te förstår jag mig inte alls på, haha!

Sommar - Vinter

Sommar ALLA dagar i veckan!!

Frukost - Middag

Är det bara jag som tycker att frukost är det mysigaste och "roligaste" att äta på dagen?! Älskar det <3

Hemmakväll - Utekväll

Båda två är ju verkligen något jag gillar! Precis som Emelie svarade på denna så beror det helt på vilket mode jag är i men något jag står för är att man inte ska underskatta hemmakvällar - hur mysigt är inte det egentligen?!

Shoppa online - Shoppa i butik

Är egentligen sämsta shopparen haha, men att scrolla på nätet efter snygga plagg har jag inget emot! Föredrar dock butik ibland då man kan testa plagget direkt på och se om det passar. Är det bara jag som är lat när det gäller att skicka tillbaka saker?!

Film - Serie

Är inte alls för filmer, kan inte sitta still och koncentrera mig så länge! Serier faller mig mycket bättre i smaken, haha. I så fall måste det vara en riktigt bra film för att jag ska kunna sitta still.

Styrka - Kondition

Att känna sig både stark och att ha konditionen är magiskt. Saknar detta enormt mycket!

Guld - Silver

Guld är såå himla fint alltså, har blivit mer och mer kär i det men på mig tycker jag silver passar mycket bättre!

Celsius - Nocco

Men alltså detta går inte ens att välja, OMÖJLIGT?!

Sola - Bada

SOLA är my thaang! Finns inget bättre än att ligga på en solsäng under solen <3

Skräckfilm - Romantisk komedi

Haha det roliga är att när jag var liten var jag livrädd för att titta på Harry Potter, hur mesig?! Idag är skräck nästan det enda jag vill se om det är film som gäller!

Cola zero - Pepsi max

Pepsi max, behöver jag säga mer?!

Instagram - Snapchat

Instagram älskar jag! Finns så mycket inspiration att få därifrån och kan sitta och scrolla i evigheter! Glöm inte att följa mig - @engstromemmas

Morgonmänniska - Nattmänniska

Älskar att få saker gjorda på morgonen! Har varit morgonmänniska så länge jag minns och känner inte alls något behov av att ändra på det!

Glass - Godis

Glass!

Träna - Vila

Att träna är något jag älskar och saknar det riktigt mycket!

Baddräkt - Bikini

Har tänkt så länge att jag skulle ha velat ha en baddräkt men aldrig hittat eller tagit tag i saken, så därför blir det bikini på denna! Solar hellre i bikini också ;)

Soluppgång - Solnedgång

Åh vi var med om den finaste solnedgången jag sett när vi var.i Turkiet nu och var uppe på Kleopatras "slott". Det var så magiskt vackert så om ni bara visste! Båda är otroligt fint men skulle nog säga att jag gillar solnedgångar liite extra.

XoXo

Xoxo Emma

Follow me on - ℕouw - Bloglovin - Instagram

Gillar

Kommentarer

aliceemericsson
aliceemericsson,
Roligt att ta del av ju, älskar också frukost, hihi! <3 Kram! nouw.com/aliceemericsson
linneahallen
linneahallen,
Bra att det finns någon mer som förstår sig på att Pepsi Max är sjukt mycket bättre än Cola Zero! 👍🏻👍🏻 Jag kanske knycker denna listan också om det är okej haha 😄nouw.com/linneahallen
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229