Ny Almanacka från Personligalmanacka & Överraskning

Men guuyss, dags för höst och att börja strukturera upp livet igen! Haha skämt o sido så är jag himla glad för min nya almanacka som jag i samarbete med Personligalmanacka designat själv, väldigt enkel och stilren precis som jag vill ha det. Till det klickade jag även hem tre olika sorts pennor, supernöjd! Var först lite sugen på Therese Lindgrens fina designtema men tycker det är lite småkul att göra sin egna touch!

Personligalmanacka

En almanacka är ju verkligen perfekt för den som behöver få koll på livet eller som jag bland annat tänkt använda den till - skriva in mina jobbtider så jag inte glömmer något!

Vad jag älskar med Personligalmanacka är att man just kan designa sin egen kalender precis som man vill. Så himla mycket roligare än om man skulle gå till affären och köpa en som sedan alla andra också kan köpa?! Visst är det inte fel med det men föredrar detta alla dagar i veckan. Sen är det ju svårt att inte ta fel?!

Men nu till min lilla surprise! På lördag kommer jag nämligen ha en tävling där jag lottar ut ett presentkort så även du får chansen att designa din egen kalender och även kunna köpa tillbehör till, som någon av dessa pennor jag valde. Kan varmt rekommendera Pilot FriXion Clicker pennan som är en bläckpenna man sedan kan sudda! Hur bra?! Detta får du INTE missa, och mer detaljer kommer då!

XoXo

Xoxo Emma

Follow me on - ℕouw - Bloglovin - Instagram

Gillar

Kommentarer

LindaLinnros
LindaLinnros,
Grym almancka du har! 😊nouw.com/lindalinnros
Jasmine
Jasmine,
Kalender är ett måste i mitt liv! Senare i år ska jag testa på det här med Bullet Journaling, jag tror att det kan passa mig bra samt utmana mig att tänka nytt. 😊

(Sent) Svar: Tack för din fina kommentar till inlägget om min brudklänning.

Hoppas att du får en fin helg.
Kram
rosanatt.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229