Mina senaste YouTube favoriter

Jag är en person som alla dagar i veckan hellre kollar på YouTube-klipp än vad jag kikar på serier och film, vilket jag förmodigen påpekat hundra gånger om redan. Förmodligen handlar det om att jag inte har nerver till att orka sitta still så länge som en serie och film är igång, stressig person eller vad?!

Här kommer i alla fall några av mina senaste favvisvideos jag kikat på när jag ser igenom min historik! Liten blandad kompott både av personer jag slaviskt följer och inte, enjoy!

Bianca Ingrosso

Bianca och Lovisa, hur fina är inte dessa två människor?! Biancas videos är dock lite längre än vad de jag brukar kika på är, men tiden rinner iväg så fort när jag kikar på hennes videos ändå?!

Alice Stenlöf

Alice, the love of my life! Packningsvideos är inget jag brukar gilla att titta på själv, men denna kvinna tar det till en helt annan nivå med sin energi! Älskar <3

Anty

Helt ärligt så finns det nog ingen människa som kan inspirera mig på ett sånt glatt sätt som Antonia kan. Jag vill känna denna människa och ha henne i mitt liv, senast IGÅR tack! Myspyskänsla deluxe får jag av henne och hon är en av de Youtubers jag följt allra längst, alltså flera år och det är så kul att se hur hon utvecklats. WOW!

TanbyKlara

Klara fick jag upp ögonen för på grund av min kärlek för Fanny Lyckman då de har podden "Oss emellan" tillsammans. Asgarvar varje gång jag hör de ihop nästan, så tipstips! Men Bali - vad jag vill dit! Få en försmak av att titta på denna säger jag bara. Eller är det någon som vill med mig dit?

Linn Ahlborg

Den här videon fick jag egentligen bara som förslag när jag såg en annan video, you know what I mean om du kollar Youtube. Linn är faktiskt ingen jag följer men som sagt kom jag rent spontant in på den här videon och kan ju säga att jag älskar hennes pappa. Så himla skön han är! När kommer din kanal Jonas?

XoXo

Xoxo Emma

Follow me on - Nouw - Bloglovin - Instagram

Gillar

Kommentarer

Josäfin
Josäfin,
ÄLSKAR Linn och hennes pappa!! Gillar du denna MÅSTE du kolla deras video när de beställer samma mat som de innan dem i MAX driv in haha alltså skrattar så mycket!! "dom har beställt fucking water!!!"jossanamigo.blogg.se
linneaengelman
linneaengelman,
Jag älskar också Anty och har också på sistone förälskat mig i Biancas videor. Kul också att du delar med dig av några som jag helt har missat! 😊nouw.com/linneaengelman
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229