Mina senaste favoriter

Så lite som jag använt mig av bloggen och social medier överlag vet jag inte sist faktiskt. Det låter ju helt sjukt egentligen, men desto mer jag tänker på det ju mer kommer jag till insikt om vad livet handlar om, vad man egentligen blir lycklig av. Jag är som sagt bättre på att sätta gränser för mig själv och därför har det blivit svajigt med bloggen, jag ska inte pressa fram något och ibland har bara tanken slagit mig om det verkligen är det här jag vill? Detta är egentligen så roligt och tyckt under alla år, men det tar emot. Kanske det bara är en svacka jag har nu och kommer få upp gnistan igen om ett tag, kanske när jag kommer hem igen eller inom en kortare tid? Det återstår att se, men här har jag insett detta "Gör det som du mår bra av".

Hur som helst tänkte jag visa upp några av mina favoriter från den senaste tiden, lite smått och gott men ganska basic men som sagt - favvisar för mig!

Serie

Selling Sunset - En orginalserie från Netflix som jag fastnat för. Jo ni hörde helt rätt, jag har börjat se en serie som verkligen är något för mig. Det är alltså ett gäng som säljer hus i Kalifornien, och då är det inte direkt en mille hus vi snackar om utan flera miljoner dollar. Igår såldes det bland annat ett hus för 44 miljoner dollar, finns det pengaträd i närheten kan man undra?

Låtar

Qoutes

Havet

Jag tror verkligen stenhårt på att havet har någon sorts läkande effekt. Jag njuter i fulla drag av att vara här på kusten om man ska tänka så, det är så himla fint och lukten har sin charm, då menar jag tånglukten som kryper sig på lite extra vissa dagar.

Instagram - @Emmamelins

XoXo

Xoxo Emma

Follow me on - Nouw - Bloglovin - Instagram

Gillar

Kommentarer

JossusTravelPics
JossusTravelPics,
Tycker ljudet av havets vågor är så lugnande. Lyssnar ofta på det när jag mediterar.
nouw.com/jossustravelpics
JossusTravelPics
JossusTravelPics,
Tycker ljudet av havets vågor är så lugnande. Lyssnar ofta på det när jag mediterar.
nouw.com/jossustravelpics
Klart att havet och naturen som helhet har en läkande effekt på oss människor 😊
www.henrikolsson.eu
Veiken,
Bloggsvackor oc bloggtora drabbas nog alla bloggare av. Håller man upp ett tag, blir det liksom abstinens och man sätter igång igen!
Hav och tång är bland det bsta jag vet! Jag söker mig alltid till havet om jag kan!
Kram
www.veiken.se/
Julia,
havet är det bästa i världen 😊
ajlimuller.se
moaelins
moaelins,
Du inspirerar mig❤️
nouw.com/moaelins
Popprinsessan
Popprinsessan,
Vad bra att du inte tvingar fram något för bloggen, den ska ju finnas här för dig när du har lust - inte bli ett måste. Fast jag vet precis hur det är, blir själv stressad ibland när det gått någon dag och jag inte skrivit. Men jag försöker tänka att jag skriver för min egen skull och inte för att bli någon stor influencer och då är det ok att bara skriva när jag har lust. Mitt problem är dock att när jag inte skrivit på ett tag så känns alls ointressant att skriva om... då har jag ännu svårare att komma igång. Just nu känns det dock bra för mig har bara lite problem att få ihop bilder till alla inlägg 😊
nouw.com/popprinsessan
awesomecaroline
awesomecaroline,
Håller med, älskar att vara vid havet
nouw.com/awesomecaroline
Caroline,
åh, tänk att kunna köpa ett sådant hus 😉
carro93.se
Marias Memoarer,
jag har haft ett netflix-uppehåll nu över sommaren, men snart ska jag börja netflixa igen 😊 Har istället ibland kollat serier på Kunskapskanalen, samt hittat några serier att se på en finlandssvensk gratis streamingtjänst.
www.mariasmemoarer.com