Min mest

En kulikulig lista jag hittade hos @corneliakarlsson för ett tag sen som jag blev lite smått sugen på att göra själv - hoppas det var okej Cornelia! <3

Min mest...

Använda emoji: 👐 - det måste vara de här händerna. För mig är det en "vardagsemoji som passa till det mesta haha, liksom - "det är som det är, det kvittar, jamenvisst". Vet att många använder den som en kram, lite kul hur vi tänker olika! Annars får vi inte glömma det hederliga och fina hjärtat - ❤️

Besökta blogg:
Innan Annica Englund slutade blogga var det hennes blogg som nästan dagligen fick ett besök av mig, en tår för att hon inte bloggar längre. Har kommit tillbaka till en del bloggar det senaste, men om vi ser över alla år är det @andreahedenstedt som får titeln!

Ätna livsmedel:
Räknas kaffe? Annars skulle jag nog lätt säga ägg. Dock var det inget jag var ett stort fan av som liten haha!

Sedda serie:
Tyvärr är jag ingen seriemänniska, så sällan jag ser! Men cred ändå att jag på 10 år lyckats se klart PLL - helt seriöst!

Besökta butik:
Coop kanske?! Ingen klädesaffär här inte haha!

Lyssnade låt:
Lyssnar dagligen på musik och får favoriter hela tiden, vissa lyssnar jag på mer eller mindre helt beroende på vilket känsloläge jag är i. Den första låten ja kommer på är en riktigt "Cry Rivers" låt för mig som påminner om när jag var i USA och LA - kan grina just nu haha!

Använda plagg: Mjukiskläder, det måste ju räknas?!

Vanligaste vardagsirritation:
Negativa människor! Snälla, sluta vara så sura och negativa - det gör varken dig eller någon annan gott. Orkar INTE lyssna!

Beställda drink:
Brukar inte beställa drinkar när jag är ute, oftast så "klarar jag mig med det jag fått i mig redan" haha!

Tittade YouTube-kanal:
Therese Lindgren, följt henne sedan start tror jag vilket är några år nu! En ny storfavorit är Klara Elvgren AKA Tanbyklara, flabbar sönder när jag ser hennes videos!

Återkommande mardröm:
Min värsta mardröm låter så otroligt löjlig när jag själv tänker på den. Ska fatta mig kort: Jag är utanför en labyrint där det finns en person som springer runt och försöker ta sig ut, i samma stund är det en röst som säger allt som denna person kan göra som inte jag kan. Denna labyrint blir bara mindre och mindre också! Okej, låter sjukt invecklat haha!

Återkommande vanliga dröm:
Minns sällan mina drömmar, de försvinner lika snabbt som jag vaknar. Så himla tråkigt egentligen, skulle verkligen vara roligt att minnas och sen skriva upp dom för varje dag!


XoXo

Xoxo Emma

Follow me on - Nouw - Bloglovin - Instagram

Gillar

Kommentarer

Emilievik
Emilievik,
Åh, Emma! Du är så smart och inspirerande, även om jag alltid har en rutin där jag måste smörja, måste smörja med dagskräm och så vidare innan jag verkligen lyckas "vakna" helt. Det är fantastiskt vad krämerna gör, hihi. Många fina tips och tankar du delade här måste skriva ner några för att göra min morgon bättre! Det är väldigt lite som behövs när du tänker på det.
emilievik.bloook.no
Popprinsessan
Popprinsessan,
Nu har jag också gjort en lista 😃
nouw.com/popprinsessan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229