Månadens lista

Cred till fina @celinelundqvists för den här listan! ❥

Betyg på månaden? 2/5

Månadens längtan? Helt ärligt, en dag då jag bara känner lugn! Helt stressfritt hos mig och i omgivningen.

Månadens uppfyllda mål? Denna månad satte jag faktiskt inga konkreta mål som jag gjort innan. Har inte velat sätta press som kan leda till stress utan försöka utmana mig med det som kan vara jobbigt "här och nu".Är dock SÅ stolt över ett samtal jag gjort denna månad, eller två om jag tänker efter!

Detta köpte jag: Tog tag i saken häromdagen och köpte ett par nya träningsskor, FINALLY! Hoppas dock de passar, haha!

Månadens känsla: Förväntansfull, nedstämd, längtan, glad

Hände något tråkigt? Det har varit en seg månad eftersom jag varit sjuk i två omgångar. Var sjuk i början av november och det tog inte mer än en vecka efter jag blivit frisk så blev jag sjuk igen, har nu varit sjuk/halvdålig utan röst i omgångar i över en vecka nu. SÅ segt...

Månadens tips? Precis som Celine skrev på denna punkt så ska du lyssna på kroppen, och detta är kanske något jag själv borde ta åt mig mer av! Men även min lilla Estrid jag fick hem, så bra!

The one that got away: Skulle ha varit med mina friends till Göteborg for att ha sett Alexander Pärleros (min gud!!) men hade såklart förhinder plus att jag blev sjuk... Ångest över detta - Yepp!

Hur summerar du november? Jobb, sjuka, jobb, sjuka och ännu mer jobb. Lite grått emellanåt också, Är november alltid såhär grå och trist?!

Blev november som du tänkt dig? Helt ärligt hade jag inte några förväntningar denna månad, inte alls, Har haft en liten dipp på ett sätt så har mest tänkt "Ta det som det är och kommer bli".

Vad gjorde du förra året i november? Måste passa på denna, mitt minne är som en guldfisk och kameraalbumet vill inte påminna mig om något! Kanske måste ta tag i fototagandet?

Vad gjorde dig ledsen? Tankar och känslor

Månadens träning? Tror jag har varit på gymmet så mycket som en gång haha! Men med flytten så har det tyvärr inte gått ihop att gå till gymmet också.

Till nästa månaden har jag på listan: Ta vara på stunder, jobba med att göra vad som gör mig glad, lyssna mer på mig själv och vara snäll och sen har vi faktiskt jul?! Ha en SÅ bra månad som möjligt och myspysa ordentligt!!

Hur tror du nästa års november ser ut? Stabilare och betydligt soligare än denna. Får man drömma fritt så befinner jag mig inte ens i Sverige!

Månadens bästa beslut? Att ha vågat göra de "småsaker" jag gjort, bland annat de två samtalen jag nämnde tidigare eftersom det kan öppna helt nya dörrar!

Månadens aj? Aj på alla sjukdomar om man kan ta med det?!

Vad gjorde dig stolt den här månaden? Att jag fått vara med på #bestofnouw än en gång, blir så glad att mina sminkningar uppskattas!

Vad ser du mest fram emot i december? Juul, juuul, strålande jul!

Månadens magi? Det jag längtat mest efter är såklart solen, och de två sista dagarna i november fick vi se detta! SÅ fint <3

Favoritserie denna månad? Fortsatt att se PLL, haha! Har så svårt att börja på en ny serie eftersom jag stänger av direkt efter tio minuter om den inte är bra. Tålamod finns inte där nej!

Favoritbok denna månad? Denna månad har jag varken läst eller lyssna på en bok vilket jag gjorde förra månaden. Det är så beroende på om jag har tid eller inte. Har jobbat nästan varje dag och har inte haft någon ro i kroppen att slappna av för det!

Favoritlåt denna månad?

Månadens projekt? Att hålla mig frisk och överleva jobbet, haha! Ska även försöka boka in ett litet spännande möte...

Favoritkläder denna månad? Alla mysiga myskläder under de kalla dagarna!!

Månadens upptäckt? Hur roligt det kan vara att göra helt spontana och oplanerade saker?!

Vad har gjort dig glad den här månaden? Att jag har så fina människor i mitt liv! <3

XoXo

Xoxo Emma

Follow me on - ℕouw - Bloglovin - Instagram

Gillar

Kommentarer

Lillan Kind
Lillan Kind,
Jag tror inte att mitt betyg på november blir bättre än ditt. Det har verkligen varit en seg månad, och hälsan har bråkat mer än vanligt med mig också.
Jag tycker att det är klokt av dig att inte sätta upp en massa mål när det inte känns så bra. Ibland måste man rensa bort och hålla undan så mycket man kan av sånt som stressar en i livet, och det är verkligen inte alltid läge att sätta press på sig själv.
Men vi håller tummarna för att december blir en bättre och friskare månad, vilket jag tror den blir. Jag hoppas att du inte behöver jobba mer än du orkar, och att du finner lugn och ro. Det är iallafall en betydligt mysigare månad, med julen att se fram emot😊
Ps! Man får absolut drömma fritt, så nästa november lär du njuta av värme och sol! <3 Kram!
varapavag.se
ArielC
ArielC,
Så fin liste, som alltid! ♥️nouw.com/arielc
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229