Lilla Söndagslistan

Vad har du gjort idag?

Idag har jag jobbat hela dagen och så mycket mer än så har det inte blivit av. Blev en biltur efter jobbet så var hemma runt sex-tiden!

Vad vill du tipsa om?

Kanske inte är något nytt för er, men podden "Oss Emellan" med Fanny Lyckman och Klara Elvgren. Är man på humöret som är sämre än sämst får dessa två en att le och garva som om man aldrig trodde att man kunde innan!

Är det något du vill ha?

Ja faktiskt! Under veckan var jag på Akademibokhandeln och strosade runt lite och fick syn på boken "Planera för dina drömmar" som jag snabbt bläddrade igenom. Den boken skulle jag gärna vilja göra beslag på faktiskt, men även de andra böckerna från Sporrong. Så inspirerande böcker för sin självutveckling, sånt jag älskar!

Vad har varit bäst i veckan?

Egentligen har veckan kort och gott varit himla bra faktiskt! Det är småsaker i vardagen som gör helheten superbra i slutändan. Några punkter jag kan ta upp är allt kompishäng, onsdagens trip till storstaden, det fina vädret(!!), lite småplaner med bloggen och så mycket mer som jag knappt minns! Ska nog faktiskt börja skriva ner saker varje dag som jag är tacksam för igen!

Vad har varit sämst i veckan?

Igår kom det jag fruktat allra mest tillbaka, snön! Alltså for real - det finns nog inget jag avskyr mer än snö! Kan tjata om det hur många gånger som helst, men det enda jag känner är FY!

Vilken låt sammankopplar med den här veckan?

Vad längtar du efter?

Våren <33 Skulle heller inte sitta fel med en fullt fungerande telefon, krångel hela helgen så blir skogstokig!

Veckans fundering

Har mer och mer insett för varje dag som går att ens tankar och inställning på saker och ting har sån betydande "makt" på hur vardagen kommer se ut. Påminner mig själv ganska ofta med - Hur farligt är egentligen detta, hur blir det om du tänker/gör såhär, vad skulle hända om, osv, osv. Kort och gott - Ett positivt tänk och handling gör att du får ännu mer av det!

Veckans utmaning

Som jag nämnde tidigare så ska jag skriva ner minst 3 saker jag är tacksam för/gjort bra under dagen! Det ger en boost för sig själv både i stunden och längden. Sen gäller det såklart att minnas det varje kväll också, haha!

XoXo

Xoxo Emma

Follow me on - Nouw - Bloglovin - Instagram

Gillar

Kommentarer

awesomecaroline
awesomecaroline,
Håller med om snön, kände nej, nej nej! när den kom
nouw.com/awesomecaroline
Kraka
Kraka,
Ska ta och låna din lista men göra om den som en lilla onsdagslistan.
kraka.moah.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229