Dagens 5 tankar

Justin Bieber senaste låt - Okej, jag har varit på en konsert med Justin när han släppte sitt senaste album Purpose som jag faktiskt diggade (har haft såå svårt för honom och hans röst innan). Hans nya release kan jag dock dissa och inte tycka är så värst yummy... Kanske jag måste ge den lite fler chanser?

Mathilda & Andrea's podd - Nej men detta gjorde min dag!! Nu blir det Mathilda & Andrea 2.0! Det kändes som döden i grytan när de gick ut med att podden skulle läggas ner eftersom de gjorde min dag med deras podd. Att de kommer tillbaka igen är mer än positiva nyheter! Tagga torsdag!

Maldiverna - Men sneelllaa, hur gärna vill jag inte dit på en skala 1-10 tror ni?! Drömmens dröm är det just nu för mig och någon gång ska jag verkligen dit, det har jag bestämt! Även om det mer är ett ställe man bara är på och njuter av vill jag dit, kanske är det lugnet jag faktiskt behöver? Att var lite frånkopplad och bara njuta av naturen och miljön som är där!

Bild lånad från Andrea

Yoga & meditation - Detta är något jag tänkt på att jag ska börja mer med iår och försöka hålla i eftersom jag faktiskt känner att det ger en positiv inverkan på både kropp och knopp. Årets "fokus" för mig är som sagt självkärlek och jag tycker det är två himla bra punkter för just den delen!

Omgivningens påverkan - En återkommande tanke jag haft idag är vad man märker hur sitt eget mående påverkas beroende på vem/vilka man omger sig med. Märker otroligt stort skillnad vilket är väldigt nyttigt att inse eftersom man själv kan göra något för att ändra på situationen, inte alltid men oftast!

XoXo

Xoxo Emma

Follow me on - Nouw - Bloglovin - Instagram

Gillar

Kommentarer

Anita,
Maldiverna vore dröm!!
siliiins.blogg.se/
elin,
Hoppas du får en toppen bra dag<3
devote.se/johnssons
elin,
Hoppas du får en toppen bra dag<3
devote.se/johnssons
Pauline,
tror jag ska börja göra lite yoga hemma 😊
lillafrokenhurtig.blogg.se
lindabroden
lindabroden,
Åh spännande med yoga 🧘‍♀️ hoppss du får en fin vecka! Kul inlägg! kram <,3
nouw.com/lindabroden
Linnealiebig
Linnealiebig,
Men tack fina, vad kul att du gillar det ⭐️. Hoppas du får en toppenvecka 🥰 kram
nouw.com/linnealiebig
dianasdrömmar,
Maldiverna står på min bucketlist också kram
dianasdrömmar.se/
Delila,
Hoppas du får en underbar start på veckan!
delilabasic.devote.se
Julia Svensson,
Hoppas du fått en superbra start på veckan!!
juliasvenssons.se
by_anniess
by_anniess,
Omgivningen och människor påverkar såå mycket! Hoppas det är bra med dig Vännen!<3<3
nouw.com/by_anniess