5 favoritbilder just nu

Ni förstår nog inte hur mycket inspiration jag får av denna människa, PIING @isabylund!! Isa gör så kloka, roliga och bra inlägg jag blir så avis på - hur gör du människa för att komma på allt?!

Tyckte i alla fall att detta var ett kulkul inlägg att göra själv så snodde idén lite för att göra min egen, okej Isa?

Sminket. Kolla perfektionen i denna sminkning. Visst är det förmodligen redigerad för hur möjligt är det att ha så perfekt hy osv?!

Maldiverna. Okej det blev två bilder eftersom jag inte kunde bestämma mig för vilken som såg härligast ut, haha! Men alltså snälla, ser ni hur underbart det ser ut eller?? Maldiverna har varit en dröm för mig väldigt länge nu. Förstår ni hur underbart det hade varit med en resa dit?

Outfiten. Lovisa Barkman strikes again! Hon kan få något så enkelt till att bli så snyggt. Enkel White oversize tillsammans med YSL-väskan är ett ord - GOALS! Såhär vill jag gärna gå klädd!

Ett citat. Jag är en person som verkligen älskar citat och och alla slags texter även om jag inte är en storläsare. Det här citatet hittade jag i en tidning och just detta gav mig en kick och påminnelse om att testa saker som känns läskigt och utmanande i livet, det är så man utvecklas!

Valpmys. Just nu hade det varit mer än mysigt att ha en liten valp att gosa med, lika glada och nästan alltid lika gosiga varje gång man träffar dom. Ett moment för hur söta dessa är!!

XoXo

Xoxo Emma

Follow me on - Nouw - Bloglovin - Instagram

Gillar

Kommentarer

Yasmine
Yasmine,
God Jul finaste Emma <3 KRAM yasmissy.blogg.se
Melinabjorkmangot
Melinabjorkmangot,
Jag behövde läsa det citat ❤️nouw.com/melinabjorkmangot
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229