4 Festivaler på min bucketlist

Alla har vi nog en slags bucket-list på saker och mål vi vill göra i livet. På min Bucket-list I livet när det kommer till festivaler har jag har listat 4 festivaler som skulle sätta guldkant på livet!

❥ Coachella - Number one! Festivalen äger rum i älskade Kalifornien, Empire Polo Fields i Indio där det kommer artister inom olika genrer som hiphop, elektronisk musik och rock. I år medverkade bland annat Alan Walker, Eminem, Kygo, Post Malone och många fler grymma artister! Bara tanken på vilken snygg outfit och sminkning man kan göra till de olika dagarna gör mig pirrig i magen!


Tomorrowland. Denna festival är i Belgien och är världens kändaste EDM festival dör kända DJ:s spelar. Hardwell och Axwell / \ Ingrosso kommer bland annat spela iår! Dröm!!

Ultra music festival. Nu landlar vi i Miami, Florida och jag klagar inte det minsta. Detta är (ännu en) festival med grymma DJ:s. Märks det att jag har en körlek för housemusik!? David Guetta, Alesso och Marshello kommer bland annat finnas med iår!

Holi festival i Indien skulle vara en upplevelse att vara med på. Under denna festival firar man att vintern är över och att det är början av våren. Under festivalen får man se massor av härliga färger och jag kan tro att det sprids mycket glädje!

XoXo

Xoxo Emma

Follow me on - ℕouw - Bloglovin - Instagram

Gillar

Kommentarer

Josäfin
Josäfin,
vill också verkligen åka till coachella!jossanamigo.blogg.se
islycka
islycka,
var på tomorrowland förra året. sjukaste jag vart med om, det var så bra 👌nouw.com/islycka
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229