Idag har inget speciellt hänt, en vanlig skoldag. Men när jag skulle cykla hem, klumpig som jag är, lyckas jag trilla på cykeln och skrapa upp min högra armbåge och höft. Smart där Emma...

Just nu sitter ja i alla fall i min fåtölj, med en filt och kollar på min absoluta favorit youtuber, Zoellas gamla vloggmas. Super mysigt.

Hoppas att ni haft en bra dag!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu har det snart gått en vecka sen det blev 2016. För mig har året startat bra, jag har nästan bara umgåtts med vänner och familj nu de sista dagarna på jullovet.

Jag fotade lite under nyår, tänkte få några fina bilder på fyrverkerierna men det var så fruktansvärt dimmigt och i och med röken som kom från dem när de skjutits upp så blev det inte så många bra bilder. Men jag fick i alla fall några som blev helt ok.

Jag hoppas att ni har haft en bra ledighet!

Likes

Comments

Gott nytt år! Nu är det ett nytt år med nya vanor. En ny start för mig och mitt bloggande.

Nu inför ett nytt år känns det perfekt att bryta dedåliga vanorna och ersätta dem med nya, bättre vanor. Så jag har gjort en listapå alla saker jag vill förbättra, göra eller uppnå under 2016. Jag tycker allasak göra en sån. Det behöver inte vara så många punkter. Det kan tillexempelvara att gå en promenad varje dag, så att man kommer ut. Men det kan också varaatt börja plugga till ett prov minst en vecka innan man ska skiva det. Ellernågot helt annat. Lite som nyårslöften antar jag.

Jag tycker att känns om man får en bra start på åretom man listar alla saker man ska göra och kan sedan bocka av punkt för punkt.

Kram

Likes

Comments