ZARA shopping

Nu var jag här igen med lite shopping. Detta är faktiskt något jag köpte för ett par dagar sen, har bara glömt att visa upp det här i bloggen. Något jag bär väldigt ofta är svara byxor. För att spice it up så köpte jag förutom standard svarta ett par fejkläder byxor. De är jätte sköna och perfekt längd för oss som är en mitt emellan längd. Den beiga tunna stickade tröjan kan jag säga att jag använt massor. Så skön och den är så fin och elegant. Zara kan!
Nu har jag mat i ugnen ungskorv, potatisgratäng och (trumvirvel) Kålrotslåda!! Älskar Kålrotslåda, om ni inte märkt det tidigare. Jag har gårdagens jul med Ernst avsnitt på och så skall vi äta fredagmiddag framför skärmen (någon annan som aldrig typ sitter vid köksbordet, utan äter alltid framför tv:n eller datorn?). Hoppas ni får en fin fredagkväll!!

Jag måste här till slut berätta att jag skall delta i mitt första bloggevenemang! Anmälde mig just. Jag är lite nervös i och med att jag skall gå själv på det och jag ser mig själv som en nybörjare i bloggvärlden (fast jag har bloggat från och till hela högstadiet och över ett år här). Sen det här med foto blir också spännande, för ena punkten var en fotopromenad. Jag fotar ju med min telefon allting ännu, mest för att jag vill ha en dagbokkänsla på det hela, men också för att jag är så oteknisk och klarar inte av kameror, heheh tant Emma. Men men summa summarum så ser jag jätte mycket fram emot detta.

❤️❤️❤️❤️

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229