Vi är igång


Nu är vi igång!

Lite nämnde jag redan i föregående inlägg, men känner detta kräver ett eget. I truppgymnastikens värld i Vasa har förändringens vindar slagit. Som tidigare nämnt har tre föreningar blivit en. Trupperna har delats in på lite olika sätt i de olika klasserna. Men gemensamt för alla är att flickornas egna motivation och önskan har tagits i beaktan. Det har varit kämpigt och för vissa mer än andra, vilket man måste vara medveten om. Men vi alla tränare har haft det mindsetet att vi tror på detta.

För min egen del rör jag mig i klasserna ö 14 år. Jag har fått äran att få vara huvudtränare åt två trupper. Själv är jag supertaggad och jag hoppas kunna ge all min pepp, stöd och träningsglädje åt dem. Härliga personligheter hela bunten. I jumpasalen kommer jag även få hjälp av bekanta tränaransikten, love it!

Under de två gågna veckorna har mina två nya trupper börjat träna ihop på varsitt håll och gemensamt. Ännu är allt lite nytt, men i träningssalen är filisen bra. Mina nya trupper för våren är.

❤️ Wiva Air 14-16H ❤️❤️ Widia 16-20H ❤️Nu blir det jullov från jumpavärlden för både gymnaster och tränaren. God Jul!

❤️❤️❤️❤️

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229