~ Ny år ~


Hej på er och välkommen 2020! Tänk vad sjukt, tycker 2011 och nittiotalet var just?! Någon annan som känner så?

2019 sista dag började väldigt lugnt med lång sovmorgon. Sover allt för länge för mitt eget bästa, kommer inte orka upp till skolan. Sidospår, på dagen röjde jag runt lite och fixade inför nyårs firandet som skulle gå av stapeln hemma hos oss. Var till syrran och hälsade på och hämtade stolar och hämgde där än stund.

Kvällen kom och det var bara att vänta in gästerna. Ett litet härligt gäng skulle vi bli! Satsade lite på dekorationer i år och lite finare dukning, blev riktigt nöjd.Umgänget va 10/10 och det blev många intressanta diskussioner, skratt och summeringar året som gått. Lite olika spel hade jag förberett och vi hade de riktigt roligt.Vi bjöd på hugos till fördrink och menyn bestod av potatis- och purjolökssopps till förrätt, älg, mos och pepparsås till varmrätt och Hallondröm till efterrätt. Det blev riktigt gott om jag får säga så själv.

Klockan 12 bjöds det på raktschow. Vi råkar ju bo så att de skjuter rakt utanför oss så vi fick njuta från balkongen. Det sköts massa raketer från alla olika håll. Sen drack vi skumppa natten lång och skrattade im 2020.

Tack alla för att ni kom och gjorde nyårsfirandet!❤️❤️❤️❤️

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229