NVS cup


Hej på er!

Den här söndagen har varit riktigt skön. Vaknade upp och kände mig lite halvsjuk, men tror det var bara morgonnåendet. Sen har jag kollat på live från en tävling och gått på stan med Mika. Det blev Niska pizza till middag, båda kände att vi orkar inte laga mat. Hehe tänkte skriva vi firade farsdag, men då börjar man säkert tro att jag bakar lite annat i ugnen än pizza. Nej nej!

Igår kom vi hem vid 10 tiden på kvällen från tävlingen. Dagen var riktigt roligt. Dock var det lite bitter personal vi mötte i början av tävlingen, men det blev bättre. Men det var inte alls ett roligt bemötande. Själva tävlingsdagen löpte smidigt. Brinetta tävlade tidigt, så flickorna fixade sig klara i bussen. Vi hann värma upp och testa delar i lugn och ro och när det var dags för deras tur så kändes de lugna. Våra mål för tävlingen var att få bättre poäng än förra höstens redskapstävling och göra ett stabilt varv överlag. Den första punkten lyckades tjejerna med, höjdes med två kategorier yes!! Varvet var också bra, jag är nöjd med det varv de gjorde. Endast ett tapp av redskap och jag vet vad som måste övas för att förbättra.

Men viktigtaste efter den här tävlingen car att flickorna var jätte nöjda med sin insats! Dessutom räckte poängen till en fin silvermedalj, så kul prick över i. Extra roligt var det att min tränarkolega Hencca fick silver med sin trupp också, dubbelsilver till VGF, wohooo!Härlig helg!

❤️❤️❤️❤️

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229