Lärarpraktik

Hej på er!!
Jag har börjat min praktik på ett högstadie här i nejden i måndags. Det har varit riktigt roligt hittills och inspirerande och se hur min handledare jobbar. Resten av veckan kommer jag bara att åhöra lektioner, medans jag från och med näst vecka kommer dra egna. Drar samma tema flera ggr i veckan så egentligen har jag bara fem teman som jag drar parallellt. Två av dessa är redan planerade och andra har ja idéer till, så det skall bli roligt. Förr var jag väldigt nervös men känner mig väldigt bekväm med min handledare och ämnen jag har, så det är ju positivt.
Nu resten av dagen skall jag ta helt ledig och kanske fara till stan en sväng och kolla. Ut och gå skall jag i alla fall och lyssna på podd. Igår satt jag ett par timmar efter jag kommit hem och fixade med föreläsningar så idag får jag ta lite ledigt. Skönt!

Kanske de här var sist sommardagen som vi hade i söndags?! Jag och brorsan åt i alla fall glass och gick och turistade i egen stad. Hoppeligen håller det som sägs i väderleksraporten och vi får värme och sol igen mot helgen.
❤️❤️❤️❤️

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229