Juklappar, livsnjuteri och jobb


Bloggen får stå tom allt mer nuförtiden. Men har så mycket på gång och extra jobb, så kommer inte riktigt ihåg att skriva eller fota för den delen. Mörkt som bara vad är det ju nu för tiden också. Men tänkte jag skulle berätta lite om veckan som gått.

Jobb:

Det har blivit mycket vikariat veckan som gått. Men det gillar jag. Är lite trött på kvällarna, vilket väl hör till. Nu inkommande vecka är min sista som vikarie, sen jullov och skolbänken ett halvår till. Till först var jag lite skeptisk till vikarielivet, men nu efter hösten känns det nog väldigt behaligt och det har verkligen varit en bra fingervisning om kommande arbetsliv.

Men dock har orken tagit slut så jag kommit hem och haft träningar, så bloggen har fått lida lite.

Jumpa:

Nu är vi igång med nya föreningen. På riktigt drar vi igång efter julen, men nu redan har vi haft lite träningar och träffar med våra egna grupper. Jag har fått äran att få träna två trupper Wiva air 14-16 och Widia 16-20. Alla mina gamla tjejer och många bekanta ansikten. Ser jätte mycket fram emot våren och känner renn wow vad jag fått kiva trupper. Det blir bra det här! Nu inkommande vecka väntar två träningar och sen blir det jullov.Mat

Veckans godaste hemlagade är ändå min allti allo kycklingpaj. Mycket curry, bönor och ost!! Jag vet faktiskt inte helt receptet, tyvärr. Svängde bara ihop när jag kom hem.Kvalitetstid

Blev det på fredag med syrran. Först blev det shoppingtur, lite julklappar och en tröja blev det. SIDOSPÅR jag är lite nervös att min ena beställning med massor av presenter inte ska hinna i tid. Beställde den 2.12 men fick igår reda på att de gaft leveransbesvär, blää.... SIDOSPÅR AVSLUTAT. Jag och lina köpte sushi som bi tog hem till oss och njöt av. Sen blev dey rirkigt julmys me massa netflix juligt paketering och snack.Shopping:

Det blev en stickadtröja från HM som jag länge spanat in. På rea dessutom. Älskar reafynd!Idag har jag faktiskt inga planer alls. Första helgdagen på länge som det är så. Får se ca vi hittar på. Imorgon kommer familjen pä besök och sen träningar på kvällen.

Ha det bra!!

❤️❤️❤️❤️

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229