Illusion cup


Förra veckoslutet gick likt många andra i jumppans tecken. Vi drog iväg på illusion cup i Jyväskylä med tre av vgfs trupper. Det speciella för denna tävling var att den innehöll en övernattning och sånt är alltid uppskattat av flickorna (och tränare också hehe). Både i bussen och vid hotellet gick samtalsämnen i trupptecknet. Så roligt att diskutera allt sådant med mina fina tränarkolegor. Sömn fick jag dock väldigt lite av, fick inte alls tag i sömnen och vet inte om jag sovt eller inte. Nåjaaa hög på adrenalin och endorfiner så gick även denna tävlingsdag.
Under tävlingen hade jag hand om två av föreningens trupper, då de andra tränarna satt som domare. Dagen började med Amenyx, Henccas härliga trupp. Fiilisen vsr riktigt bra och spännande samtalsämnen under de få lediga tiderna som fanns. Flickorna gjorde enligt mig ett fint varv från vad jag sett från träningar också och det tyckte även deras tränare. Det visade sig även i högre poäng. Duktigt flickor!Sen var det dags för mina Brinettor. Fiilisen där var så bra. De har på något sätt hittat sitt tävlingslugn, vilket också var ett av våra mål för perioden. Vi värmde upp de tog sina mentala varv med hörlurar på sig och sen var det dags för flickorna. Tiden gick så himla snabbt med dem, för varvet kom så snabbt på. Vi hade våra mål o främst höjja en kategori till den "bättre" sidan av den 10 skaliga kategorin. På förra tävlingen hade de en 6.

Sen var det dags. Ojj vilket varv. Bättre än på träningar och de var inte skakiga, de hade inlevelse och de kändes så självsäkra. Mitt tränarhjärta brast nog av stolthet och stod och njöt bara. Efteråt var vi rikrigt nöjda med varvet och när poängen kom så blev det en kategori 4, så nöjda är vi!!!För VGFs yngsta lag som deltog under dagen gick det också jätte bra. De fick en sån fin kategori i tyttösarja och jag tror vi alla tränare och gymnaster var nöjda med Jyväsklyä vistelsen.

Avslutar med bilder tagna av en fotograf som fotade under tävlingen. Han heter agg_dad på instagram. Checka utifall ni vill ha mass jumpabilder.❤️❤️❤️❤️

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229