Helgen kom och gick


Det var den helgen. Planer som blev av och planer som inte blev av (men kanske sköts upp). I alla fall måste jag säga att jag haft en superrolig helg. Lördagen startade tidigt med avfärd mot Seinäjoki med Hencca. Som jag skrev tidigare var det mestis som stod på schemat. Det är så roligt att ha någon att fara på sånahär saker med och som likt jag vill typ lägga en hel dag på att se 113 uppträdande, love it!

Roligt med lite roadtrip och Seinäjoki visade sig verkligen från sin bästa sida med sol och jumppa. Vi njöt av många fina program och främst fangirlade vi över minetit very senior och Liliac (jag vet alla behöver inte vet vem dem är, men youtuba, så fina program). Super lördag!


Lördag var ju även lilla jul men den firades lugnt till skillnad från tidigare år. Känner dock att jag saknade vårt årliga lilla julsmys med Åbo vänner som vi stått värd för i alla Åboår.

Söndagen vaknade jag upp och kände bara julkaleeeender, hehe. Man blir väl aldrig för gammal för det. Vi fick jätte bra vibbar av den, julig, smårolig och härlig. På kvällen blev det truppjulfest med Brinetta. Överaskningspizza, secret santa, dans, lekar och massa roligt. Rolig kväll!

Det har varit ett roligt instensivt halv år som faktiskt snart kommer till en förändring. Tre föreningar ska bli en, vilket också medför förändringar i truppvärlden. Men med det åsidosatt så har denna höst varit riktigt kiva. Att få en ny trupp och se dem utvecklas och själva inse sin utveckling har varit riktigt roligt att ta del av. Sen är det svårt att inte charmas av flickorna, härliga!

Puuh. Måst avsluta före jag blir för sentimental. Idag ska jag städa och korografera. Nu har jaf äntligen hittat den sista tävlingsmusiken från våren och det känns så rätt! Till kvällen blir det samövningar med tre trupper inför vgfs truppjulfest.

Ha det bra!


❤️❤️❤️❤️

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229