En dröm går i uppfyllelse

Hej på er!

Jag tänkte i detta inlägg visa mina senaste nya tilskott till hemmet. Jag är super nöjd med allting och jag kommer använda dessa två glasting flitigt.
Först är det ett serveringsfat från iittala. Vi var inne till en iittala outlet här brevid var vi bor och så tyckte jag detta fat var suuuuuper fint (tänk vilka fina Fruktfat och ostrbrickor!!), men jag tänkte inte mer på det. Sen då pappa kom tillbaka hit hade han köpte det, tack tack!

Jag har inte ägt en glasvas på hela tiden jag flyttat hemifrån så det var på tiden att jag blev med en. Denna fina från pentik i vanilja serien fick jag av pappa och Marit som Tack gåva för att de fick sova här, vilket de absolut inte måste ha!! Sen tidigare har jag massa just från den här serien, eftersom jag fått massa av den till födelsedagar och julklappar.

Sen kommer vi ju till drömmen som gått i uppfyllelse!! Jag har så länge jag kan minnas velat ha en kinderjulkalender, men tyckt att det har varit en onödig utgift. Men gissa glädjen som for genom min kropp när Mika sa att vi har fått den som lillajuls lapp typ av hans mamma! Drömmen😍
Hehe, så en lagom glad Emma på bilden. Ignorera min regnutstyrsel och kassar med mat.

Nu skall jag äta någonting snart och sen ställa mig inför spexet som vi skall på ikväll.
❤️❤️❤️❤️

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229