Header

1) Mango                 2) Miss Selfrigde              3) Mango              4) Miss Selfrigde                  5) Mango

Hej derude!

Ifølge mig er en lækker strik et kæmpe musthave, her nu hvor vi er trådt ind i den kolde efterårs, vinterperiode. Jeg tror at jeg ikke er den eneste, der syntes at striktrøjer oftest er mega dyre :-(. Derfor har jeg fundet nogle prisvenlige, men stadivæk lækre striktrøjer til under 500kr.

- Emma


Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Hej derude!

For mig viser folks stil deres personlighed og giver et førstehåndsindtryk. Der er helt sikkert nogen, der syntes min stil er mærkelig, eller skal kommentere på min stil, og hvis de gør det, siger jeg bare, at jeg tør at være mig selv. Jeg føler mig selvsikker i min stil, og for mig er man selvsikker i sin stil, når man tør at tage noget vovet, måske meget farverigt tøj på, og at man så er ligeglad med hvad andre tænker om dig. Jeg elsker farver, og jeg føler at man kan udtrykke sig selv ved hjælp af farver, eksempel hvis man har gule eller røde kraftige farver på, viser man at man er glad og i godt humør, men hvis man så har mørke meget nedtonede farver på, kan folk godt få en opfattelse af, at man er i dårligt humør og måske er lidt ked af det.

- Emma<3

Likes

Comments

Instagram@emma_dyrlund