Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Bestämde mig för att kika in här lite snabbt..

Idag blev min (förhoppningsvis) blivande foderhäst veterinär besiktad, några små anmärkningar men överlag såg hon bra och frisk ut! Kontrakt är inte påskrivet än men förhoppningsvis gör vi det snart och om ca en halvtimma ska jag på utvecklingssamtal. Efter det måste jag sitta och rå plugga, hinner tyvärr inte göra det imorgon då jag ska på personalfest, skoj!


Likes

Comments

Jag pratade ju om en häst som jag eventuellt skulle ha på foder och om allt fortsätter gå lika smidigt och problem inte uppstår har jag i slutet av oktober en häst ståendes någon km ifrån mig som är "min" egna! Ska bli så fruktansvärt kul och längtar ihjäl mig efter det. Vill inte berätta så jätte mycket om hästen än då vad som helst egentligen kan hända innan dess, så bilder och sånt får vänta! Hon ska i alla fall besiktas snart och sen bestäms förhoppningsvis datum men vi har än så länge sagt i slutet av oktober någon gång.

Jag är för det mesta otroligt glad och taggad men kan inte låta bli att vara lite nervös då jag ändå ska ha så mycket ansvar för ett så stort djur, dessutom är det inte ens jag som äger hästen! Har blivit lite nojig och tänker ibland liteee för mycket. Jag är ju inte så jätte kunnig inom det här med skötseln. Klart jag vet en del, men när jag hade Lucky så borstade jag honom red och ev stretcha, helt enkelt grundläggande saker som ingår i vardagen när man har häst. Meen ifall han blev skadad eller fick sår så fick liksom Amanda avgöra vad som skulle göras och ev då ta hand om såret. Därför gör det mig lite nervös att det är jag som ska sköta allt det där, pappa är dessutom inte heller jätte kunnig inom just det. Meeen som tur är finns det fler hästkunniga i stallet som förhoppningsvis kommer kunna hjälpa mig ifall något sånt skulle hända och så får jag helt enkelt lära mig allt eftersom. 

Kommer uppdatera mer när jag vet lite mer om vad som händer, när hon ska komma osv!
Likes

Comments

Hejhej!

Nu blev jag sugen på att skriva av mig lite, den här regelbundna uppdateringen jag egentligen vill ha när det gäller bloggen fungerar inte riktigt för mig så det får bli som det blir. Skolan har i alla fall dragit igång och man känner verkligen att det är ett annat tempo på gymnasiet än i grundskola, redan blivit såå skoltrött så jag har lite svårt att tro att jag kommer klara av dessa 3 år men har ju inte jätte mycket valmöjligheter, så det är bara att skärpa sig och försöka göra så gott man kan.

Hästletandet går fortfarande väldigt trögt, har varit riktigt nära på att få hem en "liten" häst men i sista stund blev det inte av pågrund av olika anledningar. Nu har jag varit och provridit en till häst och det är en liten häst jag fastnat ordentligt för men allt kan hända så jag vägrar ha för stora förhoppningar och tänker inte bli glad över något fören kontrakt är påskrivet, så tills dess får jag helt enkelt hålla tummarna. Ska i alla fall åka dit på onsdag och provrida ännu en gång för att vara helt säker, bättre att ha provridit för många gånger än att få hem en häst jag inte alls passar med.Likes

Comments

Efter 10 månader fick jag äntligen sitta på denna lilla ponnys rygg igen <3 kunde inte sluta le och allt kändes precis som vanligt..

Likes

Comments

Igår spontan bokade jag och Emelie biljetter till EM och ångrade inte någonting med det. Fantastisk dag! 15 000 personer stod och jublade när det var klart att Peder vann guld! Fick banne mig en liten tår när jag stod där.. Peder om någon förtjänar det verkligen och helt otroligt vilken häst Allan är, levererar runda efter runda.. finner inga ord!

Likes

Comments

Eftersom jag bloggade senast i Mars är det en del ni missat och det finns ju inget bättre än att beskriva och berätta saker genom bilder!


Likes

Comments

Precis som rubriken lyder ska jag FÖRSÖK komma igång att blogga igen. Eftersom jag slutade på Lucky och ett halvår senare fortfarande står utan häst hade jag inte så mycket att skriva om och valde då lägga bloggen åt sidan ordentligt. Men nu testar vi ifall jag kan hålla motivationen uppe till bloggen ett tag. Lite uppdatering om Lucky då? Han verkar njuta ordentligt av det riktiga pensionärslivet, Amanda verkar till och med ha kommit så långt med hans "rehabilitering" att hon börjat rida lite på honom. Har varit och hälsat på honom ett fåtal gånger och det är alltid lika kul.

När det gäller mitt eget hästletande är det mindre roligt då det inte går så bra. Vi har bestämt oss att försöka hitta en foderhäst till mig men jag har som sagt inte hittat någon. Har varit och provridit några hästar men antingen har hästen inte riktigt passat eller så har det inte blivit som planerat med ägaren. Det ska ju funka från båda hållen ;) Men jag fortsätter att leta för fullt och förhoppningsvis dyker det snart upp något. Saknar verkligen att komma ut till stallet, det enda jag gör nu är att jobba och ligga hemma vilket inte är riktigt det jag vill.

Justee jag börjar ju faktiskt gymnasiet om lite mer än 1 vecka, sjukt. Jag har valt att gå samhäll då det var det som lockade mest, har dock redan nu planer på att byta skola men ska i alla fall gå några veckor på den skolan jag valt och så får vi helt enkelt se vad skolan har att erbjuda!

Kort och rörig sammanfattning om hur det går med livet. Designen på bloggen har jag också försökt att fixa men inget ville funka så ger upp på den för idag, så hörs vi förmodligen imorgon igen!

Likes

Comments