Vardag

Gomorron sötisar! Eller ja det kanske inte är morgon men jag ligger fortfarande kvar i sängen.
Hur mår ni? Med mig är det bara toppen. Planerna för idag är att fira min mamma som fyller år och dra en sväng till gymmet. Sen får jag se vad som händer.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Igår var det Grebbestad karnevalen. Det va roligt och träffade många trevliga människor där.
Men idag är jag fett trött och har ont i huvudet. Så kommer bara bli en slö dag hemma.
Kram sötisar!

Likes

Comments

Vardag

Just nu hänger vi bara i någon park i Falkenberg & äter godis och snackar om livet. Förut var vi lite inne i stan en stund och kollade runt i affärer. Vi har inga direkt planer vad vi ska göra mer idag. Men vi får se.

Likes

Comments

Vardag

Hej finisar! Idag drar jag till Falkenberg. Min bästa vän sen jag va 9 år bor där så brukar dra dit på lov och sova där i några dagar. Jag hoppas att det kommer bli kul och längtar såå tills jag är framme.

Likes

Comments

Vardag

Det va ett tag sen jag uppdatera här, men nu är jag tillbaka. Hur mår ni sötisar? Jag mår bra iallafall. Om tre dagar tar jag sommarlov. Äntligen! Mer taggad kan jag nog inte bli.

Likes

Comments

Vardag, Mat

Idag blir jag 18!! Min familj och jag kom nyss hem från restaurangen. Maten va jätte god som vi åt och min födelsedag kunde nog inte blivit bättre!

Likes

Comments

Vardag

Imorgon är det fredag och har inga planer inför helgen. Jag vet dock att jag kanske ska till Lysekil imorgon med några vänner men annars har jag inget planerat. Så jag antar att det blir bara en myshelg, men det är bara skönt.

Jag ska snart lägga mig och sova men ska bara plugga klart det lilla sista jag har kvar. Och lilla sötisen gör mig sällskap när jag ska sova. Men godnatt på er så hörs vi imorgon.

Likes

Comments

Vardag

Hej på er sötisar!

Just nu ligger jag i sängen och kollar på vampier diaries. Det var längesen jag kollade på denna serien så håller på att catch up nu när jag har missat dom senaste avsnitten. Jag tror dom flesta har hört talas om denna serien. Men jag tycker den är jätte bra och rekommenderar er verkligen att kolla på den.


Likes

Comments