EDIT - jeg har klart å glemme MacBook’en min hjemme i Fredrikstad, så får ikke blogget før til helgen.

________________

Heisann. Først av alt vil jeg takke for alle kondolansene jeg har fått og all støtten. Denne tiden har vært veldig tøff for meg...

Jeg ville komme innom for å gi en liten update, siden jeg ser at folk fremdeles besøker bloggen min daglig. Det gjør meg veldig varm i hjertet. Jeg skal i begravelse denne helgen og blir dermed hjemme i Fredrikstad ut helgen. Jeg får dermed mest sannsynligvis ikke blogget.

//haha, som dere sikkert har skjønt, så har denne toppen vært min favoritt. Har blitt lei av den nå, så dere vil nok ikke se den på en god stund...


Håper dere har hatt det bra, så snakkes vi neste uke.


♥ Emma

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Jeg vet jeg egentlig lovet å publisere videoen ut på onsdag, men som nevnt, så har jeg virkelig ikke vært meg selv de siste dagene.

Her er videoen og håper dere liker den!

Den var kjempemorsom å spille inn, så bare si ifra om dere vil ha flere videoer med typen (eller videoer generelt)!


Ønsker dere en god helg

♥ Emma

Likes

Comments

I det siste har jeg ikke vært noe aktiv på sosiale medier. Grunnen er rett og slett fordi familien og jeg har gått gjennom noe veldig vondt. Bestemor gikk vekk altfor fort. Hun ble innlagt på fredag (26/01-2018), vi fikk beskjed om at hun ikke hadde så mange dager igjen å leve og gikk dessverre bort onsdag (31/01-2018) morgen 07:10. Jeg har ikke lyst til å fortelle så mye om det siden det gjør meg så vondt.


Kjære bestemor. Vi savner deg så mye. Takk for at du har vært den mest fantastiske bestemoren. Takk for alt du har gitt meg. Takk for at du alltid var der for meg. Du var så snill, sterk, livlig og har rett og slett vært den aller beste. Det blir vanskelig for oss å leve videre uten deg, men dine siste ønsker var at du ville vi skulle gå videre med livet, utdanningen og lykkes med livet. Jeg lover deg at dine ønsker vil bli oppfylt. Du levde et godt liv. Tanken på at du nå er gjenforent med bestefar, gjør meg lettet. Hvil i fred, bestemor. Du og bestefar vil for alltid være i våre hjerter

Likes

Comments

God mandag. Håper alle har fått en god start på uka. I går kveld spilte typen min og jeg inn en video, nemlig "Boyfriend Tag". Den kommer jeg til å publisere ut på onsdag, så stay tuned!


I dag har jeg vært på skolen. Senere dro jeg og møtte søstera mi og spiste lunsj på Jordbær Pikene. Nå slapper jeg kun av hos henne og typen, så skal vi lage middag sammen senere.


♥ Emma

Likes

Comments

//Underdel fra Urban Karl Johan (PUMA EN POINTE WOMEN'S WIDE LEG PANT) //Overdel fra Bik Bok

Tenkte å vise min outfit of the day før jeg går videre med dagen. God lørdag!


♥ Emma

Likes

Comments

En ting jeg faktisk pleier å få komplimenter på er huden min. Folk blir som regel sjokkerte når jeg forteller at jeg ikke pleier å bruke foundation. Jeg blir selvfølgelig veldig glad når jeg får høre det. Misforstå meg ikke, jeg får noen kviser her og der i ny og ne som bare må frem! Det er helt menneskelig å få kviser, hehe.

Uansett, jeg tenkte dermed å dele min "skincare-routine" med dere! Jeg pleier å rense ansiktet mitt hver eneste kveld og noen ganger på morgenen også (det spørs hvor mye tid jeg har).

Step 1: Jeg pleier aller først å skylle ansiktet mitt med lunkent vann, deretter fjerner jeg sminken min med Nivea sine våtservietter. Om jeg har brukt vannfast maskara og/eller eyeliner, så bruker jeg Nivea sin vannfaste sminkefjerner og fjerner med bomullspad rundt øynene. Etter det pleier jeg å skylle ansiktet med lunkent vann igjen.

//Nivea - Daily Essentials Double Effect Eye Make-up Remover //Nivea - 3-in-1 Gentle Cleansing Wipes for Eyes, Lips and Face


Step 2: Sminken pleier som regel ikke å være helt fjernet etter jeg kun har brukt sminkeservietter og vannfast sminkefjerner. Dermed pleier jeg å bruke Nivea sin cleanser som også fjerner sminken. Denne påfører jeg mens ansiktet fremdeles er vått og masserer moussen i ansiktet. Rett etter skyller jeg ansiktet med lunkent vann.

//Nivea - Daily Essentials Soothing Cleansing Mousse


Step 3:
Dette er min favourite-part. Her kommer selveste rensingen av huden inn. Mens ansiktet fremdeles er vått, påfører jeg The Body Shop sin Seaweed ansiktsrens. Denne pleier jeg å massere rundt i ansiktet og bruke litt tid på. Deretter vasker jeg produktet av med lunkent vann og tørker ansiktet med ansiktshåndkle. Når det er gjort, tar jeg en bomullspad og heller ut litt væske fra The Body Shop sin Seaweed toner og påfører den på ansiktet.

//The Body Shop - Seaweed Deep Cleansing Gel Wash //The Body Shop - Seaweed Oil-Balancing Toner


Step 4:
Last step. Når toner'en har tørket seg "inn i huden" pleier jeg å avslutte med Garnier sin dagkrem.

//Garnier - Skinactive Botanical Day Cream with Aloe Vera


Og det var det!
Det høres kanskje ut som om det tar evig lang tid, men jeg bruker faktisk ikke mer enn 5 min på dette. Jeg har kombinert hud, så om dere har tenkt til å teste ut denne "skincare" rutinen, så bare pass på hvilken hudtype dere har.

Har du testet noen av disse produktene før?

♥ Emma

Likes

Comments

Jeg elsker de stundene hvor man drar til en restaurant med gode venninner, sitter, spiser, hygger oss og snakker i flere timer. Man møtes klokka 15 og finner et sted og spise. Her sitter vi, spiser, snakker og merker ikke en gang at klokka har blitt 21. Det er det jeg kaller for gode stunder.

Vi dro først til Monsun som ligger i Grünerløkka. Her spiste vi spring rolls og sushi. Deretter dro vi og spiste dessert på Crêperie de Mari som ligger like ved.

Man vet man er med de riktige folka når tida bare flyr av gårde!

Håper dere har hatt det like koselig som jeg har hatt det i dag.

♥ Emma

Likes

Comments

I det siste har jeg brukt svært lite tid på sminken. Når jeg først bestemmer meg for å bruke sminke, så går jeg som oftest for den "naturlige"-look'en. Selvfølgelig er det andre dager hvor jeg tar en "full-face", men det er faktisk helt fantastisk deilig å ikke føle at man har altfor mye på ansiktet.

Det jeg pleier å bruke er:

- Anastasia brow definer og brow wiz medium brown

- NARS Matte Multiple Cappadoce (contour stick)

- The Balm Bahama Mama (bronzer)

- Mac Pinch Me (blush)

- Becca Champagne Pop (highlighter)

- Lancôme Hypnôse Drama Waterproof (maskara)

Disse produktene har også vært mine all-time favourites, så jeg anbefaler de på det sterkeste!

Har du prøvd noen av disse produktene før?


♥ Emma

Likes

Comments

Jeg har hatt lyst på en iPad Pro en god stund nå, fordi jeg synes de er så smarte å ha når det kommer til skolebruk. Jeg har vært så heldig og fått en tidlig bursdagsgave fra min kjære mor og far. Jeg fikk den i går og hittil har den vært helt fantastisk! Jeg er så utrolig takknemlig og merker allerede nå at jeg kommer til å få stor bruk for denne.

Jeg brukte den på skolen i dag og det gikk kjempebra. Den er helt vidunderlig på å ta notater, siden du også kan bruke iPad Pro "pennen" til å tegne/skrive med din egen håndskrift om du måtte ønske. Kunne ikke vært mer fornøyd!


♥ Emma

Likes

Comments