Igår var jag ute och gick med en vän i säkert två timmar. Vi gick runt i skogen och bara pratade om allt, sen när jag kom hem fortsatte vi att leta efter vår lilla misse som nu varit borta i två dagar.

Vi har ropat,ropat och ringt runt och gjort allt vad vi kan. Så nu är det bara att vänta.

För övrigt så har jag en sån otrolig träningsvärk i benen sen igår. Helt otroligt att jag efter bara en promenad blir slut i kroppen, det är tecken på att min kropp är så dålig. Foten är inte heller riktigt bra än, jag bröt den i höstats. Har både varit till sjukgymnasten och verkligen gjort mina tå hävningar, haha.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag har levt de senaste veckorna i lätt ångest och funderingar vad som är meningen med allt. Och just som allt börjar bli ytterst pyttelite bättre, ska allt skita sig igen. Jag fixade iordning mitt rum och la ner massa tid och energi på att tänka på annat. Och just som man är mitt uppe i nått, så inser man. Att man är lycklig, att det bara kom.

Det är så mycket som har hänt de senaste månaderna att det är ett under att jag fortfarande har orken att vara lycklig.Men just som man är mitt uppe i att vara lycklig, händer det som inte får hända. Igår när jag kom hem från K. Så fick jag inget välkomnande av min käre kisse. Jag ropade men hon fanns inte att hitta någonstans. Som alltid tänker jag det värsta och börjar stor gråta. (Hon brukar ALLTID, vara hemma när man kommer hem) men inte denna gång.

Så jag gick ut och började leta efter henne. Jag var ute till två inatt, i spöregn. Fortfarande ingen katt. Så idag har vi ringt polisen och hört runt med alla grannar och varit ute och ropat i flera timmar.

Så just när allt börjar bli bättre, kommer ett bakslag större än alla andra. Jag vet inte hur jag ska ta mig igenom detta.


Likes

Comments

Det var otroligt längesedan jag bloggade på grund av så många olika anledningar. Det har varit goda vänner som försvunnit och vi var förövrigt tvungen att ta bort Mamma Mu i december som tog väldigt hårt på mig. Och sen gjorde Viktor slut med mig för någon vecka sedan. Som jag nu i efterhand förstått var något som pågått länge. Men upp med hakorna och upp på hästen igen.

Så det är väl att göra en lång historia kort. Livet går vidare och jag måste sluta förvånas över hur människor behandlar andra :)

Glad bara att man lättare ser vilka som är sina rätta vänner i detta. Likes

Comments

Jag och Michelle var nyligen i paddocken och hoppade mamma mu och skuggi som hoppade föe kansks 10 gången i sina liv, så duktiga våra kallblod.


Likes

Comments

Har änligen fått tillbaka blogglusten, äntligen! Har hänt så himla mycket bara sen skolan slutade. Hunnit med så mycket, sommarjobbat, badat och på torsdag far vi neråt!

Likes

Comments

Avslutade min dag igår med att köpa en ny mobil är så himla nöjd.
Avslutade dagen på bästa möjliga sätt.
Med en helt underbar människa.

Likes

Comments