Ennu en varm dag..!

Hej!
Äntligen känns det som sommar, har varit så dåligt väder på sistone så det är riktigt skönt nu när solen har varit här i snart 3 dagar!

Gäster...

Vi har fått gäster nyss och dom ska nog stanna här tills måndag nästa vecka, det är mammas och papps gamla kompisar och deras söner, en i min ålder och en i min lillebrors ålder:))
Men iallfall så fick hjälpa mamma med att stor handla och vi åkte till torp ( ett köpcentrum ) och vi försökte hitta lite saker och min lillebror hittade typ en liten skateboard? Vet inte hur man ska förklara det men typ en sådär som ser ut som en longboard men den e lika liten som en skateboard? Men iaf så hittade jag inget men kollade på en adidas tröja som jag kollat på ett tag, men vet inte om det är värt o köp den.
Men iallfall sen så köpte vi ba hundmat o sånt.
Sen så hjälper jag bara mest till, och aa var social med gästerna :)

Imorgon kanske de blir bad eller nåt? Måste städa mitt rum so bad just nu så får väll printern det fört!!!

Men vi hörs typ i morgon eller något!
Puss puss<33

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hejsan.
Det värsta man kan göra är väll och sätta sig och skriva om något när man druckit lite för mycket...
Men jag är bara tvungen!

Detta inlägget går till den mest underbaraste människan på denna planet, Amanda Hermansson, världen bästa vän och även min syster..❤️
Hon är så underbar verkligen och hon finns alltid här för mig när jag behöver henne, hon orkar med mitt ständiga tjat om ditten och datten och jag är så jävla tacksam att just hon är min bästa vän, och att jag fick chansen att lära känna denna underbara tjej.
Jag vill berätta allt men ska inte göra de då hon är min och ingen annans Hahahaha.. Nej men ärligt, finns ingen finare människa på denna jord.
Världen vackraste, snyggaste, bästa, snällaste, smartaste, älskade vän.
Du ger mig kärlek när jag inte ens förtjänar det och du e alltid på min sida i vått och torrt och du känner mig utantill.. Du vet vad jag aldrig skulle göra och vad jag kan göra, du har aldrig misstrott mig, och aldrig pratat skit bakom min rygg.
Du är en äkta vän, och jag hopps verkligen att vår vänskap kommer hålla för alltid!
Du är bäst Amanda, glöm förfan Aldrig det!❤️❤️❤️

Likes

Comments

Hejsan, saknar verkligen alla gamla tider...

Ta mig tillbaka...

Likes

Comments

Hejsan hejsan!


Ennu en sömlös natt, jag väntar så på och få svar, och nu har det gått över 2 dagar...
Jag hatar och vänta.

Men i allafall har så svårt och sova nu för tiden, ligger mest och tänker och kollar på youtube och försöker hitta bra smink produkter då jag ska köpa på mig lite smink!
Dagen idag har varit okej, eftersom ja alltid somnar runt 5/6 på morgonen så sover jag till 1/2 på dagen sen, så när jag väl går upp äter jag oftast, och det gjorde jag idag med, sen så var jag med min hund lite och myste sen så övningskörde jag lite, och skulle lära mig o parkera och gud vad svårt det var!!
Tillslut fick både jag och mamma nog så då åkte vi hemåt, sen så följde jag med mamma ut och plockade massa hallon! Och förmodligen så ska vi plocka blåbär i morgon..hehe..
Sen så kollade vi på ice age 4 för mamma hade glömt lite ur filmen och vi ska nog gå på ice age 5 i morgon!
Sen har jag inte gjort så mycket, tänkte spela gta men när jag väl kom in så hade jag typ inget och göra så hamnade på instagram och twitter istället.

Aja men ska försöka sova lite!!
Godnatt sov gott!

Likes

Comments