Jahapp, igår då jag skulle å rida med S så märkte jag att hon hade rejält svullet höger bakben så tänkte jag förstås att det blir mera vila för henne då, men ingen hälta what so ever, inte heller verkade det göra ont nånstans, å hon reagerade knappt då jag tryckte å klämde å kände på benet. Inga sår hittades heller så vete fasen hur det gått till.. Tycker bara om dom sparkats så skulle hon halta och ha ont men nehhejjdå. Hon var sitt vanliga extremt spralliga jag å svullnaden gick ner så fort hon rörde på sig.
Konstiga hästben..

Å äntligen har jag hittat världens bästa detangler till hästsvansar å man, Effol SuperStar-Shine, jag behöver inte vara rädd att borsta bort hela Y's svans å man! YAY!! Innehåller antagligen en massa silikon å andra "jättefarliga" ämnen men när mina hästar e ute på lösdrift dygnet å året runt så vädras det snabbt ur, å SÅ farligt kan det ändå inte vara eftersom det säljs i butiker..

Tjaa, det var väl det då för denna gång, nu ska jag gå å titta till hästarna!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag är troligen världens tråkigaste människa. Aldrig händer nåt roligt eller spännande. Alla dagar är lik de andra. Aldrig har jag nåt kul att säga, aldrig hittar jag på nåt roligt. Det enda jag gör är jobbar å sover känns det som. Är jag ledig är jag trött å är jag i jobbet är jag trött och orkar inte med något. När jag kommer från jobbet på kvällarna vill jag helst bara titta på tv för å sen somna innan klockan är 22. Eventuellt att jag dricker en te kopp medan jag tittar på tv.
Den senaste veckan känns det som att jag inte gjort nåt annat än sovit och lagat mat. Inte har jag hunnit rida hästarna heller, har inte orkat. Allt känns bara jobbigt å stressigt. Allt är en hel massa jävla måsten.
Men tråkig är jag, jag har aldrig varit bra på exempel small talk. Hur kan en människa vara så dålig på allt? Inte heller kan jag skämta, kommer ett skämt ur mig så är det bara sånt som ingen annan än min mamma förstår. Rita kan jag inte heller, inte spela gitarr fast pappa försökt lära mig de enklaste av enkla. Inte kan jag sjunga fast jag gärna vill tro att jag kan sjunga.
Å sen då man försöker göra nåt bra så uppskattas inte det. Så jävla kul alltså!
Nej jag är inte deprimerad, tror jag, för jag är annars ändå glad å känner inte att jag skulle kunna dö nu.

Jag bryr mig inte heller så mycket i vad andra tycker om mig, fast alla ändå bryr sig mer eller mindre. Jag bryr mig inte i var folk har sina kannabisodlingar eller hur det går för alla asylsökande. Bara för att nämna en bråkdel av vad jag inte bryr mig i. Jag sköter mitt så sköter du ditt. Visst fan bryr jag mig i de närmsta runt mig men vissa saker är man bara tvungen att sätta åt sidan för att inte själv bli galen. Kalla mig egoist eller vad man nu kan tänka sig. Men jag är bara människa, jag kan inte bära allt på mina axlar. Jag kan inte gå och fundera på andras problem.
Jag är verkligen tråkig, orkar inget, bryr mig inte, vill inte..
Ugh..

Likes

Comments

Jag fick för mig att fixa mina naglar igen efter en vecka eftersom de vuxit som ogräs å jag hatar fula naglar. De fick en liten påfyllning å en ljust rosa färg, matt färg förstås. Så skönt att kunna fixa sina egna naglar varje vecka om man så vill. Sjukt nöjd med högra handens naglar blev jag också fast jag arbetade med vänster hand men kom på ett litet knix hur jag ska göra för å få det snabbt och snyggt när jag väl började på höger handen.
Dessutom har jag fått dundersnuva å orkar inte göra så mycket annat. Hästarna har blivit vaccinerade så de får vila sig nån dag till förrän vi sätter igång på nytt.

Nu blir det snart jobb då igen..

Likes

Comments

Före

Efter

Jaa äntligen fick jag mitt kit för nagelförlängning. Visst fick jag till det men lite övning behöver jag nog ännu förrän det riktigt sitter med tekniken. Men så jäkla kul det är! Jag skulle kunna sitta hela dagarna å pyssla med detta! Bara man skulle beställa några färgade geler också så då.

Imorgon är det för övrigt dags för sista hopptävlingen för vår del denna säsong. Hästen kommer antagligen endast ridas i terräng sen en tid framöver så hon inte blir så uttråkad.
Hoppas bara att hennes skor hålls fast tills imorgon, måste byta sömmarna sen på söndag så jag inte behöver ta hovslagaren efter endast 3 veckor, blir lite väl tätt mellan nya skor då..och dyrt..min plånbok gråter redan!

Nu blir det snart jobb och efter blir det att slappa på soffan.

Ha de gött!

Likes

Comments

Hallåja!

Detta är vad jag slysslat med just nu. Paketet med mina nail stamping produkter kom idag, å shit så kul detta är! Bara man får öva en liten stund ännu så blir det nog perfekt.
Den nya jelly stampern var fantastisk, vilken skillnad på billiga å lite billigare produkter. Samma gäller lacken också, märks att det var ordentliga lack och inga dåliga varor.
Självklart valde jag ju motiven på plattorna endast för att det fanns hästar och fjärilar på dom, beställde också vinyler med kattmotiv.

Jag är alltså väldigt intresserad av allt vad som tillhör naglar och nagelkonst. Det går ju inte ihop med mitt jobb sådär annars men även fast man har skit under naglarna behöver ju inte det betyda att man inte kan vara intresserad av "kvinnliga" grejs.
Har även funderat på att skaffa mig UV lampa och sånt så jag kan göra mina egna gelnaglar, då skulle jag ialla fall få dom exakt som jag vill.. Och även kanske tjäna en liten peng ifall det finns intresserade.. ;)

Att fixa naglarna är helt som terapi för mig, världens roligaste grej!
Skulle ju antagligen vara smart att gå nån utbildning också men vem orkar med sånt?

(Bilden överst är från min råddiga "station" aka köksbordet.)

Likes

Comments

Jag är egentligen livrädd för att hoppa hinder som är högre än 50 cm men ändå har vi nu avancerat oss ända upp till 80 cm höga hinder. Det är ju så jäkla kul att hoppa samtidigt som det är skrämmande på nåt sätt.
Vi ska delta i eventuellt nästsista tävlingen för oss denna säsong och hoppa en 55 cm klass å en på 70 cm. Det blir spännande.
Hela hoppningen blir ju enklare när man har en häst som älskar att hoppa också så man slipper att fundera på om den nu kommer hoppa eller vägra i sista stund och man ramlar av på ett eller annat sätt.
Vilken häst jag skaffade mig för tre år sen, jag har lyckats rida in henne själv och vi har kommit lång väg på ett år. Hon började tränas ordentligt förra sommaren men hoppningeb har fått vara under vintern eftersom jag inte ägde en transport då ännu så man kunde ta sig enkelt till en manege och träna där. Men denna vinter blir det andra bullar, här ska hopptränas för hela slanten så vi kan visa alla att vi också kan! :)

Likes

Comments

Grönt är skönt. Och Fröken Galoppör är sur hon inte får springa snabbt hon vill.

Likes

Comments

Hejssvejs!

Tjaa, dehär med bloggande verkade som en bra ide igårkväll när jag skulle somna, men nu är jag inte så säker längre.. Jag har en del starka åsikter om saker och ting men oftast är det bara flummande och svamlande. Men okej, nu ska jag göra ett försök på riktigt.
Eftersom jag är hemskt dålig på att uppdatera så ska jag försöka mig på ett inlägg varje lördag, eller oftare om det nu blir så, för att summera veckan som gått till exempel.
Nåja det var det för denna gång. Välkommen till min blogg! :)

(måste erkänna att detta känns på nåt vis pinsamt eller att jag "faller för grupptrycket", men detta kanske är ett sätt att få utlopp för allt som snurrar i mitt huvud.)

Likes

Comments