Sofies tröja blev färdig till slut, men lite kort i ärmarna ;) Hon har redan beställt en ny i rosa 💕

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Min nya resa började den 5:e december. Jag ser fram emot ett orört 2018 där jag ska växa som människa och som personen Emma. Att våga tro på sig själv och att jag kan klara av den här resan. Det kommer säkert bli många tårar och det kommer säkert göra j-vligt ont många gånger, men det ska gå!

En dag i taget ❤️

Likes

Comments

Då har ett par strumpor till pappa blivit klara. Det är så kul att känna lusten till något igen. Min terapi nu när jag är sjukskriven.

Ta hand om er själva där ute 💕

Likes

Comments

Då var halstuben klar och redo att användas. Fast den får nog ligga oanvänd ett tag till för jag hoppas inte det blir kallt inom kort. Tröjan ligger på blockning och det kommer bilder när den torkat och lagt till sig. Blev inte riktigt nöjd med ena armhåla när jag sydde ihop den men bara den värmer gott så får det vara så.

Ha en fortsatt fin kväll :)

Likes

Comments

Contains affiliate links

Ikväll är årets sista sommar med Ernst och på något sätt känns det som sommaren lider mot sitt slut. Jag hoppas vi ändå får många fina soliga dagar till innan hösten biter tag i oss. Älskar Ernst och han är nog en sån person man antingen gillar eller inte gillar alls. Men det är något visst med att se hans program. Om man ändå hade ett öga för detaljer som den mannen haha.

Klicka på bilderna för att komma till produkterna, inlägget innehåller affiliate länkar

Likes

Comments

Jag har fått ny energi! Jag har lust och nu ska jag äntligen göra sånt som jag tycker är kul och ger mig energi. Nu är det dags att fästa trådarna på dessa två projekt sen är det Sofies tröja jag ska göra klar.

Har även fått ny energi och ny motivation till mitt älskade jobb. Och rent av på livet. Jag mår toppen igen och där hoppas jag stanna. Sofie är frisk och mår bra och resten av detta året ska bara bli bra, för det har jag bestämt. 😘


Likes

Comments

Då var det dags att börja jobba igen. Ska bli skönt med rutiner igen. Sitter och funderar på vad jag gjorde egentligen men jag gjorde det som semestern väl är till för att vila och ta igen sig. Har varit ett jobbigt år på många sätt. Jag hoppas det ska bli bra nu efter vila och återhämtning.

Kan känna att jag saknar min syster och att vi inte bor närmare varandra. Det har varit skönt att vi fått spendera halva semestern med varandra. Ibland känner jag mig så ensam här utan min familj nära. Jag kan inte bara gå hem till någon i min familj och ta en kopp kaffe.

Miss My family 💜

Likes

Comments

Jag och Sofie är och firar påsk hos mamma och pappa. Vi tar det bara lugnt och umgås. Dock lite tråkigt att vädret är dåligt, just nu kommer det snöblandat regn. Glad över att vara ledig hela påsken iallafall och får vara med familjen 💜

Har ni en bra påsk? :)

Likes

Comments

Goosebumps

Likes

Comments

Nu skulle jag bara vilja ta en promenad och få lite luft. Sofie varken vill eller kanske borde gå ut.

I-landsproblem som ensamstående!

Likes

Comments


Better Blogging Nouw