Lost Control

Den här låten sätter ord på det jag kände när jag var inne i mitt spelande!

När jag spelade hade jag ingen som helst kontroll, fast som spelare trodde jag alltid att jag hade kontroll. Jag var så trött att leva med detta dag ut och dag in. Samtidigt som ingen visste vad jag gjorde och jag var alltid glad och det är verkligen ett beroende som inte syns. Tyvärr slutar en hel del med självmord innan man hinner få hjälpen som man behöver. Jag ville inget hellre än att försvinna och dö, jag orkade inte leva som jag gjorde och jag trodde aldrig någon skulle stötta mig och hjälpa mig. Jag har turen att ha fantastiska människor omkring mig, utan deras hjälp hade jag inte varit där jag är idag. Det är tyvärr långt ifrån alla som har det stödet och supporten som jag haft.

Att leva med ett beroende är inget man väljer! Det är en sjukdom, en dödlig sjukdom som man kämpar mot varje dag. Vissa dagar är lättare än andra, men det viktigaste av allt det finns hjälp att få om man är redo och vågar kämpa. För det är en kamp. Jag kan inte ta min spelfrihet för givet för då är risken stor att jag tar ett återfall. Jag har fått verktyg som hjälper mig på vägen och jag vet att det kommer vara något jag får kämpa med resten av livet.

Jag skulle kunna skriva och fortsätta skriva men då orkar nog ingen ta sig igenom texten, men jag återkommer säkert till ämnet.

Idag är jag starkare än någonsin tack vare mina vänner <3 Du är aldrig ensam!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229